Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Листопад » 29 » Повчання, настанови » День потрібно розпочинати з молитви
22:53
День потрібно розпочинати з молитви

Увесь світ складається з людей: розумних, не дуже і, звичайно, – перевертнів. Я не кажу про хворих, які не вміють мислити.

Аналізуючи війни в Україні в останні століття, спостерігаємо, що українці ніяк не можуть зачепитися за верхівку влади. “Але ж ми – розумні!” – кажемо про себе. І чому тоді по наших головах ходять москалі?

Розум – не сила, розум – це аналітичні здібності, це – вміння сприймати світ таким, яким він є, вміння жити чесно, правдиво і відверто.

А ще ми повинні поважати і любити один одного, любити свою рідну землю так, щоб за неї віддати своє життя. Так, як це зробив Ісус Христос. Він – приклад для всіх живих на землі, а не лише для простих людей.

А що відбувається в Україні сьогодні? Якийсь маразм. Інтервент-москаль розв’язав війну, а українські москалята допомагають йому нищити майбутнє моєї держави, моїх дітей, моїх українців .

І без жалю та співчуття продовжують вести один на одного наклепи, вигадувати в ЗМІ, зокрема в Інтернеті, страшні історії, як ось ця обмоскалена закарпатська донеччанка, куплена москальськими журналістами, що світу набрехала про вбивство дитини на очах в матері.

Та й інші брехливі речі, які щодня повзають Інтернетом, забивають серця українців гноєм, залякуванням та «страшилками».

Чому ми не можемо із вірою та впевненістю говорити чи писати: “Ми переможемо цю ницу москальню, бо вона – гнила і безбожна, ми – сильні, із здоровим духовним коренем, ми будемо жити так, що нам буде заздрити світ”, – як говорив перед смертю А.Шептицький?

До речі, якщо ми такі розумні, чому ж у своєму середовищі поводимось, як миші, ні, наче щурі, кусаємось, гриземось, нищимо свій інтелект отрутою хмелю чи спиртними напоями?

Зрештою, сидячи перед телевізором чи в Інтернеті по «надцять» годин, ми теж не станемо щасливішими. І коментарі тут зайві.

Не можу дивитися спокійно на людину, котра вигадує те, чого не було і немає, осквернює іншого заради своєї вигоди, а не раз і сама не знає навіщо когось брудом обливає.

А з цього розпочинається зло, саме із гнилої людської середини – з безбожництва. Хоч нерідко людина називає себе християнином і творить справи, несумісні із законами християнської моралі. Чому я про це пишу?

У сьогоднішній важкий для України час, ми повинні ще більше цінувати нашу культуру, мову, традиції, Церкву, задля якої гинули священики, християни, ті, хто не хотів зректися своєї батьківської віри.

Ми повинні цінувати одне одного, як ніколи. Маємо молитися і вірити, що Бог не хоче нас залишити наодинці, Він не хоче нашої смерті. Бог хоче покаяння, милосердя і справедливості у наших серцях.

А ще маємо багато працювати – над самовдосконаленням, над збереженням нашого здоров’я і сили, щоб перемогти ворога в собі, а потім боротися з відвертим злом.

Зрештою, потрібно не боротися зі злом, а очистити свою душу від зла, ненависті і брехні. Кожного дня, поступово, вставати з молитвою, щоб Бог допоміг жити без гріха, в повній гармонії душі і тіла, розуму і сили.

І тоді Вища сила відкриє неоцінений світ краси і щастя, а ворог буде відчувати свою слабкість, тому що духовна внутрішня сила не зраджує, вона піднімає на вищий щабель розум. І тоді такий народ – непереможний.

Фатімська Матір Божа у часі свого об’явлення сказала: “Якщо Україна і Росія навернуться до Бога – Третьої світової війни не буде, а коли не навернуться, – то знайте, що буде Третя світова війна”.

А в тій війні може вижити лише третина людства. Оце вже буде схоже на кінець світу, матимемо страшну катастрофу. Тому, нам слід вірити Матері Божій і молитися за навернення України й Росії. О. Василь Вороновський казав:

“Тепер, коли з’являються, мов гриби після дощу, всілякі секти і проповідують далеко не християнські вчення, за це, вважаю, будемо покарані Господом.

І якщо далі ті секти поширюватимуться, то може прийти антихрист і вони його приймуть”.

Тому сьогодні кожен чиновник, від найвищого щабля влади до низу, повинен вставати з молитвою, жити так, щоб ворог впав ниць до його ніг.

А християнський народ, якщо ще не втратив розуму, має за цим вслідкувати.

Галина ФЕСЮК / http://www.misionar.info



Схожі матеріали:

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1444 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: настанови, повчання, День, Молитви, починати, молитися | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика