Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Грудень » 10 » Пресвята Богородиця » «Я хочу бути знаною у всьому світі під Іменем Діва Марія Гваделупська»
20:46
«Я хочу бути знаною у всьому світі під Іменем Діва Марія Гваделупська»

Так сказала Пречиста Діва Марія індіанському землеробу Хуану Дієго 12 грудня 1531 р. Б.  у Мексиці.  Це була перша об’ява Матінки Божої на латино-американському континенті, одна з найславніших взагалі на цілій земній кулі.   

А тепер коротенько про них нагадаємо:

Саме об’явлення розпочалося в суботу 9 грудня 1531 р. Б. в маленькому селі південно-західної Мексики. Бідний індіанський землероб Хуан Дієго, що одним з перших прийняв святу Тайну Хрещення ще в 1524 р. Б. у віці 51 рік, йшов на Службу Божу до сусіднього села. На одному з перехресть гірських стежок він раптом почув солодку музику і спів птахів, що доносився з гори Тепеяк. Подивився у ту сторону і побачив білу хмару, на фоні якої переливалася багатоколірна веселка. Хуан Дієго зупинився, щоб полюбуватися цією красою. Аж тут раптом почув жіночий голос, що звернувся до нього в дивний спосіб: «Мій сину Хуан Дієго»… Коли він піднявся на гору, то побачив Діву надзвичайної краси, Її одяг сяяв та випромінював сріблясте світло. Коли Вона звернулася до нього, він упав на коліна, не відриваючи від Неї очей. Діва Марія йому пояснила, щоб він пішов до єпископа у Мехіко і з його допомогою виконав Її прохання та передав такі слова: «Я -  Діва Марія, Мати Істинного Бога, що дає і зберігає життя. На цьому місці треба побудувати храм, де всі люди, які щиро проситимуть Мене про допомогу у своїх бідах і турботах, отримають її». А на знак правдивості об’яв залишила Своє відображення на плащі Хуана Дієго. Залишила для нас  Нерукотворний Свій Образ.

Матінка Божа бажала, щоб цей образ називався:

Свята Діва Марія Гваделупська.

(Слово Гваделупа означає Та, що розчавлює змія).

Тисячі паломників з усієї Америки почали прибувати  на місце з’яв Пречистої Діви Марії. Впродовж чотирьох днів 14,5 тис. людей було охрещено. І вже за сім років вісім мільйонів індіанців прийняли християнство. Відбулася християнізація  всієї Мексики і Латинської Америки.

Походження та існування цього образу є великою таємницею і сьогодні, бо  він є діянням Самого Господа Бога. Давайте зупинимось на основних моментах цього образу:

*На образі Пресвята Діва Марія закриває Собою Сонце, бо Сонцю поклонятися не можна.

*Долоні тримає, як при молитві. Це говорить про те, що Вона не Богиня.

*Переперезана чорною стрічкою, що вказує на Її  вагітність.

*Зірки на плащі Діви Марії утворюють сузір’я, а їх  розташування відповідає зимовому небу Мексики 12 грудня 1531 р.Б. в 10.40 ранку, в час зимового сонцестояння.

*Візерунки на туніці Діви Марії відповідають рельєфу Мексики.

*Полотно, на якому зафіксовано образ, виткано з волокон агави, максимальний термін  існування  якого не більше 20-30 років. А плащ Хуана Дієго залишається непошкодженим вже більше 450 років і зберігають його в Базиліці у Гваделупі в Мексиці.

*Колір та полотно образу і на сьогодні залишається у відмінному стані.

*Образ не припадає пилом, не схильний до вологи, бактерій, відлякує комах...

*Кольори образу при зміні кута спостереження змінюються.

*В очах Пречистої Діви Марії присутнє потрійне відображення, характерне для очей будь-якої живої людини.

*А нові дослідження NASA показали, що очі Марії реагують на світло, а температура тканини, на якій зображений образ Діви Марії, відповідає температурі тіла здорової людини - 36,6 град С. При прослуховуванні тіла  Марії стетоскопом вчені виявили відчутний пульс 115 ударів на хвилину, що відповідає серцебиттю Дитини, Яка знаходиться під Серцем Марії.

А скільки таємниць ще не розкрито!

Неймовірно, на образі ми бачимо живу Непорочну Діву Марію!

З часом на пагорбі, де була з’ява Матінки Божої Хуанові Дієго, був збудований храм в честь  Святої  Діви Марії Гваделупської, куди почали стікатися тисячі паломників з усієї Америки. Нині святиня є однією з найбільш відвідуваних у католицькому світі – щорічно до неї здійснюють  паломництво близько 14 мільйонів людей.

За традицією, прийти поклонитися Діві Марії треба пішки, причому останні 100 метрів – з молитвою на колінах.  Особливо велелюдно з 9 по 12 грудня, коли мексиканці святкують День Святої Діви Марії з Гваделупи. Матінка Божа стала Святою Покровителькою всіх людей Америки. Вона отримала титул Цариці Мексики та Імператриці Америки. Вона є у всьому світі Покровителькою та Заступницею ненароджених дітей. Багато держав вибрали Її за свою Покровительку і Заступницю.

І сьогодні ми звертаємося до Пресвятої Діви Марії з Гваделупи і просимо вибачення за те, що ми так пізно дізналися про Її Нерукотворний Чудотворний образ.

Тому ми хочемо духом перенестися до храму Святої Діви Марії з Гваделупи, до цього Живого Нерукотворного образу, і віддати низький поклін Матінці Божій від усього нашого українського народу. 

Молитовне благання до Матері Божої з Гваделупи

Матінко Божа і Матінко наша, ми клячимо перед Тобою, як ті жебраки, покриті страшними ранами  гріхів і кладемо у стіп Твоїх свої серця, які є переповнені страшним болем за нашу Україну, за нашу свободу і Незалежність. Ми будемо Тебе просити і благати, щоб Ти була не тільки Покровителькою Мексики і Америки, але щоб стала і Царицею нашої  України, Заступницею й Покровителькою наших сердець.

Знаючи, що Господь Бог допустив на нашу землю війну, найперше,  клячачи у стіп Твоїх, просимо прощення у Господа Бога через Твоє заступництво  за всі наші гріхи і гріхи, що були вчинені всіма поколіннями українського народу. Пресвята Діво Маріє, просимо Тебе доповнити все те, що нам бракує до нашого  правдивого  жалю і прощення.

Зверни Свої ласкаві очі на нас, бідних грішників. Ти сказала   у Гваделупі, що хто проситиме Тебе про допомогу у своїх бідах і турботах, отримають її. Матінко Божа з Гваделупи,  ми любимо Тебе і віримо, що Твоя об’ява у Мексиці  дана не тільки для людей Америки, але і для всіх людей цілого світу.   Адже Ти Сама сказала, що хочеш бути знаною у всьому світі під Іменем Діва Марія Гваделупська. Тому і ми відважуємося, наша Матінко, звернутися до Тебе і благати у Тебе допомоги. Бо хто ж зараз більше від нас її потребує, ніж ми, українці?

Матінко Милосердя, у Твої Пренепорочні руки вкладаємо наше спасіння і спасіння нашої держави України.

О Матінко  Маріє: найпрекрасніша, найсвятіша, найсолодша, наймилостивіша, наймилосердніша, най­терпеливіша. Ми хочемо розповсюджувати почитання   Твого Нерукотворного Чудотворящого образу з Гваделупи і на нашій українській землі. Ми хочемо Тобі служити і почитати Тебе все своє життя.  Хочемо і прагнемо Тебе любити, і то так сильно, як  тільки в наших силах. Не хочемо допустити, щоб від цієї хвилини хто-небудь перевищив нас у любові до Тебе. Це Тобі обіцяємо і це хочемо дотримати з Твоєю допомогою. Але як не прикро,  багато є ще людей, що Тебе не знають і сьогодні. Але є й багато щасливих душ, які огортають Тебе своєю любов’ю і розкошують у Твоїй доброті. І ми хочемо огортати Тебе своєю любов’ю і  винагороджувати Твоє Серденько за всіх тих,  що не знають Тебе. Прийми, о Мати ласкава, це наше прагнення  і допоможи його втілити. Благословляй нас, щоб ми Тебе завжди любили, служили Тобі, славили  та прославляли Тебе. З’єднай нас з Господом Богом так міцно, щоб ми вже ніколи не змогли втратити любов до свого Спасителя.

Приносимо ще Тобі глибокий поклін, о наша Матінко, перед Твоїм Непорочним Серцем, яке було відпочинком Господа Бога. Цьому Непорочному Серцю Господь Бог довірив Мир на нашій Планеті Земля.

Ти бачиш, Матінко наша, що цинізм, брехня, насильство і війна  розкошують над правдою, добротою, порядністю і миром. У нас немає ні сучасної зброї, ні танків, ні ракет, ні грошей,  щоб подолати ворога. Але у нас є тільки одна зброя – це Твоє Непорочне Серце, до якого прибігаємо і якому посвячуємо свою Україну. Допомого і Утіхо наша, пригорни нас до Свого Материнського Серця, поглянь на нашу живу віру і довіру, яку маємо до Тебе.  Подай нам ласку мудрості пізнання самих себе, щоб завжди і в усьому виконувалася свята воля Божа.

О Пресвята Діво Маріє з Гваделупи,  допоможи нам стримати Божий гнів та справедливо караючу Божу руку над  Україною і над цілим світом.  Дай нам ласку все пробачити і отримати радісне Материнське  благословення для нашої України та всього світу.

Сестра Вероніка / http://www.novazorya.if.ua


Схожі матеріали:

Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 1851 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Гваделупська, Пресвята Богородиця, Гваделупа, Обявлення Діви Марії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика