Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Листопад » 6 » Пророцтва, об'явлення » Настанови для життя вірою (Ванда Мальчевська "Візії, пророцтва та настанови". - Добра Книжка. - Львів, 2006)
20:38
Настанови для життя вірою (Ванда Мальчевська "Візії, пророцтва та настанови". - Добра Книжка. - Львів, 2006)

НАСТАНОВИ ДЛЯ ЖИТТЯ ВІРОЮ


Молитва святих священиків

є Мені наймилішою, бо вони є Моїми помічниками. Я вибрав їх і послав, щоби вони старанною працею, зміцненою святістю життя йшли в Моє Імя на цілий світ ірозпалювали вогонь, який Я приніс з Неба.

Любов Мою розпалюй у молоді,

яку зіпсутий світ, сатана й, власне, пристрасті тягнуть, за собою, відривають від святої Церкви і ведуть на вічну згубу. Як садівник, який жаліє молоді щепленідеревця, коли на н и х падає зараза, так Я жалію молодь, коли втрачає невинність, впадає в сваволю й набуває заразних хвороб. Коли молодь зіпсується, то вітчизнавтратить відважних воїнів, а Церква кандидатів до духовного стану наступить здичавіння людського суспільства.

Молодь утримаєте в порядку,

якщо засієте в її серцях любов до Мене й Моєї Матері, а зберігаючи любов до Мене, кожному спокусникові скажете: "Іди геть, бо задля любові Ісуса та Його Матері, ягрішити не можу."

Якщо бажаєте мати добру молодь, то постарайтеся добре виховати дітей. Як корені дерев є здоровими і дають жаданий плід, коли молоді пагінці дерева є здоровимий повними життєдайних соків, так і підростаюча молодь буде доброю й корисною для суспільства й сім'ї, якщо діти будуть виховані на засадах віри і порядності, якщовикорените в них усі

зародки гнилі.

Тому Я, під час Мого життя на землі, ставив дітей за приклад для тих, хто прагне дістатися до Неба й оголосив "горе" тим, хто псує дітей, аби звернути увагу батьків і вихователів, що Я особливо опікуюся дітьми, що за погане виховання дітей їх очікує кара.

Серця дітей чутливі до зла і добра, а тому оберігайте їх від поганих впливів, а оточуйте добрими. Провадьте їх до Мене, утаєного у Святих Тайнах, до висячого наХресті, до лежачого в яслах, і, залежно від віку, говоріть їм про Мене з добротою й любов'ю.

Провадьте їх до образу Моєї Матері й говоріть їм, що Вона наказувала Мені, коли Я був дитиною, щоб учив їх скромності, побожності й любові до праці. Навчіть їх побожних пісень, молитви й спокійної поведінки в храмі, згоди вдома, то виховаєте їх, щоб були добрим матеріалом, який потрібний для міцного фундаменту міцних сімей і цілого суспільства.

Усім, хто займається дітьми і молоддю й провадять їх дорогою, на яку Я вказав, уділю того вогню, щоб розпалені й освячені ним, щасливо пройшли земну подорож і досягли вічного світла. Христос воскрес і ви воскреснете, якщо житимете згідно з Його наукою. Вийдіть з гробу гріхів ваших... залиште там вузи старих звичок і нагоди до гріхів, і дам вам хоругву перемоги й свободи синів Божих.

Хто почуває себе грішним,

нехай щирим жалем очистить своє серце, бо тільки в чистих серцях може оселитися Святий Дух зі Своєю ласкою й ніколи їх не покине.

Сприймайте Мене,

як знак, який завжди готовий знову врятувати вас, пам'ятайте, що призначив вам Ангела, слухайте його натхнення, і він допровадить вас до Царства Божого.

Візьміть від Мене Хрест,

несіть його з любов'ю, довірою й терпеливістю. Під час покути - у Великий Піст - розважайте про Мої Муки і Страждання Моєї Матері; уникайте світських забав -дотримуйтеся посту для вшанування Мого посту й для очищення з гріхів.

Година адорації,

відправлена, щоб почитати Мене, утаєного в Найсвятіших Тайнах, і щоби віддати шану Моїй Матері, є надзвичайно радісною. Душі, які практикують це набоженство, є милішими Мені, ніж Апостол Іван, Мій улюбленець, що під час Останньої Вечері положив голову на Моє Серце, щоб проникнути в глибину Моєї любові. Іван бачив Мене особисто, то ж нічого дивного, що любив Мене й тулився до Мене. А душі, які адорують Мене, зачиненого в Кивоті, бачать тільки святиню, де Я перебуваю у виді сакраменту й лише чують Мій голос усередині душі, проте вірять, що Я є тут живий, що можу їм дати все й люблять Мене вищою любов'ю.., туляться до сходинок Мого вівтаря з такою вірою, як Іван до Моїх грудей і поринають у глибину Моєї любові - отож відходять утішені в смутку, зворушені з радості й зміцнені для подолання різних життєвих труднощів. Щасливі ті душі.. .щасливіші від Ангелів у Небі... Я теж люблю їх більше, ніж цілі сонми мешканців Неба. Витривайте в цьому набоженств1', а Я збагачу вас чеснотами, які протилежні головним гріхам. Дам вам сили для переборення різних спокус і для перенесення всіх бід і переслідувань".

Адораційне набоженство поширюйте в сім'ях і де тільки можете. Нехай воно стане вашою щоденною, життєвою потребою. Пробудившись уночі, перенесіться думкою до храму й відвідайте Мене у святому Кивоті, який ангели оточують удень і вночі. Упродовж дня, зайняті працею, не можете піти до святині. Йдіть до неї подумки. Відвідуйте Мене. Якщо ви перебуваєте в дорозі й побачите церкву, вступіть, якщо вона відчинена. А якщо зачинена, зайдіть у неї подумки і щиро вклоніться Мені. Відвідайте Мене. Такі відвідини може здійснити кожен, навіть хворий.

Коли це набоженство пошириться серед усіх суспільних класів у світі, світ відродиться. Наступить братерство народів, освячення сімей... Царство Боже, якого просите (але без упе­редження), наблизиться до вас: "Нехай прийде Царство Твоє!".

Після тих слів, — пише Ванда, — Господь Ісус наказав мені подати це письмово парафіяльному священикові, потім піднісся над Вівтарем і перетворився в Гостію з написом "Я є тут живий".

Укінці Гостія зникла, я бачила тільки голови Ангелів і чула спів "Свят, Свят, Свят!"

Сьогодні під час піднесення,

з'явився мені Ісус у сніжно-білому одязі, накритому голубим плащем, мені показався Господь Ісус у сніжно-білому одязі, покритому голубим плащем. На грудях у променях сіяла Свята Гостія, і Він промовив: "Скажи священикові, щоби під час травневого набоженства давав повчання для матерів про виховання дітей. Матері занедбують той обов'язок, діти псуються й зранюють Моє Серце. Матері беруть дітей зі собою на забави, де напиваються, грішать й нескромно поводяться. За це псування дітей матері будуть відповідати. Вони повити навчити дітей молитви на вервиці, побожних пісень і молитов, катехизму і ввічливості.

Нехай священик добре приготує дітей до сповіді й Святого  Причастя, щоб вони вміли сповідатися і знали, кого приймають у Святому Причасті. Нехай розуміють, що добре прийняття Святого Причастя не тільки залежить від внутрішнього стану, а й від чистоти душі й гарячого прагнення прийняти Мене. Це і найважливіша хвилина в їхньому житті. То Моє обручення з ними. У ту хвилину можуть випросити всі ласки, якщо гідно приймуть Святе Причастя й гаряче молитимуться. В однієї багатої дівчинки хвора мати, їй загрожує смерть. Навчіть її гідно прийняти Святе Причастя й гаряче молитися в намірі хворої, і хвора виздоровіє. Однак при умові, що за гроші, призначені на багату сукню, купить дві скромні: одну для багатої хворої матері, а другу таку ж для дівчинки бідної вдови, яка не має за що купити сукні для своєї донечки.

Інші діти, коли отримають від родичів гроші на солодощі, нехай складуть їх на викуплення з неволі й охрещення негритянських дітей. Тим принесуть Мені велику радість і сприятимуть поширенню Божого Царства на землі".

Сьогодні Боже Тіло.

Це є свято Моєї Любові, якою вас полюбив. Сьогодні відвідую не тільки ваші серця, але й ваші помешкання. Збратавшись з вами, ходжу по вулицях і благословлю вас. Через священиків на кожному престолі проголошую Євангелію. Коли священик благословить монстранцією, Я благословляю вас, ваші заклади і фабрики, де ви працюєте на щоденний хліб, благословляю майно й оберігаю від зіпсуття.

Якщо б ви задумалися над значенням сьогоднішнього свята й тієї урочистої процесії, то б більше прикрасили будинки й вулиці зеленню і квітами. Ви б запалили гарячою любов'ю ваші серця й ретельніше очистили б їх з гріхів і світських пристрастей.

За хвилину ти приступиш до прийняття Мого Тіла...

Приготуйся якнайкраще і те Святе Причастя жертвуй у намірі збайдужілих католиків, аби й вони вийшли Мені на зустріч і пробудилися з гріхів. Після Святого Причастя постарайся розбудити в своїй душі більше любові й вдячності за себе і за цілий народ. Я прагну, щоб у цілій Польщі, як королівстві Моєї Матері, Мені віддавали честь як своєму Богові й Королю, щоби всі якнайчастіше єдналися зі Мною в Євхаристійній учті, щоби зберігали віру й радість своїх святих предків, а коштовності віддавали на святий посуд й одяг, потрібний для Служби Божої перед Моїм Престолом.

О, як Мені боляче,

що давня віра і побожність щораз більше слабнуть у народі, що освічені показують поганий приклад неосвіченим, замість давати їм добрий приклад. Ах, як мені жаль цей народ!

Я втішаюся тим, що в останніх часах серед вас почали утворюватися Євхаристійні Спільноти, метою яких є адорація Найсвятіших Тайн і часті Святі Причастя, проте, на жаль, до них переважно належать старі жінки... А де молодь? Де чоловіки? Де інтелігенція? Хіба їм не потрібна віра й релігійні практики?

Говори, кому тільки в змозі, що відродження вашої Вітчизни, її розквіт і свобода залежать від поєднання зі Мною через євхаристійне життя.

 

"Хіба не знаєш, —

говорить Пресвята Діва до Ванди, - що сьогодні Церква відзначає Свято Немовлят, дітей, убитих за наказом царя Ірода з тією метою, щоби й Мого Сина ще в пелюшках убити... Хіба не чуєш плачу матерів тих дітей? Це звірство Ірода, той жахливий біль матерів, сльози їм видушує.

Утім ще більше Я плачу і разом зі Своїм Сином занурюся в смуток і жаль, коли бачу інше моральне вбивство, яке здійснюють у теперішній час. Тим моральним вбивством є псування дітей злими словами, поганими вчинками, малюнками і книжками аморального змісту. Те зіпсуття чинять старші, які повинні бути зразком християнських і громадянських чеснот; псуються і деякі вчителі, які повинні провадити молодь у доброму, є навіть і такі батьки, які псують дітей лайкою п'янством та іншими гріхами.

Ірод відібрав у вбитих дітей тільки життя тіла, а душі їхні не вбив: ті діти, охрещені власною кров'ю, понесли смерть, задля Мого Сина і пішли до Нього тішитися з Ним навіки. Поганий приклад, даний дітям і молоді, вбиває душу і веде до вічних мук... Ті, які спонукають до гріха, завдають безпо­воротну кривду Небу і своїй Вітчизні... Біда світові із-за поганих прикладів... ліпше, щоб не родилася така людина, яка спонукає до гріха.

Утворюйте товариства, які опікуються дітьми і молоддю, щоб оберегти їх від впливу спокусників, щоб не наслідували Ірода в його засліпленні.

 

Коли священик поставив Монстрацію на престіл,

Ванді з'явився Господь Ісус на цілий зріст зі Серцем, розчиненим на грудях, і вона чула, як Він промовив до Пресвятої Діви Марії: "Піди, наймиліша Мати Моя, і будеш укоронована!"

Коли священик заспівав "Величає душа Моя Господа (Магніфікат)", а органи заграли сильніше, я подивилася вгору і, замість стелі в церкві, побачила відчинене Небо, а серед ясності прекрасний престіл, на якому сиділа Пресвята Діва Марія в білому одязі, ясно-голубому плащі, прикрашеному блискучими зірками, під ногами був ясний місяць, а над головою в повітрі висіла корона з дванадцяти зірок.

На грудях Мати Божа мала сяюче Серце з написом: "Я Мати прекрасної любові та святої надії". У руці Вона тримала гілочку лілії із сімома білими квітами, а на кожній квітці був написаний золотими літерами один дар Святого Духа: Мудрість, Розум, Рада, Мужність, Знання, Побожність, Страх Божий.

Справа від Пресвятої Діви Марії на ясній хмарині сидів Бог Отець, зліва — Господь Ісус і тримали над головою Пресвятої Діви Марії багату корону, а над короною летів Святий Дух у вогняних променях. Довкола я бачила багато ангелів і чула їхній спів: "Ти є вивищена над усіма, Свята Божа Мати, над усіма ангельськими хорами в Небі... Ми тішимося з Твоєї хвали й славимо Бога, що так вивищив Тебе". Біля підніжжя престолу я бачила багато святих, а між ними польських святих: св. Станіслава Костку, св. Казимира, св. Єпископа Станіслава, св. Войцеха, св.Яцека, бл. Броніславу, св. королеву Ядвіґу, св. Йосафата Кунцевича, Єпископа греко-католицького, св. Андрія Боболю та інших. Св. Войцех мав у руках пісню, яку всі співали: "Богородице Діво, Богом прославлена Маріє!.."

Коли я чула той спів, то мені здавалося, що співає ціла Польща, і я співала і плакала з радості. Коли священик знімав Монстрацію з вівтаря, Господь Ісус благословив і видіння зникло в небесних просторах.

Я залишилася перед вівтарем Матері Божої, а Вона так промовила до мене:

"Сьогоднішня урочистість (15 серпня) незабаром стане вашим народним святом, бо того дня отримаєте велику перемогу над ворогом, який прагне вашої загибелі.

Це свято ви повинні відзначати з надзвичайною урочистістю. Ви повинні оточувати особливою опікою Мою столицю на Ясній Горі й пригадувати собі добродійства, як і отримали від Бога за Моїм посередництвом і ще отримуватимете, якщо не втратите католицької віри, християнських чеснот і правдивої любові до Вітчизни, яка базується на єдності й братерстві всіх класів народу".

"О Маріє, поверни нам свободу й утримуй наш край у християнському житті й політичній незалежності, бо це є Твої Царство. Викорінюй з нього бур'ян і розмножуй чисте зерно засіяне Церквою Твого Сина!"

Пресвята Мати,

звернувшись до Господа Ісуса, промовила: "Сину Мій то Мої прийомні діти, будь милосердним до них". На це Господь Ісус відповів: "Я Кров Свою проливав за них на тому Хресті, отож не бажаю їхньої загибелі, але нехай навернуться через щиру покуту й більше не грішать, нехай не зраджують Церкви і віри, нехай будуть захисниками Євангелії".

Даю вам вогонь Моєї Любові,

щоби ви, запалені ним, дійшли до Мене серцем і ділом, однак для цього потрібна тільки добра воля.

"Утім Ти, Господи, керуєш нашою волею", - подумала Ванда і відразу ж отримала відповідь;

"Тоді, коли прагнете".

"Жертвуйте Мені тільки волю й прагнення любові, а решту додам".

"Я благословлю і благословитиму вас, якщо серед вас буде братня любов і спокій".

Духу Святий!

Освяти Своїм вогнем цілий свят, а особливо благаю Тебе про цю ласку для моєї Вітчизни, щоби ми уникли фальшивих доріг, а йшли дорогою правди, на яку вказав Христос... Розпали наші серця і випали в них усякий світський бруд і чуттєві пристрасті, щоби ми з невинною душею служили Богові в Тройці Святій Єдиному... Духу Святий, винищ різні єресі й відступництва, злучи народи вузлом братерської любові. Просвічуй Польщу, щоби після повернення свободи, не впала в гріхи проти віри і зберегла вірність Католицькій Церкві.

Це видіння тривало впродовж цілої Служби Божої, а коли зникло під час останньої Євангелії, над нашими головами появився сяючий Хрест і я почула голос: "Ідіть дорогою заповідей".

Як не можна дійсно бути під Хрестом, то духом потрібно стати з Пресвятою Матір'ю під Хрестом її Сина і терпіти з Богом і для Бога.

Підняття Святого Хреста, 14 вересня:

"Мої діти, зміцнюю вас Своєю любов'ю, а якщо ви Мене добре зрозумієте, то несіть той чорний Хрест (вказуючи хрест, який блистів угорі, над яким підносилася корона із зеленого листя), несіть його з вірою й довірою, і будете з ним під­несені".



Схожі матеріали:

Категорія: Пророцтва, об'явлення | Переглядів: 4343 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Добра Книжка, Ванда Мальчевська, пророцтва та настанови, Візії, Львів, 2006, Настанови для життя вірою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика