Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Вересень » 6 » Масонерія і антихрист » Таємні товариства: міфи та реальність (Х)
15:25
Таємні товариства: міфи та реальність (Х)

КУ-КЛУКС-КЛАН (KKK). Після Американської Громадянської війни група незадоволених солдатів Конфедерації, що називали себе Ку-Клукс-Клан, об’єдналася для залякувань, катувань і вбивств ворогів «білої раси» — афроамериканців і євреїв. Вони стали відомі своїми білими каптурами, спаленням хрестів і лінчуваннями.

Таємне товариство було створено для боротьби з Комітетом громадян, затвердженим Конгресом США 3 березня 1865 року, завданням якого був захист інтересів колишніх рабів і надання їм прав на роботу й освіту. Виділялися також кошти на їжу і притулок для колишніх рабів. На спробу Комітету громадян 1866 року розширити свої повноваження президент Джонсон наклав вето. Цього ж року президент наклав вето на білль про цивільні права, який мав захистити рабів, які ставали вільними, від Південного Кодексу Чорношкірих. Відповідно до цього документа, колишнім рабам заборонялося голосувати, обмежувалася їхнє право свідчити в суді проти білих і бути в складі журі в суді. Колишнім рабам також заборонялося працювати на певних видах робіт і носити зброю.

1867 року Конгрес прийняв перший закон, за яким Південь поділявся на п’ять військових округів. Вибори планувалися за участі звільнених рабів, яким дозволялося голосувати. У законі також говорилося, що Південні штати буде повернуто в Союз після ратифікації Чотирнадцятої поправки, що гарантує право голосу всім дорослим чоловікам, незалежно від кольору шкіри. Президент Джонсон наклав вето на закон, але Конгрес швидко його подолав. У відповідь на цей крок 1867 року в Пьюласкі, штат Теннесі, було створено першу гілку KKK, а також багато її відгалужень на місцях, що їх очолили колишні члени Армії конфедератів. Першим Великим мудрецем став колишній генерал Конфедерації Натан Форест. Розгорнулася повномасштабна війна. Перші члени KKK носили маску, білі картонні капелюхи і балахони, зроблені з білих простирадл. Головним завданням було перешкодити чорношкірим у голосуванні.

Потім KKK почав нападати на успішних чорношкірих бізнесменів, членів і лідерів негритянських профспілок. 1870 року президент Грант закликав до розслідування діяльності KKK. У докладі великого журі зазначалося: «з 1868 року існує... організація, відома як Ку-Клукс-Клан, чи Невидима Імперія Півдня, що охоплює своїм членством велику частину білого населення в усіх сферах діяльності. ККК має свою конституцію і статут, яка проголошує, серед іншого, що кожен член суспільства повинен мати пістолет, одяг ККК і сигнальні засоби. Свої ритуали ККК здійснює вночі, і вони незмінно спрямовані проти членів Республіканської партії. ККК виливає свою помсту на кольорових громадян, вриваючись вночі в їхні будинки, витягуючи їх з ліжок, катуючи нелюдськими способами і переважно вбиваючи».

20 квітня 1871 року Конгрес ухвалив Закон про ККК, яким підсилив повноваження президента в боротьбі проти ККК. У результаті KKK майже зник.

1915 року ККК знову відродив проповідник Вільгельм Сіммонс, який став його лідером. На це його надихнув фільм Гріффіта «Народження Нації» і книга Томаса Діксона, що вийшла 1905 року під назвою «Ку-Клукс-Клан». Наступним супротивником ККК стала Національна асоціація з просування кольорових людей (NAACP). Після Першої світової війни KKK додав до свого списку ворогів євреїв, католиків, лібералів та іммігрантів.

1922 року Хірам Еванс став новим Великим мудрецем KKK. Членів ставало дедалі більше. Під його керівництвом члени KKK потрапили до політичних структур. До 1925 року, за деякими оцінками, нараховувалося понад чотири мільйони ККК. Наприкінці десятиліття KKK знову почав став розпадатися. Скандали за участі губернатора Індіани і мера Індіанаполісу скоротили кількість членів. Обвинувачення в убивстві одного з лідерів ККК Д.Стівенсона також викликало розбрат у рядах організації. KKK знову було розпущено під час Другої світової війни.

У 1950-х роках з’явилися маленькі групи, що використовували назву KKK. Вони нападали на чорношкірих, які хотіли брати участь у голосуванні, і активістів недавно створеного руху за цивільні права. Однієї з найбільших груп керував Роберт Шелтон. Вона називалася Білі Лицарі ККК. Діяльність нових груп була ефективною. У Міссісіпі 1960 року 42% населення становили чорношкірі, але негрів було тільки 2% від зареєстрованих виборців.

У листівці, розповсюдженій ККК 1964 року в Міссісіпі, говорилося:

Ось 20 причин, ЧОМУ ви повинні приєднатися, допомагати і підтримувати Білих Лицарів KKK Міссісіпі:

1. Бо це християнська, братерська і доброзичлива організація.

2. Бо це демократична організація.

3. Бо це демократична і справедлива організація.

4. Бо це справді діюча організація.

5. Бо це секретна організація, ніхто не знатиме, що ви її член.

6. Бо це законна організація, ніхто не може бути звинувачений за членство в ній.

7. Бо це політично незалежна організація, що не належить ні до якої політичної партії.

8. Бо це проамериканська організація, що протистоїть антиамериканським ідеям, особам, організаціям.

9. Бо це організація, що присяглася підтримувати Конституцію Сполучених Штатів Америки.

10. Бо вона складається з місцевого білого населення, а не з євреїв і протестантів, з американських громадян, розсудливих і з гарною репутацією.

11. Бо мета KKK — цілковита сегрегація рас і цілковите знищення комунізму в усіх його формах.

12. Бо KKK двічі врятував націю від знищення, що підтверджує історія. (Не відомо, про що йдеться. — Прим.)

13. Бо в житті кожного настав час вибору між правильним і неправильним способом життя.

14. Бо сьогодні багато ворожих сил, які намагаються знищити США.

15. Бо вона інформує своїх членів, а інформований громадянин — це гарний громадянин.

16. Бо Християнське братерство повинно відродити Америку.

17. Бо одна з цілей KKK — державний суверенітет.

18. Бо ні консерватори, ні ліберали не врятують нашу націю, а тільки патріоти.

19. Бо якщо комунізм буде переможено в Америці, то це буде зроблено на Півдні, насамперед у Міссісіпі.

20. Бо нині KKK потрібна твоя допомога в битві за Америку.

Одним з найогидніших злочинів, які коли-небудь скоїла ця група, був вибух 15 вересня 1963 року в Баптистській церкві в Бірмінгемі, штат Алабама. Загинули чотири дівчини від 11 до 14 років, що навчалися в недільній школі. 17 травня 2000 року ФБР заявив, що вибух здійснила група зі складу ККК — «Хлопчики Кахабу». Стверджувалося, що за вибух відповідальні чотири чоловіки.

За минулі сорок років KKK виступав проти дій, що він вважав ворожими стосовно себе. Вони брали участь в антипротестах під час маршів за цивільні права, біля судів, де судили негрів за вбивство білих. Як сказав один з лідерів KKK: «Якщо чорний може уникнути покарання за вбивство білого, то ми не можна карати за вбивства чорних».

1981 року члени KKK лінчували чорного чоловіка Майкла Дональда в Мобілі, штат Алабама. У результаті цивільного позову суддя присудив 7 млн компенсації родині жертви. ККК довелося виплатити цю суму. 6 червня 1997 року Генрі Хейс був притягнутий до суду. Це перший випадок з 1913 року засудження білої людини в США за злочин проти афроамериканця.

Див. Також: ЛИЦАРІ ЗОЛОТОГО КОЛА.

КІСТКИ. Див.: ЧЕРЕП І КІСТКИ.

КУЛЬТ ЗМІЯ. На думку уфологов, що вірять в існування НЛО, ця група — «секретний уряд», який вступив у таємну змову з неземними представниками на Землі. В обмін на право керування Землею інопланетяни надали землянам передові неземні технології, такі як оптико-волоконний зв’язок. Навіть ті, хто вважає ці твердження безглуздими, здивовуються, коли дізнаються про джерело інформації — це переважно колишні офіцери розвідки, чиї зусилля з поширення дезінформації можуть уже самі собою свідчити про наявність деяких таємних товариств.

КУЛЬТИ. Відповідно до експерта з питань культів Д.Фінни (www.great­dreams.com/ufos/ufo-cults.htm), будь-який культ може визначатися як група, що має такі характеристики:

«1. Він використовує психологічний примус для залучення, нав’язування поглядів і утримання членів. Особливі привілеї для лідера і його оточення через їхню «обраність».

2. Він формує обране тоталітарне товариство й спосіб думки «ви багато втратите, якщо не вступите до нього».

3. Його засновник — самопризначений лідер, догматичний, месіанський, ні перед ким не підзвітний, що має божий дар.

4. Божественний заклик, що виходить від божественного джерела, доступий тільки цій групі, звичайно, за допомогою «божественного натхнення».

5. Він вважає, що «мета виправдовує засоби» для отримання фінансів і залучення людей.

6. Божественно натхненні послання людству про порятунок/допомоги.

7. Група здатна змінити/зупинити прийдешні катаклізми (повені, землетруси тощо).

8. Щоденні кількаразові звертання, молитви, заклинання.

9. Група зазвичай бере собі назви на кшталт: Небесна брама, Гілка Давидова, Центральна рада.

10.Члени культів будуть захищені божественними/неземними силами».

Найзнаменитішим культом в історії був Храм Народів, очолюваний преподобним Джімом Джонсом. Члени культу, головним чином, представники північної Каліфорнії, переїхали з їхнім лідером у джунглі Гайяни, в Джонстаун. Конгресмена від Сан-Франциско Лео Раяна і чотирьох інших, які приїхали в Гаяну 1978 року для розгляду скарг тутешніх людей щодо їхнього насильного утримання, застрелили просто в аеропорту.

Незабаром після цього, за наказом лідера, тисяча членів культу випили отруєну рідину й померли. Джонса знайшли серед мертвих, він, ймовірно, випив отруту разом з послідовниками його вчення. Батьки спершу давали отруту дітям. Під час масового самогубства було кілька окремих випадків непокори, але бунтарів змусили замовкнути і, зрештою, вони підкорилися більшості. Тіла знаходили скрізь. Деякі лежали взявшись за руки.

Джонс заснував Храм Народів у 1950-х роках в Індіані, проповідуючи єдність і національну гармонію.

Він і сотня його послідовників переїхали в північну Каліфорнію 1965 року. У Каліфорнії Джонс зробив вимоги до своїх послідовників вкрай суворими. «Церкву» було перетворено в «культ». Він заволодів власністю своїх прихильників. Члени зверталися до Джонса як до батька, їм заборонялося контактувати із зовнішнім світом. У своїх проповідях він почав пророкувати ядерну катастрофу. Усіх, хто не корився його наказам, суворо карали, часто били. Усі жінки вважалися дружинами Джонса. Щоб уникнути можливого скандалу з приводу дітей, що з’явилися від Джонса в послідовниць, у середині 1977 року він перемістив свій культ у Гаяну.

Пізніше було виявлено магнітофонний запис масового самогубства. Фрагмент запису наведено нижче.

Джонс: «Я намагався забезпечити вам гарне життя. Незважаючи на мої зусилля, брехлива жменька людей зробила наше життя неможливим. Якщо ми не можемо жити у світі, то давайте у ньому помремо. (Оплески.) Нас жорстоко зрадили. У найближчі кілька хвилин один з цих людей на літаку повинен убити пілота, я це знаю. Я не планував цього, але я знаю, що це відбудеться. Ми спокійні, бо не збираємося покінчити з життям — це революційний крок. У нас немає шляху назад».

Перша жінка: «Мені здається, що там, де життя, там надія».

Джонс: «Ну, коли-небудь ми всі вмремо».

Юрба: «Правильно! Правильно!»

Джонс: «Те, що ці люди, які пішли, зробили, зробить наше життя гіршим, ніж у пеклі. Але для мене найжахливіше — не смерть. Це життя прокляте. Вона не варте того».

Перша жінка: «Але я боюся помирати».

Джонс: «Думаю, що ні».

Перша жінка: «Я вважаю, що тих, хто пішов, занадто мало, аби 1 200 чоловік покінчили з життям. Я дивлюся на всіх дітей і думаю, що вони мають право на життя».

Джонс: «Але хіба вони не заслуговують на більше? Вони заслуговують на світ. Найкраще свідчення цього — залишити цей проклятий богом світ». (Оплески.)

Перший чоловік: «Усе кінчено, сестро. Ми вибрали чудовий день». (Оплески.)

Другий чоловік: «Якщо ви скажете нам віддати наші життя зараз, ми готові». (Оплески.)

Джонс: «Будь ласка, візьміть ліки. Це просто. Від них не буде страждань. Не бійтеся померти. Ось побачите: люди висадяться тут. Вони катуватимуть наших людей...»

Друга жінка: «Не треба боятися. Намагайтеся бути спокійними і заспокоюйте своїх дітей. Вони плачуть не від болю — просто воно трохи гірке».

Третя жінка: «Не треба плакати. Це те, від чого ми возрадуємося». (Оплески.)

Джонс: «Будь ласка, заради Бога, давайте зробимо цей крок. Це революційне самогубство. Це не самознищення».

Третій чоловік: «Батько привів нас сюди. Я за те, щоб йти з ним».

Джонс: «Ми повинні померти з гідністю. Швидше, швидше, швидше! Нам треба поквапитися. Припиніть істерику. Смерть у мільйон разів краща за таке життя. Якби ви знали, що вас може очікувати, то ви із задоволенням зробили б цей крок сьогодні ввечері».

Четверта жінка: «Як приємно було разом з вами брати участь у цій революційній боротьбі. Я не хотіла б нічого іншого, як віддати своє життя за соціалізм, комунізм, і я дуже вдячна Батьку».

«Ми віддаємо вам своє життя. Ми вчиняємо не самогубство. Ми, вчиняємо революційне самогубство, протестуючи проти умов нелюдського світу».

www.personal-plus.net



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1598 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: таємні товариства, масони | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика