Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Грудень » 6 » Безбожники » Розповідь про хлопчика перетвореного на дівчинку та кінець його життя
21:33
Розповідь про хлопчика перетвореного на дівчинку та кінець його життя

У цьому оповіданні всі персонажі - реальні люди, причому історія ця широко відома на Заході. Вона навіть увійшла в якості хрестоматійного прикладу в підручники по сексології і посилено експлуатувалася як доказ того, що стать, мовляв, ніщо і її можна вільно змінювати на свій розсуд.

Але от що дивно: як тільки хлопчик рішуче і безповоротно відмовився лити воду на млин гендерної теорії, від нього дружно відвернулися! Він потрібен був західному світу, коли ходив у платтячках, а коли став нормальною людиною, до нього втратили інтерес. Ну а як же вчені, що так уважно вивчали його? Де ж їхня інтелектуальна чесність? Чому їм не важливий результат їх власного експерименту? Адже саме кінець цієї історії, а не її середина є підсумком такої жорстокої наруги над людською природою.

Брюс/Бренда в дитячому віці

 

Однією з абсурдних норм політкоректності є ґендерна теорія. Вона стверджує, ніби дитина не народжується хлопчиком або дівчинкою і біологічна стать новонародженого не має ніякого значення. Однак вона базується на ідеях божевільного лікаря, який робив людей нещасними, вважаючи, що лікує їх.

У дитини буде гендер (а не стать!), що формується тим, як її виховують у сім'ї, як до неї ставляться однокласники і вчителі, яких вона зустрічає в школі, які вимоги пред'явить їй кар'єра. Гендер (на відміну від статі) ти вільний вибирати сам - а чому б ні? - і змінювати його в залежності від етапу свого життя і досвідів, через які проходиш. Таким чином, в дитинстві ти можеш бути хлопчиком, в молодості - жінкою, аби до старості прийти до того висновку, що тобі найбільше підходить транссексуальність.

Як і всяка норма політкоректність, теорія гендеру - щось задане, це догма, оскарження якої викликає гнів і репресивні заходи з боку істеблішменту. Тобі відразу ж наклеюють на лоб ганебний ярлик «дискримінатора», і ти ризикуєш опинитися в ізоляції від суспільства.

Однак не весь західний світ приймає промивання мізків. Є ще прояви фронди. Одне з них - книга «Брюс, Бренда і Давид: Розповідь хлопчика, який був перетворений на дівчинку» журналіста Джона Колапінто [1] - свідоцтво про ті жорстокі страждання, до яких може призвести гендерна теорія, а також про божевілля лікаря, що вигадав її.

 

Доктор Мані, чарівник-недоучка

У віці 8 місяців Брюс Реймер, миле канадське немовля, став піддослідним кроликом в знаменитому експерименті щодо статевої ідентичності, що обернулося повною невдачею і вилилося в страшну драму.

Все почалося з банального хірургічного втручання. У 1965 році сім'я Реймерів принесла своїх близнюків Брюса і Брайана в лікарню для здійснення обрізання, оскільки вони страждали фімозом [2]. Однак внаслідок медичної помилки Брюс позбувся чоловічої органу.

Батьки в розпачі консультувалися у багатьох лікарів, але ніхто не міг запропонувати їм задовільного рішення. І ось одного разу вони побачили по телевізору інтерв'ю з доктором Джоном Мані (John Money) - авторитетом в області сексології, лікарем госпіталю Джона Хопкінса в Балтіморі. Доктор Мані викладав свою теорію: статева ідентичність новонародженого не задана статтю, з якою він приходить на світ, хромосомами або гормонами; вона задається тим, як його виховують батьки, соціальним оточенням, в якому він живе, прикладами, з якими стикається. Тобто це була саме гендерна теорія, яка робить в наші дні фурор в західному світі і стала нормою політкоректності.

Доктор Мані переконав батьків Брюса перетворити свого покаліченого хлопчика в дівчинку. Кастрацію, за якою послідує реконструкція жіночих статевих органів, потрібно зробити до віку 2,5 років, пояснив їм доктор, а батьки ніколи не повинні ставити під питання жіночу сексуальну ідентичність дитини. З цього моменту Брюс стає Брендою, носить сукні, а в підлітковому віці йому роблять уколи з естрогеном [3].

Протягом багатьох років доктор Мані, персонаж самовдоволений і зарозумілий, до агресивності буде приводити як приклад цей випадок у своїх незліченних лекціях і працях. Стверджуючи, що колишній хлопчик став чудово збалансованою дівчинкою, яка добре почуває себе в цій ролі, він буде доводити свою медичну теорію. Розповідь про Брюса/Бренду як хрестоматійний приклад увійде в підручники з медицини і зробить надзвичайний вплив на численних сексологів, які стануть застосовувати і на своїх пацієнтах теорії доктора Мані. Він сам стане одним з ідолів феміністського руху, який заперечує відмінності між статями.

Однак Джон Мані просто не брав до уваги реальність, яка опинилася повністю відмінною від його теорії. Магічна метаморфоза, яку він передбачав, не відбулася. Вже в ніжному віці Бренда почала проявляти ознаки занепокоєння. Вона була агресивна, затиснута в поведінці, в неї не було подруг, вона не бажала грати з ляльками і всім говорила, ніби вона хлопчик.

Щорічні візити до лікаря Мані перетворювалися в кошмар. Втім, його методи були щонайменше сумнівні: він показував близнюкам порнографічні знімки, змушував їх імітувати статевий акт, вимучував своїми питаннями...

По мірі свого дорослішання Бренда ставала все більш нещасною, самотньою, у неї траплялися спалахи насильства і суїцидальні пориви. Тіло її ставало все більш чоловічим, так само як і голос. Хоча мамі і вдавалося змусити її носити сукні, але дівчинку відкидали в школі, яку вона відвідувала, і вона стала об'єктом знущань для однолітків.

Численні психіатри, які займалися нею, усвідомили, що експеримент не вдався, а Брюс/Бренда - жертва фатальної помилки. Ніхто, однак, не посмів поставити під сумнів методи знаменитого доктора Мані за винятком біолога Мілтона Даймонда (Milton Diamond), який безуспішно критикує його імпровізації.

 

Промивання мізків

Постійні кризи Бренди руйнівно діяли на сім'ю. Батько почав пити, мати в депресії намагалася покінчити з собою, брат-близнюк теж сильно страждав. Травмована Бренда в якийсь момент відмовилася бачити доктора Мані і переносити нові хірургічні втручання. Нарешті, коли їй виповнилося 14 років, психіатр порадив батькам сказати їй правду.

Давид у 2000 році у віці 35 років. І за чотири роки до самогубства

Бренда відразу ж попросила зробити її знову хлопчиком і перенесла ряд болючих операцій, які відновили чоловічі органи і дозволили вести статеве життя. Давид - він вважав за краще називати себе тепер ім'ям біблійного персонажа - знайшов собі роботу на бойні, одружився і став виховувати дітей дружини від попереднього шлюбу, тому що сам не міг мати потомство. Але психічно він залишався яскраво вираженим чоловіком.

«Це було подібно промиванню мізків. Я віддав би все, якби можна було піти до гіпнотизера, і він приспав би мене і зробив так, щоб я забув все минуле, спогади про яке мучать мене. Те, що зі мною зробили на фізичному рівні, не так жахливо, як те, що зробили зі мною на психічному рівні».

У 1997 році Давид в перший раз погодився розповісти про жахи життя не в своєму тілі одному журналістові, Джону Колапінто, який згодом напише книгу «Брюс, Бренда і Давид: Розповідь хлопчика, який був перетворений на дівчинку». Стаття Колапінто стала величезною сенсацією, тим більше що в той самий час доктор Даймонд публікує свої дослідження, які категорично спростовують теорію доктора Мані.

Однак, незважаючи на всі докази, Джон Мані нахабно відмовляється визнавати свою невдачу.

Але в будь-якому випадку для близнюків вже було занадто пізно. Брайан теж переніс ряд важких розладів, викликаних, насамперед, тим, що ним завжди нехтували і весь інтерес сім'ї був зосереджений на Бренді. Брайан помре від передозування наркотиків в 2002 році - ще один удар для Давида, у якого не заладиться сімейне життя і виникнуть фінансові проблеми. Він покінчить з собою в 2004 році.

[1] John Colapinto. As nature made him: The boy who was raised as a girl. 2001.

[2] Фімоз - вроджена аномальна вузькість крайньої плоті.

[3] Естроген - основний статевий гормон жінок, який виробляється з початку статевого дозрівання до менопаузи.

Адріан Пэтрушкэ / http://pravoslavnews.com.ua



Схожі матеріали:

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Безбожники | Переглядів: 1671 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: гендер, суспільні проблеми, гендерна політика, гендерна ідеологія, безбожники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика