rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Ароматний хлібець Домашній
02.07.2014, 18:04

Інгредієнти:

вода - 250 мл
борошно - 600 г
яйця - 1 шт.
сіль - 1 / 3 ст.л.
цукор - 1 / 3 ст.л.
дріжджі сухі - 2 ч.л.
олія рослинна - 2 ст.л. + для змащування форми.

Спосіб приготування:

1. Змішуємо яйце, сіль, цукор, рослинну олію.
2. Додаємо теплу воду і добре перемішуємо.
3. Поступово вводимо борошно з дріжджами (тісто не повинно бути крутим, борошна може знадобитися і менше).
4. Замішуємо м'яке тісто, яке повинно легко вимішуватись і не липнути до рук. Кладемо в миску, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
5. За цей час тісто збільшилося в об'ємі в 3 рази! Вимішуємо його ще раз.
6. Форму змащуємо олією, викладаємо тісто, накриваємо рушником і даємо постояти ще 30 хвилин в теплому місці.
7. Випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці до золотистої скоринки (час - орієнтовно 1 година). Дістаємо з форми і охолоджуємо.


https://vk.com/bestreceptiki
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - https://vk.com/bestreceptiki | Теги: домашній, Ароматний хлібець, пекти, хліб, кулінарні рецепти, спекти
Переглядів: 1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика