вода - 250 мл борошно - 600 г
яйця - 1 шт.
сіль - 1 / 3 ст.л.
цукор - 1 / 3 ст.л.
дріжджі сухі - 2 ч.л.
олія рослинна - 2 ст.л. + для змащування форми.
Спосіб приготування:
1. Змішуємо яйце, сіль, цукор, рослинну олію.
2. Додаємо теплу воду і добре перемішуємо.
3. Поступово вводимо борошно з дріжджами (тісто не повинно бути крутим, борошна може знадобитися і менше).
4. Замішуємо м'яке тісто, яке повинно легко вимішуватись і не липнути до рук. Кладемо в миску, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
5. За цей час тісто збільшилося в об'ємі в 3 рази! Вимішуємо його ще раз.
6. Форму змащуємо олією, викладаємо тісто, накриваємо рушником і даємо постояти ще 30 хвилин в теплому місці.
7. Випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці до золотистої скоринки (час - орієнтовно 1 година). Дістаємо з форми і охолоджуємо.