Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Липень » 03
Сатана також передає своїм палким прихильникам деякі "дари". Оскільки він є правдивим брехуном, часто трапляється, що ті, які отримують ці "дари", не відразу усвідомлюють джерело їхнього походження або не хочуть цього розуміти, бо надто втішені "дарами". Також може статися, що якась особа має "дар" ясновидіння; інші, маючи перед собою аркуші білого паперу, записують спонтанно цілі сторінки незвичайних послань; ще інші думають, що можуть роздвоюватись і одна частина їхньої істоти може проникати через стіни домів, навіть на великі відстані. Дуже часто деякі чують якийсь "голос", який деколи підказує молитви, а іншим разом - зовсім інші речі.
Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 3116 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 03.07.2010 | Коментарі (0)

Багато з нас пригадують собі, що перед реформою Літургії, здійсненою після II Ватиканського Собору, священик і вірні клякали після закінчення Служби Божої, щоб відмовити молитву до Пресвятої Богородиці і св. Архангела Михаїла. Наводжу її слова, оскільки це гарна молитва, яку можуть відмовляти усі з великою користю для себе:

"Святий Михаїле-Архангеле, хорони нас у боротьбі.

Проти лукавства і підступів диявола будь нам охороною.

... Читати далі »

Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 3859 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 03.07.2010 | Коментарі (0)

Бажання, щоб ця книжка була практичною, не дозволяє мені поглибити надзвичайно важливі теологічні теми. Тому я тільки поверхнево їх торкатимуся, так як це робив у попередньому розділі. Це правда, що тільки такий екзорцист як о. Кандідо призвичаєний протягом 36 років розмовляти зі злими духами, який володіє глибоким теологічним і біблійним знанням, може розмовляти на теми, які у минулому теологія намагалася оминати, як наприклад, гріх збунтованих ангелів. Однак Бог створив усе за одним цілісним планом, тому кожна його частина впливає на цілісність і кожна тінь кидає відбиток неясності на все інше. Теологія буде неповна і незрозуміла, поки не вияснить вповні п ... Читати далі »
Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 3908 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 03.07.2010 | Коментарі (0)

Диявол також є Божим створінням. Не можна говорити про нього і про екзорцистів без попереднього, хоча б короткого ознайомлення з кількома основними поняттями і правдами про Божі плани у ділі створення. Звичайно, не скажемо тут нічого нового, але можливо, відкриємо деяким читачам нові перспективи бачення цієї проблеми.
Дуже часто ми звикли неправильно розуміти діло створення, плутаючи і помилково сприймаючи послідовнісь подій. Уявляється нам, що одного чудового дня Бог створив ангелів; піддав їх випробуванню, невідомо навіть якому, і в результаті цього дійшло до поділу на добрих і злих духів: ангели були винагороджені перебуванням у небі, злі духи, натомість, ... Читати далі »
Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 2938 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 03.07.2010 | Коментарі (0)

Вступ
Коли кардинал Уго Полетті, Папський Вікарій Римської дієцезії, несподівано доручив мені обов'язок екзорциста, я ще не знав, який безмежний світ відкриється для мене і як багато людей буде користати з мого служіння. Здебільшого спочатку моїм завданням було допомагати отцеві Кандідо Амантіні, пасіоністові, дуже відомому екзорцистові, до якого приходили в храм Святих Сходів у Римі охочі (La Scala Santa) з усієї Італії, часто також з-за кордону. Була це для мене справді велика ласка. Ніхто не стає екзорцистом самостійно, хіба що через великі труднощі і помилки, завдаючи при цьому шкоди вірним. Вважаю, що о. Канд ... Читати далі »
Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 3566 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 03.07.2010 | Коментарі (0)

Передмова
З великою радістю пишу ці слова, щоб підготувати читача перед ознайомленням з книжкою о. Ґабрієля Аморта, який багато років допомагає мені виконувати послугу екзорциста. Свідками деяких подій, тут описаних, ми були разом, спільно поділяючи турботи, працю і надії, щоб допомагати багатьом терплячим особам.
Дуже радий, що книжечка побачила світ попри те, що в останні десятиріччя написано дуже багато в усіх галузях теології і католицької моралі. Проблема екзорцизмів залишилась занедбаною. Можливо, відсутність праць і зацікавлення цією проблемою стало приводом, що єдиною ... Читати далі »
Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 2582 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 03.07.2010 | Коментарі (0)

Прагнучи запобігти або принаймні призупинити подальші зловживання такого типу, Апостольська Столиця видала за ініціативою папи Інструкцію "Іndistimabile donum" від 3.04.1980р., яка виразно стверджує: "Забороняється жінкам (заміжнім, дівчатам та черницям) прислуговувати при вівтарі як в церквах, так і в будинках, монастирях, колегіях, жіночих інститутах" (№7). Згідно з цією Інструкцією жінки не можуть бути допущені до виконання функцій аколітів (палямара, дяка) та до послуг при вівтарі. (№18).
Однак, не звертаючи уваги на ці однозначні постанови Апостольської Столиці і всупереч праву, обов'язкового для всієї Вселенської Цер ... Читати далі »
Категорія: Традиціоналізм | Переглядів: 2591 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 03.07.2010 | Коментарі (0)

Додатковою зневагою Бога і страшним згіршенням для дуже багатьох вірних є факт, коли навпроти порожнього вже Кивоту на головному вівтарі ставлять перед людьми фотелі, на яких сидять єпископи і священики! Це означає, що місце Бога займає людина! Яке жахливе і вражаюче засліплення! Ще недавно ці самі духовні особи виключили б з церковної спільноти тих, що так поступали б. Таке розміщення сидячих місць є також недопустимим, коли в Кивоті знаходяться Найсвятіша Тайна Євхаристії. Як собі пастирі уявляють царювання Господа Ісуса Христа в нашому народі, коли привселюдно зневажають та принижують Його! Є святе правило: авторитет єпископа і священика походить тільки і ... Читати далі »
Категорія: Традиціоналізм | Переглядів: 2032 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 03.07.2010 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика