Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Липень » 3 » о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" » "Дари" сатани (6)
18:30
"Дари" сатани (6)
Сатана також передає своїм палким прихильникам деякі "дари". Оскільки він є правдивим брехуном, часто трапляється, що ті, які отримують ці "дари", не відразу усвідомлюють джерело їхнього походження або не хочуть цього розуміти, бо надто втішені "дарами". Також може статися, що якась особа має "дар" ясновидіння; інші, маючи перед собою аркуші білого паперу, записують спонтанно цілі сторінки незвичайних послань; ще інші думають, що можуть роздвоюватись і одна частина їхньої істоти може проникати через стіни домів, навіть на великі відстані. Дуже часто деякі чують якийсь "голос", який деколи підказує молитви, а іншим разом - зовсім інші речі.
Можу далі продовжувати список таких явищ. Хто є джерелом цих "особливих дарів"? Чи це харизми Святого Духа? Чи це подарунки, що походять від диявола? А може, маємо справу з метапсихічними явищами?
Щоб окреслити походження і характер цих явищ, потрібно, щоб їх дослідили і зробили висновки компетентні особи. Коли св. Павло перебував у Тіатирах, весь час ішла за ним одна невільниця, яка мала дар віщування, через що приносила великий дохід своїм панам. Але був це "дар", що походив від диявола, який вона втратила відразу, коли св. Павло вигнав його з неї (Ді. 16,16-18).
Як приклад, наводжу деякі фрагменти свідчення, опублікованого Еразмом з Барі у журналі "Віднова Святого Духа" ("Rinnovamento dello Spirito Santo"), у вересні 1987 року. Зауваги у дужках є моїми.
Протягом кількох років я був учасником гри з Чашою, не знаючи, що маю справу з формою спіритизму. Отримані тоді послання говорили про мир і братерство (варто зауважити, як злий дух вміє прикриватися маскою добра). Через деякий час отримав надзвичайні дари і сталося це саме в Люрді під час однієї місії (також і ця особливість варта уваги: нема місця, куди б злий дух не міг проникнути).
Мав такі властивості, які в парапсихології визнаються екстрасенсорними, позачуттєвими, а саме: ясновидіння, читання думок, встановлення діагнозів захворювань, читання серця і життя осіб як живих, так і померлих, а також інші здібності. Кілька місяців пізніше отримав ще інший дар: знімання фізичного болю накладанням рук, зменшуючи або зовсім усуваючи страждання, забирав терпіння. Можливо, це була так звана біоенерготерапія? Маючи всі ці дари, не мав труднощів у спілкуванні з людьми; але після цих зустрічей люди залишалися шокованими тим, що почули від мене, їх огортало почуття глибокого неспокою, бо я засуджував їх за вчинені гріхи, оскільки бачив у їхніх душах. Однак, читаючи Святе Письмо, усвідомлював, що моє життя не змінилося на краще. І надалі був схильний до гніву, повільний до прощення, затятий, вразливий до зневаг. Боявся взяти свій хрест, боявся невідомого майбутнього і смерті.
Після довгого блукання і великих терпінь Ісус скерував мене до однієї групи Віднови у Святому Духові. Тут зустрів кількох братів, які наді мною молилися і виявилося, що те, що зі мною сталося, не було Божого походження, а результат діяння злого духа. Можу посвідчити, що пізнав нЬ собі силу Імені Ісуса. Визнав усе і висповідався зі своїх минулих гріхів, жалував за все і відрікся всіх окультних практик. Вище згадані "дари " зникли, Бог пробачив мені все, і за те я Йому дуже дякую.
Не забуваймо, що також Святе Письмо подає приклади подібних надзвичайних явищ, які творилися як Богом, так і дияволом. Деякі чуда, які творив Мойсей за велінням Бога перед фараоном, творили також і придворні чарівники. Ось, чому такі явища, взяті окремо, поза їх контекстом, не вказують нам на причини походження.
Хочу додати також, що часто особи, яких торнулись терпіння, спричинені дияволом, мають особливу "чутливість": відчувають відразу, чи якась особа має негативну енергію,; передбачають майбутні події, деколи мають виражений нахил до накладання рук на осіб слабких психічно. Іншим разом мають враження, що можуть впливати на життєві події іншої людини, бажаючи їй нещастя зі злістю, яку відчувають у собі раптово. Щоб визволитись, такі особи мусять протиставлятися цим нахилам і перемогти їх у собі.



Схожі матеріали:

Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 3117 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: книга, розповідь екзорциста, нове визнання екзорциста, екзорцизм, о. Габріель Аморт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика