Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Січень » 24
Позбавлення людини пам'яті зливою щоденних новин, коли «ранкова газета замінює ранкову молитву», не дає їй можливості сформувати образ ворога та зрозуміти політику як протистояння добра та зла.
 Тим самим людина перестає бути вільною – вона позбавляється вибору між добром та злом у своєму приватному житті, перестає бути людиною політичною. А отже, забуває свій рід, який має продовжувати до кінця часів, даючи відсіч ворогові.

Одна з головних праць німецького соціолога Макса Вебера має назву «Протестантська етика та дух капіталізму». Здійснивши порівняльний аналіз найбільших релігій світу та проаналізувавши взаємодію економічних умов, соціальних фа ... Читати далі »
Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1663 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.01.2012 | Коментарі (0)

Cвята Філомена залишається однією з найбільших чудотворниць Христової Церкви в наш час. Її популярність серед християн зумовлена численними чудами (раптовими та легко отримуваними), які стаються за її посередництвом. Ними св. Філомена дає змогу зрозуміти, що вона в особливий спосіб співпереживає з нами потреби й готова допомогти тим, які важко хворіють, переживають різного роду життєві труднощі, негаразди в особистому житті, або ж тим, що наділені великими випробуваннями назагал. Знову і знову чуємо про нові, отримані через св. Філомену, духовні ласки, матеріальний добробут, зцілення від різноманітних, часто невиліковних, недуг, успіхи в роботі, навернення (особ ... Читати далі »
Категорія: Життя Святих | Переглядів: 3933 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.01.2012 | Коментарі (0)

Святий Лаврентій говорить: «Немає такої чудової та дієвої допомоги для людини, після імені Ісуса Христа, завдяки якому спасіння дається для людини, як ім’я Пречистої Діви Марії». Він стверджує, «…що побожне та ревне прикликання солодкого та святого імені Пречистої Діви Марії веде людину до отримання надприродних благодатей у цьому житті і до преображення у наступному». Після Пресвятого імені Ісуса Христа, ім’я Пречистої Діви Марії є таким багатим у кожній добрій речі, що на землі та у небі немає чогось подібного, що допомогло б випросити так багато благодатей, віри, надії і любові. Саме тому святий Лаврентій підбадьорює грішників. Потрібно прибігати за великим з ... Читати далі »
Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 3505 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.01.2012 | Коментарі (0)

Тема пекла не перестає бути актуальною навіть і сьогодні – у бурхливий час розвитку науки і техніки. Критика християнського вчення про пекло майже завжди та ж сама, лише з новими акцентами і доволі категоричними судженнями, що приводить вірних до розгубленості, а, отже, вимагає адекватної відповіді від Церкви. Головні закиди щодо пекла сьогодні можна звести до таких вагомих тверджень:
• Пекло – це велика несправедливість, що суперечить усім принципам сучасного права, в тому числі принципам багатьох конституцій західноєвропейських держав. Замість того, щоб перевиховати винного, що було б справедливо, пекло безповоротно засуджує його до вічної кари. Навіть Бог ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 3193 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.01.2012 | Коментарі (0)

Прихильники антихриста матимуть його тавро. Антихрист поширюватиме жидівську віру, даватиме дарунки й чинитиме сповидні чуда

1. Про те, що антихрист пануватиме в Єрусалимі, виразно згадує св. Євангеліст Йоан у своєму Об'явленні (11, 7-8), де каже, що Еноха й Ілію уб'є антихрист у Єрусалимі. Мають тут своє значення слова св. пророка Даниїла: "І виставить він величаву свою палату між морями (Мертвим і Середземним) на святій і величній горі" (Дан. 11, 45) Св Анзельм каже: "Жиди очікуватимуть від Месії, що він поверне Єрусалимові його найбільшу велич. Антихрист відбудує Єрусалим величаво й зробить його таким великим населеним містом, як ніяке інше на ... Читати далі »
Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 3820 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.01.2012 | Коментарі (0)

У восьмій заповіді заборон безчестити ближнього, застерігає від будь-якої фальші і обману.

ЗАБОРОНА БЕЗЧЕСТИТИ
Слава (добре ім'я) — це цінне добро, без якого тяжко жити на світі.
Слава (добре ім'я) полягає в тому, що люди добре про нас думають і добре відгукуються. Протилежністю слави є сором, неслава. Добре ім'я важить більше, ніж багатство; бути любим для когось краще, ніж володіти золотом та сріблом (Прип. 22, 1). Серед оточуючих нас благ найкращим є добре ім'я (св. Франц. Сал.). Добре ім'я — це джерело, з якого пливе багатство. Без слави не може людина бути задово ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 3451 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.01.2012 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика