Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Жовтень » 13

Американські президентські вибори обіцяють бути чи не найскандальнішими в історії – систематичні оприлюднення компроматів і вишукування брудної білизни досягли майже українського рівня. А новий тиждень розпочався з того, що Трампу пригадали його розпусні висловлювання на адресу жінок, чим фактично поховали його шанси серед ортодоксних католиків і протестантів.

Одночасно в середовищі, яке з християнських переконань підтримувало Трампа, з’явилася надія, що секс-скандал з Трамп ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1058 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Во имя Отца и Сына и Святаго Духа!

Дорогие верующие!

В соответствии с католической традицией, октябрь месяц посвящен Священному Розарию. Поэтому на протяжении октября традиционные католики пытаются возобновить свою любовь и набожное рвение к этой святой молитве Пресвятой Деве Марии. Мы не должны становиться ленивыми и равнодушными к повелению нашей Владычицы, данному в Фатиме, читать Розарий ежедневно. Если же у нас не получилось ежедневно читать Розарий, то в октябре возобновим наши усилия. Мы должны читать Розарий, но мы должны читать Розарий хорошо. Это значит &ndas ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1118 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Зі сторінок преси пролунало, що в Міністерстві освіти і науки України розглядається питання про те, що християнська етика з нового навчального року може не викладатися в загальноосвітніх закладах. Але чому? Кому цей предмет став кісткою в горлі?

Свою точку зору на викладання предмета «християнська етика» (саме предмета, а не курсу!), я виклав у статті полемічного характеру «Християнська мораль – основа виховання» («Нова Зоря», 2008, число 33(803), яка була направлена проти тих думок, настанов, положень, що їх виклала у публікації «Про християнську етику без іл ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1018 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Перед святом Божого Тіла 1939 року вона склала заповіт, який закінчувався словами: "Уже тепер приймаю таку смерть, яку для мене визначив Бог, повністю і з радістю віддаючись Його волі. Прошу Господа, аби Він захотів прийняти мої життя і смерть на свою честь і славу за всі справи Найсвятішого Серця Ісусового і Марії, за святу Церкву, за збереження, освячення і досконалість нашого святого Ордену, за Кармель у Кельні та Ехті, як відкуплення за невірство жидівського народу, щоб Господь був прийнятий своїми, щоб прийшло Його Царство у славі, за випрошення спасіння для Німеччини, за мир на землі і, нарешті, за моїх близьких, живих і померлих, я ... Читати далі »

Категорія: Життя Святих | Переглядів: 941 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Молодой епархиальный священник из Хорватии завершил своё обучение в международной духовной семинарии Святейшего Сердца Иисуса в Цайцкофене. До этого он вступил в Священническое Братство св. Пия Х и летом 2016 года начал свой первый священнический апостолат. На прощание с семинарией 2 июля в присутствии епископа Бернарда Фелле и ректора Франца Шмидбергера он выступил с речью.

От отца Марко Тилошанца

Владыка, Ваше преподобие отец ректор, преподобные отцы, дорогие семинаристы, братья, сёстры, дорогие верующие. ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1103 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Уривки досить цікавої та повчальної праці Блаженного Священномученика Григорія ХОМИШИНА, який, якби жив і служив у наш час, був би закатованим ієрархами сучасної УГК Церкви. Уривки з праці публікуються в Івано-Франківській газеті "Нова Зоря", яка на фоні тотального переслідування та репресій збоку московської модерної секти Гузара-Шевчука, залишається бастіоном останньої боротьби Московії з невеликим залишком вірних катакомбної УГКЦ. Попівська російська мафія модерних ієрархів "офіційної" УГКЦ прагне відсторонити редактора газети "Нова Зоря", за те, що редакція газети намагається зберегти автентичність УГКЦ та бореться із рейдер ... Читати далі »
Категорія: Підпілля, історія УГКЦ | Переглядів: 2538 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика