Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2019 » Січень » 6 » Молитви » ДЕВ'ЯТНИЦЯ ДО ДИТЯТКА ІСУСА
15:54
ДЕВ'ЯТНИЦЯ ДО ДИТЯТКА ІСУСА
ІСУС-ДИТЯТКО - ЦАР УСЬОГО СВІТУ
22 вересня 1624 року Отці Кармеліти босі (іспанського походження) отримали від імператора церкву Пресвятої Трійці у Празі. Цей храм утримували переважно завдяки милостиням жертводавців, серед котрих була і принцеса Полесіна Любкович. У 1828 році принцеса подарувала монахам фігурку Дитятка Ісуса, сказавши настоятелеві: "Мій отче, даю вам те, що для мене наймиліше. Вшановуйте цей образ — і будете мати все".
Ця фігурка була родинною реліквією, яку мама принцеси привезла з Іспанії. У день весілля вона подарувала її доньці. Фігурка була урочисто перенесена до храму, де за різних обставин виявляла та виявляє й тепер свою чудодійну силу.
У місті Аренцано за кілька кілометрів од Генуї в 1889 році оселились Отці Кармеліти босі. У 1895 році Отці Кармеліти з Мілану, з храму Божого Тіла, звернулися до кардинала Андрія Карла Феррарі з проханням мати образ Дитятка Ісуса у своєму храмі. 15 грудня у присутності близько 3000 вірних під час урочистої відправи кардинал Феррарі підносить і садить на трон Царя Світу — Дитятко Ісуса.
У 1900 році настоятель монастиря в Аренцано й собі придбав образ Дитятка Ісуса, до якого приходили молитися люди й отримували надзвичайні ласки. Тоді було вирішено замінити образ на фігурку, виготовлення якої оплатила маркіза Дельфіна Гавоті зі Савої. 16 жовтня 1904 року заклали перший камінь для церкви, а через 4 роки посвятили чудовий храм, де Дитятко Ісуса прославляють як Царя Світу, а Він тим, хто Його любить і просить допомоги, зсилає великі ласки, про що свідчать численні подяки.

МЕДАЛИК ДИТЯТКА ІСУСА «ОБЕРІГ»
Представляє собою хрест звичайної величини, який є благословенним, і має в собі зображення дитятка Ісуса з Праги. Медалик засвідчив себе надзвичайно переможним в боротьбі з підступами диявола, який намагається занапастити душі і тіла. На ньому витиснені слова з Євангелія, більшість з яких належать Божественному Учителю. Довкола зображення Ісуса можна прочитати початкові літери: «V.R.S» Vade retro, Satana (Йди геть, Сатано); «R.S.E» Rex sum ego (Я є Цар).
Найбільш дійовим засобом, щоб тримати подалі диявола і перешкодити йому в чиненні зла, є, звичайно, ім'я «Ісус». Це є чудесне ім'я, яким апостоли оздоровлювали тяжко хворих і воскрешали мертвих. Інші слова, які написані на зворотній стороні медалика: Verbum саго factum est (Слово Боже сталося тілом). Так само і слова, що розміщені кругом монограми Христа (JHS) - Vincit, Regnat, Imperat, nos ab omni malo defendat (Христос перемагає, царює, править, нас захищає від зла).

МОЛИТВА ДО ДИТЯТКА ІСУСА
Слава Отцю і Сину, і Святому Духу, і нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь. (З р.)
Святе Дитятко Ісусе, благослови мене.
Молитва
О Святе Дитятко Ісусе, що зсилаєш Свої ласки на всіх, хто Тебе благає, зверни Свої очі на нас, що припали перед Твоїм святим образом і вислухай нашу молитву. Тобі доручаємо всіх бідних потребуючих, що довіряються Твоєму Божому Серцю. Покрий їх своєю Всемогучою Рукою і допоможи їм у їхніх проханнях. Візьми під свою опіку дітей, сім'ї, щоб зберегти єдність і любов. Простягни свою Руку на тяжкохворих - оздорови їх і освяти їхні терпіння, на засмучених - і розрадь їх, на грішників - щоб побачили світло Твоєї благодаті, на всіх, що в болях і нестатках з довір'ям благають Твоєї люблячої допомоги. Простягни Свою руку над усіма нами і благослови. Зішли, о Маленький Царю, скарби Твого милосердя і Твого миру на цілий світ, і збережи нас нині і завжди в ласках Твоєї любові. Амінь.
 
ДЕВ'ЯТНИЦЯ ДО ДИТЯТКА ІСУСА
Перший день
О, Дитятко Ісусе, ось я біля Твоїх ніг. Звертаюся до Тебе, тому що Ти є все. Маю велику потребу Твоєї допомоги. О Ісусе, подаруй мені Твій милосердний погляд, і так як Ти є Всемогучий, допоможи мені в моїй потребі.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю...
Задля Твого Божественного дитинства, о Ісусе, подай мені ласку про яку Тебе прошу (назвати про що просимо), коли це буде на Божу славу і на моє добро. Не дивись на мене, що я негідний (-на), бо покладаюсь з вірою на Твоє безмежне милосердя. О Боже, що послав Єдинородного Сина Твого Ісуса спасти все людство, дозволь нам з Твого милосердя якнайскоріше бути в небі з Тим, чиє Святе Ім'я прославляємо на землі. Амінь.
Другий день
О Ісусе, сяйво Отця Небесного, обличчя якого є сховком Божественного Світла. Насолоджуючись Тобою, визнаю Тебе Сином Бога живого. Тобі жертвую, о Господи , себе самого (-му), щоб я не був (-ла) ніколи відкинутий (-та) від Тебе, моє Найвище добро.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю... Задля Твого...
Третій день
О Святе Дитятко Ісусе, в огляданні Твого Обличчя, з якого спливає найсолодша усмішка, почуваюся впевненим (-ою). У всьому надіюся на Твою доброту. Зішли, о Ісусе, на мене й на усіх, хто мені дорогий, Твою люблячу усмішку, щоб я вихваляв (-ла) Твоє безмежне милосердя.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю... Задля Твого...
Четвертий день
О Дитятко Ісусе, на голові якого є корона, визнаю Тебе моїм Богом. Не хочу більше служити дияволові в моїх стражданнях і гріхах. Царюй, о Ісусе, в моєму бідному серці і збережи його своїм назавжди.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю... Задля Твого...
П'ятий день
Оглядаю Тебе, Найсолодший Спасителю, одягненого в пурпурову мантію. Це є Твій царський одяг, що мені нагадує про Кров. Це Кров, що була пролита за мене. О Дитятко Ісусе, дай щоб і я віддячився (-лася) за Твої муки і терпеливо зносив (-ла) свої терпіння, щоб терпіти з Тобою і для Тебе.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю... Задля Твого...
Шостий день
О найлюбіше Дитятко, як бачу Тебе, Того, Який підтримує увесь світ, моє серце наповнюється радістю. Між незліченними істотами, що утримуєш, є також і я. Подивись на мене, підтримуй мене кожної миті і бережи мене як Свою річ. Охороняй мене, о Ісусе , і допомагай у тому, чого найбільше потребую.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю... Задля Твого...
Сьомий день
На Твоїх грудях, о Дитятко Ісусе, виблискує хрест. Це є знамення нашого спасіння. О Божественний Спасителю, мій хрест, який маю, незрівнянно легкий, але дуже часто не маю сили його нести. Допоможи мені нести мій хрест, бо Ти добре знаєш який (-а) я немічний (-а), допоможи Ісусе.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю... Задля Твого...
Восьмий день
Разом з хрестом, що на Твоїх грудях, я бачу, о Дитятко Ісусе, ще маленьке серце. Зображення Твого серця є золотим. У нескінченній Твоїй любові Ти є справжній Приятель, що щедро віддаєш, більше того, жертвуєшся за людину, котру любиш. Запали мене, о Ісусе, жаром Твого милосердя і навчи мене відповідати на Твою любов і любити моїх ближніх, навіть якщо ті ведуть себе вороже зі мною.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю... Задля Твого...
Дев'ятий день
Твоя Всемогуча правиця, о Маленький Царю, зсилає безліч ласк на тих, що Тебе почитають і благають. Благослови також мене, о Дитятко Ісусе, мою душу, моє тіло і мої почуття. Благослови мою віру в конечність Твоєї допомоги, щоб мої прохання були вислухані. Вислухай мій голос, яким щодня благословлю Твоє Святе Ім'я.
Отче наш... Богородице Діво... Слава Отцю... Задля Твого...

ОСВЯЧЕНА ОЛІЯ З ЛАМПАДКИ ДИТЯТКА ІСУСА
Щоб лікуватися освяченою олією з лампадки Дитятка Ісуса потрібно:
1. Приступити до Тайн Сповіді і Причастя Тіла і Крови Господа Нашого Ісуса Христа.
2. Старатися зростати в вірі силою Дитятка Ісуса, часто повторюючи: «Господи, скріпляй мою віру».
3. Через три або дев'ять днів молитися вервицю до Дитятка Ісуса і під час помазання Олією молитися молитву (подану нижче), закінчуючи її словами: «Святе Дитятко Ісусе, поблагослови мене і вислухай мене».
Молитва (під час помазання освяченою олією)
О миле Дитятко Ісусе, я хворий (-ра), підтриманий (-на) живою вірою благаю Твоєї сильної допомоги, як ліків у моїй важкій хворобі. Ця освячена олія, що я вживаю, і яка горить перед Твоїм святим образом, о Ісусе, - полегшення моїм болям і прискорення, якщо Ти так хочеш, мого виздоровлення з хвороби, що мене мучить. На Тебе покладаю всю мою надію. Знаю, що Ти дуже милосердний і можеш все, більше того, Ти є нескінченно милосердний. Велике Дитятко задля Твоєї Божественної Сили, задля безмежної любові, яку маєш до терплячих, засмучених і всіх потребуючих вислухай мене, поблагослови, допоможи і потіш. Амінь.

ВЕРВИЦЯ ДО ДИТЯТКА ІСУСА
1. І Слово сталося Тілом. Отче наш... (З рази)
2. І Слово сталося Тілом і замешкало між нами (1 раз)
3. Богородице Діво... (12 раз)
4. Слава Отцю... (1 раз)

ВЕРВИЦЯ ДО ДИТЯТКА ІСУСА ЦАРЯ
В ім'я Отця... (З р.)
Початок:
Царю Небесний...
На великих зернятах:
Слава Отцю... Величаємо Тебе, Дитятко Ісусе Царю, на Божественному престолі сидячого, і всесвітнє славимо володіння Твоє!
На малих зернятах:
О Божественне Дитятко Ісусе, спаси і помилуй нас!
Закінчення:
Відкрий, о Боже, серце моє, нехай увійде до нього Христос — Цар слави. Цареві віків, єдиному Богу, нехай буде честь і слава на віки віків. Амінь.
 


Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 10717 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Молитви, девятниця, ДЕВ'ЯТНИЦЯ ДО ДИТЯТКА ІСУСА, Дитятко Ісус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика