Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Березень » 26 » Молитви » Чудотворний медальйон
11:24
Чудотворний медальйон
«Витисніть медальйон згідно цього взірця. Кожен, хто носитиме його, отримає багато Божих ласк».
(Обіцянка Пречистої Діви Марії св. Катерині Лябор)

Історична довідка
18 липня 1830 року Катерина Лябор (монахиня згромадження сестер Милосердя святого Вікентія де Поля), молилася в каплиці Rue de Bac у Парижі. В часі молитви сестрі з’явилась Богородиця. Сестра Катерина відчула безмежну любов та опіку Пречистої Діви Марії над собою, яку Богородиця дарує кожній людині. Пречиста Діва звернулася до сестри з дорученням. Чотири місяці пізнше, 27 листопада 1830 року, Діва Марія показала сестрі Катерині взірець медальйона, котрий мав за мету пригадати усім людям, так само як і Катерині, про любов і захист, які Богородиця дарує кожному з нас. Св. Катерина Лябор прожила 47 років у постійній молитві, важкій непомітній праці, як монахиня монашого згромадження святого Вікентія де Поля. Ніхто, окрім її духівника, не знав про те, що Пречиста Діва Марія попросила сестру розповсюдити медальйон. З часом сестри та отці монашого згромадження св. Вікентія належно оформили і популяризували набожність до медальйона Пречистої Діви Марії по всьому світі.
 
Опис зовнішньої сторони медальйона
На зовнішній стороні медальйона зображена Пречиста Діва Марія, навколо якої написана коротка молитва: «Маріє, без гріха зачата, молися за нас, що до Тебе прибігаємо». Богородиця стоїть на земній кулі, а під її ногами - змій, який символізує диявола, що хоче вжалити. Богородиця і змій символізують боротьбу між добром і злом. Змій символізує зло і темряву гріха. Богородиця приносить людству світло і Божу благодать. Вона приносить світові Христа, який є Світлом для світу. Тому ми бачимо на медальйоні світло і Божу благодать, які витікають із рук Пречистої Діви Марії. Людина, яка вибирає Бога, потрапляє під заступництво Пречистої Діви Марії, взиваючи до неї: «Молися за нас, що до тебе прибігаємо».
Опис зворотньої сторона медальйона
На зворотній стороні медальйона зображено велику літеру «М» із святим Хрестом над нею. Ця буква символізує Марію, що є Матір’ю Христа і дванадцяти апостолів, зображених у вигляді 12 зірок навколо літери «М». Апостоли представляють людство, яке прибігає під покров Пречистої Діви Марії, знаючи, що вона вислуховує і допомагає з материнською любов’ю та турботою всім потребуючим. Два серця символізують серця Марії й Ісуса. Євангеліє говорить: «… і тобі меч прошиє душу» - так само, як серце Христа було прошите списом. Зображення двох сердець пригадує нам про Божу любов до всього людства.
Богородиця і Христос об’єднали свої зусилля у ділі відкуплення людства від неволі гріха та диявола - Ісус розп’ятий на хресті, а Богородиця під хрестом разом приносять людству спасіння і вічне життя. Чудотворний медальйон є коротким синтезом науки Церкви про Пресвяту Богородицю, а також, особистим її зверненням до кожного з нас. Марія є нашою Матір’ю, Посередницею і Співвідкупителькою.

Духовне значення медальйона
Терпіння є невід’ємною ознакою нашого життя, що супроводжує людину від народження до смерти. Коли людина зустрічається із стражданням, їй важко зрозуміти: як Бог може бути люблячим Батьком, якщо допускає це?! Богородиця допомагає нам збагнути сенс страждань, даруючи кожній людині свого Сина Христа - «Світло для світу».
«Богородиця стоїть на земній кулі... Я бачила перстені на її руках. З її рук спливає проміння Божої благодаті... Я не можу висловити свого захоплення з того, що побачила! Це краса і чистота променів сонця! Навколо Богородиці виписані слова зі щирого золота: «Маріє, без гріха зачата, молися за нас, що до Тебе прибігаємо». Враз я бачу іншу сторону медальйона, де викарбувана велика літера «М». Над нею витиснений Хрест. Під літерою знаходяться два сердця, які символізують серця Ісуса й Марії. Одне серце увінчане терновим вінцем, а інше прошите мечем. Після цього голос промовив до мене: «Витисніть медальйон згідно цього взірця. Кожен, хто носитиме його, отримає багато Божих ласк». (Слова св. Катерини Лябор під час об’явлення Пречистої Діви Марії 27 листопада 1830 року).
Коли св. Катерина розповіла своєму духівникові, Івану Марії Аладел, про об’явлення Діви Марії, він запитав чи вона бачила надпис на іншій стороні медальйона? Вона відповіла, що не бачила жодного надпису. «Ах, - розчаровано зітхнув він, -запитайте Діву Марію, що потрібно написати на іншій стороні медальйона?» Сестра, будучи слухняною проханню духівника, звернулася до Богородиці в молитві.. Під час ранішнього розважання сестра почула голос, який промовив до неї: «Літера “М” і двоє сердець промовляють досить зрозуміло».
У 1832 року за бажанням Пресвятої Богородиці було викарбувано перший медальйон. Господь благословив його розповсюдження. Через короткий проміжок часу було викарбовано мільйони медальйонів Пречистої Діви Марії. Після появи чудотворного медальйона трапилося багато чудес: оздоровлення, навернення, захорона у небезпеках. Люди назвали медальйон Непорочного Зачаття чудотворним. Перед своєю смертю, 1876 року, св. Катерина Лябор розповіла всім про те, що отримала об’явлення від Богородиці. Вона берегла у своєму серці пам’ять про це об’явлення впродовж 46 років.

Молитва
Із послуху Непорочному Зачаттю Діви Марії, я наказую тобі, усякий нечистий душе, відступи від мене, від наших сімей, родин, близьких, від тих, за  кого ми молимось. В ім’я Отця і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки вічні. Амінь. О Маріє, без гріха зачата, молися за нас, що до тебе прибігаємо!

Дев’ятниця до Непорочної Діви Марії
Непорочна Діво Маріє, Мати Ісуса Христа і наша Мати. Прибігаємо з сильним упованням на твоє, гідне довіри, цілковите й могутнє заступництво, об’явлене всім людям через твій чудотворний медальйон. Ми, люблячі діти твої, благаємо тебе: випроси для нас ласк, про які просимо під час цієї дев’ятниці, якщо вони є корисними для наших безсмертних душ, а також для тих, за кого ми молимося (тиша). Вимоли для нас, Непорочне Серце Марії, глибоку ненависть до гріха і чистоту наших сердець, яка допоможе нам постійно перебувати в Божій благодаті так, щоб Божі думки були нашими думками. Випроси також для нас духа молитви та покори, щоб ми відродили через покаяння усе те, що втратили через численні гріхи. Царице Ангелів і наша Царице, допоможи нам зростати у святості. Амінь.
О Маріє, без гріха зачата, молися за нас, що до тебе прибігаємо!

Акт посвяти Непорочному Серцю Марії
Я (ім’я) слуга Божий (а) - віддаюся сьогодні у твої руки, о Непорочна Мати, відновлюючи присягу з мого Хрещення: відрікаюся назавжди сатани, його гордині і діл. Віддаю себе повністю Ісусові Христові,  Воплоченній Премудрості, щоб нести за Ним свій хрест у всі дні мого життя і зберігати Йому більшу вірність
аніж перед цим.
У присутності цілого Небесного Двору я в цей день вибираю тебе на свою Матір і Покровительку. Як твій (твоя) слуга віддаю і посвячую тобі моє тіло і душу, всі мої матеріальні і духовні цінності, і навіть вартість усіх моїх добрих діл: минулих, теперішніх і майбутніх. Залишаю тобі повне і виключне право розпоряджатися мною і всім, що мені належить, без винятку, згідно із твоїм уподобанням, на більшу Божу славу. Амінь.

Ранішня посвята Пречистій Діві Марії
Маріє, Мати Воплоченного Слова і наша найсолодша Мати. Ми - тут, у Твоїх стіп, на світанку нового дня - ще одного великого Господнього дарунку вкладаємо у твої руки і у твоє Серце ціле наше єство. Сформуй у нас цього дня з материнською ніжністю нове життя - подібне до життя твого Сина Ісуса Христа. Царице Небесна, передбачай і супроводь з Твоєю материнською пильністю наш найменший вчинок, щоб усі наші діла виявилися чистими і добрими у хвилину Святої і Непорочної Жертви Літургії. Допоможи нам стати святими, до чого закликає нас Ісус Христос, наш Божественний Спаситель, і як Твоє Серце гаряче цього бажає і просить нас. Амінь.
Згадай, Всемилостива Діво Маріє, що від віків нечувано, щоб хтось, хто прибігав під Твій покров чи просив у Тебе помочі, чи молив Тебе про заступництво,  залишився невислуханим. У тім упованні і я прибігаю до Тебе, Діво понад усі діви і Мати Неустанної Помочі. Приходжу і стаю перед Тобою, і каючись з моїх гріхів прошу: Мати Слова, не погорди словами моїми, а послухай їх ласкаво і вислухай. Змилосердися, ласкава Мати, над усіма, що відпали від святої Католицької Церкви і випроси їм ласку навернення. Амінь.

Ранішнє молитовне приношення
Я - у Твоїх руках, Маріє! Ліпи глину, якщо я є нею, надай їй форми і розбий її знову, бо Ти - моя господиня, і я не скаржитимусь. Я щасливий (-а), що можу сприяти Твоїм намірам, і що ніщо в мені не суперечить Твоїй волі. Що б Ти не попросила або не заборонила мені, я готовий (-а) виконати і послухат. Яким (якою) Ти хочеш мене бачити? Навіть, якщо я буду вивищений (-а) або ж принижений (-а), утшений (-а) або ж засмучений (-а), якщо матиму можливість працювати для Тебе, або коли мені опускатимуться руки, якщо я буду поміччю для тих, хто навколо мене, або ж тягарем для них - я все ж любитиму Тебе і жертвуватиму Тобі свою волю у всьому , промовляючи: «Моя душа - раба любові до Марії!»
Мій Боже, єднаючись з Непорочним Серцем Марії, приношу Тобі найдорожчу Кров Ісуса Христа з усіх престолів по всьому світі, додаючи до Неї приношення кожної моєї думки, кожного слова і кожної дії. Бажаю здобути всяку можливу заслугу, приносячи її Непорочній Діві Марії, якій Ти доручив  роздавати заслуги Твоєї найдорожчої Крови, особливо через цей параман (поцілуйте Ваш коричневий параман), щоб вона могла якнайкраще застосувати їх до бажань Твого Пресвятого Серця. Амінь.
Мій Боже, я вірю в Тебе, прославляю Тебе, надіюся на Тебе і люблю Тебе! Я прошу прощення за всіх тих, які не вірять, не прославляють, не надіються і не люблять Тебе. Пресвята Тройце: Отче, Сину і Душе Святий! Уповаю на Тебе і приношу Тобі найдорожчі Тіло, Кров, Душу і Божество Ісуса Христа, присутнього у всіх кивотах на всіх престолах світу. Перепрошую за всі негідні вчинки, блюзнірства і кожну байдужість, які завдають Йому численних ран. Пам’ятаючи про несказанні заслуги Його Найсвятішого Серця і Непорочність Серця Марії, благаю Тебе про навернення грішників.

Молитва посвяти Непорочному Серцю Марії
Непорочне Серце Марії, Володарки Неба й землі. Згідно з Твоїм гарячим бажанням, яке Ти виявила в Фатімі, я посвячую Тобі себе, а також моїх рідних і знайомих, а з ними й увесь людський рід. Спрямовуй нас на правдиву стежку життя, щоб Христос був посеред нас і допомагав нам сповняти волю Отця. Заопікуйся над нами, наша найдорожча Мати, щоб ми незмінно залишались Твоїми дітьми в добробуті і злиднях, у радості й смутку, у здоров’ї та хворобі, в житті і в хвилині нашої смерти. Просвічуй наш розум та душу. Бережи нас від гріхів, а особливо від гріхів  нечистоти. Ми хочемо прямувати до святості та випросити в тебе, Богородице Діво, наша Мати й Покровителько, мир і спокій для всього людства. Бажаємо також перепросити тебе за всі зневаги, завдані нами через наші гріхи Тобі та Твоєму Божественому Синові. Обіцяємо наслідувати Тебе в чеснотах через праведний спосіб життя. Обіцяємо якнайчастше приступати до Святих Тайн, а особливо - в першу суботу кожного місяця, та жертвувати Тобі молитву на вервиці кожного дня, поряд з іншими духовними вправами. Амінь.

Молитва до Пречистої Діви Марії
Пречиста Діво Маріє, невичерпний Скарбе для всього людства, яким Господь обдарував нас, умираючи на хресті. Ми, твої діти, прибігаємо під твій покров. Захорони нас у своєму Непорочному Серці. Ти -Посередниця всіх благодатей, Прибіжище для всіх знедолених, Допомога в безнадійних обставинах життя, тверде Прибіжище в усіх потребах… Через Твоє Непорочне Серце, яке є джерелом любові для всіх нас, спливають на нас обильні Божі ласки. Сповнені довіри до Бога, прибігаємо й благаємо, Пречиста Діво Маріє, допоможи нам у наших потребах та випробуваннях на цій долині сліз.
Преблагословенна Діво Маріє, прибіжище і допомого для гршників. Посвячуємо себе і наші родини, наші помешкання і цілу нашу країну під покров та заступництво твого Непорочного Серця. Як твої  вірні слуги, Богородице Діво, ми обіцяємо наслідувати Ісуса Христа та тебе у своєму житті. Прагнемо сповняти волю Божу, щоб потішити Тебе та твого Сина і нашого Божественного Спасителя Ісуса Христа. Прагнемо виконати твоє прохання, дане в Фатімі, щоб молитися Вервицю, жертвувати молитви та добрі діла за навернення гршників, та виконувати обітницю п’яти субот, у які нам потрібно додатково молитися Святу Вервицю та жертвувати Святе Причастя за навернення грішників та спасіння світу.
Пречиста Діво Маріє, Обручнице Святого Духа, ми відновляємо сьогодні наші обітниці, дані в часі Хрещення і Миропомазання. Заступайся за нас, Діво і Мати Божа зі Святим Духом, щоб ми були завжди вірними дітьми твого Божественного Сина Ісуса Христа та Святої Католицької Церкви. Непорочна Діво Маріє, Наша Царице і Ненько, молися, щоб через твоє заступництво християнські родини зростали у святості, мирі та добробуті. Царице неба й землі: захорони нас і наш український народ від безбожництва та зневіри.
Жертвуємо тобі, благословенна Богородице Діво, наша Пото і Надіє, своє життя на прославу Бога, який послав у світ через тебе свого сина Ісуса Христа, нашого Спасителя.
Богородице Діво, Мати Божа, молися за нас грішних тепер, і в годину нашої смерті. Амінь


Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 5782 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Непорочне Серце Марії, молитва, посвята, девятниця, Молитви, Чудотворний медальйон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика