Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Грудень » 7 » Молитви » ГОДИНА ПРОСЛАВЛЕННЯ НЕПОРОЧНОГО СЕРЦЯ МАРІЇ БОЛІСНОЇ
22:28
ГОДИНА ПРОСЛАВЛЕННЯ НЕПОРОЧНОГО СЕРЦЯ МАРІЇ БОЛІСНОЇ
МОЯ ЩОДЕННА МОЛИТВА
Вірю в одного Бога, Вірю, що Г. Бог добрих нагороджує, а злих карає.
Вірю, що в Бозі є три особи: Бог Отець, Бог Син і Бог Дух Святий.
Вірю, що Син Божий стався чоловіком, неперестаючи бути Богом. Вірю, що Він є мій Господь і Спаситель І. Христос, Відкупитель людського роду, що Він умер на хресті для спасення всіх людей, що Він умер також за мене.
Вірю на Боже слово у все те, що Він учив і об'явив.
О мій Боже, дай мені сильну віру! О мій Боже, споможи мене, щоб вірити живою вірою.
О мій Боже, уповаючи на Твою Всемогучість, безконечне Милосердя і обіцянки, я щиро надіюся бути спасенним! Допоможи мені зробити все, що є конечне до мого спасення.
Я поповнив много гріхів у своїм життю, але тепер я відвертаюся від них і ненавиджу їх. Я жалую щиро, жалую за всі гріхи, бо я образив Тебе, мого Бога, що є найліпший, найсовершенніший, найсвятіший, наймилосердніший — мій ласкавий і люблячий Батько.
Люблю Тебе, мій Боже, цілим своїм серцем. Благаю Тебе прости мені, що я образив Тебе.
Обіцяю, о Боже, що за Твоєю поміччю я більше не буду Тебе ображати.
Мій Боже, будь моїм Милосердям!

ГОДИНА ПРОСЛАВЛЕННЯ НЕПОРОЧНОГО СЕРЦЯ МАРІЇ БОЛІСНОЇ
За задосить учинення її зневаг і невдячности, що відбирає у людей. Унижения її єретиками, на прибільшення її слави, любови і подяки, за її сльози і всі ласки, що зливає на людство, в Своїм імені і цілого світу. Для упрощення ласк для себе і цілого людства, її Всемогучої опіки і благословення Божого, що Матері Божій є дуже милою ця годинна молитва то подаємо тут приклад: «В 1892 р. в монастирі Св. Йосифа, одна монахиня відправляла це набожество. Коли часом була дуже перемучена клалася на відпочинок, якась невидима сила її розбуджувала і змушувала до відмовлення цих молитов (11—12 год.). Найсвятіша Діва її нагородила надзвичайними ласками.
1. Свята смерть в присутності Матері Божої.
2. По смерті така була гарна, як за дівицтва і молодості, крім цього одержала невисказану вічну нагороду.
Відправляти цю годину можна з перервами, якщо хтось має великі перешкоди перед вівтарем, або образом Матері Божої в Церкві, обо вдома, зачинаючи вервицею до Полум'я Любови Непорочного Серця Марії, щоб завжди осліплювала сатану.

ВЕРВИЦЯ ДО ПОЛУМ'Я ЛЮБОВІ СЕРЦЯ МАРІЇ, ЩОБ ЗАСЛІПЛЮВАЛА САТАНУ В ЦІЛОМУ СВІТІ І В УСІХ ДУШАХ
На початку 5 р. перехреститися на славу 5-ти св. Ран Христових розважаючи про них.
МОЛИТВА
Мати Божа розлий на всю людськість ділення ласки Твого Полум'я Любови, тепер і в годині нашої смерті. Амінь. Цею молитвою будемо осліплювати сатану.
На вел. зерн. 1 раз:
Повне болю Непорочне Серце Марії, проси за нами, що до Тебе прибігаємо.
На мал. зерн. 10 раз:
Мати рятуй нас через Полум'я Любові Твого Непорочного Серця.
На закінчення: 3 р. Слава: І нині... Всі свої терпіння і все своє життя жертвуйте Серцю Марії до Полум'я Любови.
1. Отвори Боже уста мої на благословення імені Твого. Очисти моє серце від порожних переворотних і непотрібних думок.
2. Духу Святий увійди в мій розум.
3. Духу Святий увійди в моє серце. (У всі розуми — і всі серця).
4. Духу Св. заволодій мною (і всім сотворінням Божим).
Духу Святий будь зі мною (завжди все і всюди).

АКТ ВІДДАННЯ СЕБЕ МАТЕРІ БОЖІЙ
Мати Божа, Непорочна Маріє. Тобі посвячую тіло і душу мою, всі молитви і працю, радість і терпіння, все чим я є і що посідаю. Щирим, охотним серцем віддаюся Тобі в неволю любови. Оставляю Тобі повну свободу послуговуватись нами для спасення людства і помочі Святій Соборній Апостольській Католицькій Церкві, якою Ти є Матір'ю. Бажаю зараз все робити з Тобою через Тебе і для Тебе. Знаю, що власною силою нічого не зроблю. Ти все можеш, що є волею — Твойого Сина і завсігди побідиш. Вчини Спомагателько вірних, щоби я, моя родина, батьківщина (і цілий світ) були Царством Твого Сина і Твоїм. Амінь.
Відпуст 5 літ, за одноразове побожне відмовлення. Повний під звичайними умовинами.
МОЛИТВА
Будь прославлена і вивисшена від всього сотворіння Царице і Владичице наша. Виблагай нам мужність, спокій і любов в житті, ласки повного навернення і остаточну ласку спасення для мене, моєї родини, кревних, знайомих і для конаючих в тій хвилині доби (і до кінця віків). Очікую з рук Твоїх тріумфуючої слави, я й ціла Соборна Апостольська Католицька Церква Свята. Дай, щоби ми вс Тобі вірно служили і прославляли ревним відмовлянням цих прославлень одержали всі ласки і привілеї обіцяні через Тебе вірним Твоїм почитателям. Скільки букв вискажу б молитвах до Тебе, і з них сплітаю корону для Тебе, скільки разів жертвую Тобі Найдорожча Мати молитву, славу, возвеличення любови, подяки, терпіння і жертви всіх Святих, що зложили, живучи на землі (всіх душ справедливих жиючи на землі і всіх душ на цій долині сліз).
(Всі заслуги Твого Сина і Твої і Св. Йосифа весь скарб Церкви святої) те все жертвую Тобі найдорожча Мати враз з цею годиною і дев'ятницею через заслуги Г. Н. Ісуса Христа на помноження Твоєї слави, радости і почести у всіх намірах і прошеннях уміщених в цих молитвах прославлення Твого.

ПРОСЛАВЛЕННЯ СЕРЦЯ МАРІЇ
1. Прославляємо Твій перший привілей Непорочне Зачаття. Через цей дорогий Твій привілей благаємо Тебе Мати очисти нашу душу, серце і тіло і зволь нам виєднати дар Духа Святого, любов Божу і ближнього.
Свята Маріє, Мати Божа, молися за нами грішними тепер і в годині нашої смерті. Амінь.
2. Прославляємо Твій другий привілей, що Ти зістала сотворена повноті благодаті Божої.
Через цей привілей о Мати виєднай нам такі дари і ласки Божі, які Твоє материнське серце признає за найкраще і найсправедливіше, також дар Духа Святого радість в духу Божім. Свята Маріє Мати Божа, молися за нами грішними тепер і в годині нашої смерти. Амінь. Повторяти за кожним поздоровленням.
3. Прославляємо Твій третій привілей. Від першої хвилини існування Ти мала досконале уживання розуму. Через цей привілей вчини о Мати, щоби мудрість Божа рядила керувала кожною моєю думкою словом і ділом. Виблагай мені (нам) дар Духа Святого, мир святий в душі.
Свята Маріє М. Б....
4. Прославляємо Твій четвертий привілей. Що, Ти, будучи дитиною досконало розуміла неоцінену вартість дівицтва. Маючи 3 роки зложила обіти чистоти Господу Богу. О Мати, дай, щоб я (ми) найдосконаліше сповнила і захоронила обіти Богу зложені мною (нами) на хрещені святім. Зволь мені (нам) виблагати дари Духа Святого терпеливість.
Свята Маріє М. Б....
5. Прославляю Твій п'ятий привілей. Що зіставши Матір'ю, Ти не нарушила дівичої чистоти. Через цей привілей Мати зволь нам випросити дари Духа Святого правдиву побожність святу.
Свята Маріє М. Б....
6. Прославляю Твій шостий привілей. Що Ти від втілення Слова Божого аж до народження Його мала в особливім посіданню Спасителя світу. Через цей привілей зволь Мати випросити нам, щоби завжди гідно принімали Св. Тайни і одержали спасенні овочі, і дар Духа Святого доброту святу.
Свята Маріє М. Б....
7. Прославляємо Твій сьомий привілей. Що від хвилі, як Слово Боже сталося Тілом прибували Тобі нові ласки Божі, через цей привілей о Мати зволь нам виблагати помноження в ласці Бога і людей з кожним днем і овочі Духа Святого ласкавість Святу.
Свята Маріє М. Б....
8. Прославляємо Твій восьмий привілей. Що Ти стала сосудом ласк Божих, бо через Тебе Господь Бог на всіх людей зливає ласки, Мати зволь нам випросити такий поступ в чеснотах, щоби ми на себе і на ближніх ласки і благословенство Боже спровадили. Випроси нам дари Духа Святого тихість святу.
Свята Маріє М. Б....
9. Прославляємо Твій дев'ятий привілей. Ти при народженні Ісуса була звільнена від кари за первородний гріх, що спали на Єву і її дочки.
Зволь о Мати виблагати нам, щоб Господь Бог назавжди захоронив нас від гріху добровільного, найменшого (і ближніх) випроси нам дари Духа св. непохитну живу Католицьку св. віру.
Свята Маріє М. Б....
11. Прославляємо Твій одинадцятий привілей. Що Ти Своїм життям терпінням заслужила на ласки, що стала співвідкупителькою роду людського. Випроси нам вірність Господу Богу і співділення з ласкою Божою, щоб ми, як найбільше Сотворителеві помогли спасти душ і принесли стократний овоч Богу з наших талантів нам даних. Виблагай нам дари Духа святого скромність святу.
Свята Маріє М. Б....
11. Прославляємо Твій одинадцятий привілей. Бувши вільною від терпінь смерти Твоя смерть була успенням в любові Божій. О Мати! Виблагай нам, щоб наше розлучення душі з тілом було досконалим актом любові Божої і дари Духа святого повздержність святу у всім.
Свята Маріє М. Б....
12. Прославляємо Твій дванадцятий привілей. Ти була з найсвятішою душею і тілом взята до неба. Ізволь нам Мати виблагати остаточне воскресення в небі царювання, а тут дари Духа Святого чистоту душі і тіла захорони, дай серце чисте і непорочне.
Свята Маріє М. Б....
13. Прославляємо Твій тринадцятий привілей. Витай прекрасна зірко рання Маріє! Ти принесла світу радість небу розвеселення, пеклу перестрах. Прославляємо Твоє народження і Твої дитячі роки. Зволь народитися сьогодні в наших душах (і у всіх душах). Випроси нам в Бога серце чисте наново сотворене і відновлене в Духу Святім і в правді Божій, щоби Бог простив нам всі гріхи, невірности, недосконалости, хиби, помилки, спомагав ласками душу нашу заслугами і чеснотами, так, щоб ми сталися милим мешканням Божим.
Свята Маріє М. Б....
14. Прославляємо о Маріє і відновляємо в Твоїм Серцю радість, що наповняла Твою душу в часі Благовіщення вимовляючи слова: «Ото Я слуга Господня, нехай буде Мені по слову Твоєму» і з довір'ям здалася на волю Божу. Через цю радість благаємо Тебе вчини, щоб ми на спасення уживали всі натхнення духа Святого, вірно виповняли болю Божу з повним відданням Господу Богу. Мати, дай щоб ми завжди справляли радість Тройці Пренайсвятішій і Тобі Мати Найсвятіша.
Відмов. 1 р. Богородице Діво...
Свята Маріє М. Б....
15. Прославляємо і відновляємо в Твоїм Серцю радість при посіщенню Святої Єлисавети.
Через цю радість благаємо Тебе, випроси нам перемогу над ворогом наших душ.
Свята Маріє М. Б....
16. Прославляємо і відновляємо в Твоїм Серцю радість, яку ти відчула під час народження Ісуса.
Благаємо Тебе, зволь нам з Твоїм Сином благословити і замешкати на завжди в наших серцях. Прошу Тебе для осіб мені дорогих і тим, що поручилися нашим молитвам.
Свята Маріє М. Б....
17. Прославляємо і відновляємо в Твоїм Серцю радість, що відчула з приїзду 3-х царів до Вифлеєму складаючи поклін і дари Божому дитятку.
Через цю радість благаємо Тебе Мати зволь нас покрити Твоєю Всемогучою опікою. Дай, щоб в кожній хвилині життя примножувалася Богу слава, Тобі радість, а собі заслужила умноження степеня ласки і щастя в небі.
Свята Маріє М. Б....
18. Прославляємо і відновляємо в Твоїм Серцю радість, яку Ти відчула з віднайденням Твого Сина в Єрусалимській Церкві.
Через цю радість просимо Тебе ласку досконалого жалю за гріхи, сердечної скрухи при кожній св. Сповіді, а особливо в годині смерти, а тепер ласку совершенної поправи життя.
Свята Маріє М. Б....
19. Прославляємо і відновляємо в Твоїм Серцю радість відчуваючи в день Воскресення Господа Ісуса Христа.
Через цю радість випроси нам і всім дорогим особам мойому серцю, безнастанну присутність в Бозі, щоб ми ішли призначеною дорогою до спасення в пам'яті на остаточні річи: Смерть, Суд, Небо, Пекло.
Свята Маріє М. Б....
20. Прославляємо і відновляємо в Твоїм Серцю радість, що наповнила Твою душу з день Твого прославленого в Небовзяття.
Через цю радість благаю Тебе Мати, виблагати нам відірвання серця від річей земських, марних. Дай, щоб Господь Бог був нашою любов'ю і нагородою. Кожна наша думка, слово і чин були злучені з Богом, а Бог стався нашим єдиним скарбом тепер по всі віки віків. Амінь.
Свята Маріє М. Б....
21. Прославлена Царице Ангелів, за винагородження всіх зневаг, богохульств, що одержуєш від людей.
Жертвуємо Тобі любов, честь, подяку і жертви і весь скарб Церкви Святої, що всі Святі і Ангельські хори, і справедливі на землі, до тепер зложили.
Свята Маріє М. Б....
22. В імені своїм і цілого світа, складаємо Тобі о Маріє Діво, поклін, честь і любов, подяку за ласки, що сплили на св. Йосифа через Тебе. За вибір Його за Свого Обручника, що його по Бозі, Ти на землі найчистішою, невинною любов'ю Його найбільше любила.
Свята Маріє М. Б....
23. Найсвятіша Діво Маріє, прибіжище грішників.
Ти, своїми молитвами найбільше душ з пекла вирвала. Захорони нас і наших ближніх від розпуки, до якої сатана і слуги його насильно довести хочуть. Рятуй грішників бідних від затрати пекольної. Що через свої гріхи заслуговують на прокляття. Спасай їх Своїм милосердям заступися за ними в хвилині суду. Спомагай покутуючих, ізволь їм (і мені) і всім справедливим виблагати ласку видержання в добрім аж до смерти.
Свята Маріє М. Б....
24. Просимо Тебе Наймилосердніша Мати рятуй нас в годині смерти.
Тобі поручаємо (і всіх конаючих грішників через Серце св. Йосифа віджени від нас і всіх сатану).
Покрий нас Твоїм покровом. Очисти Кров'ю Спасителя, випроси жаль ссвершенний за гріхи, скруху серця і прощення на суді. Приодій нас Своїми заслугами, наповни Твоїми чеснотами і сама зволь мене (нас) представити Тройці Найсвятішій, щоб ми могли оглядати
(і прославляти) Бога в небі зі святими на віки вічні. Амінь
Свята Маріє М. Б....
25. «О Мати Неустанної помочі борони нас спомагай в кожній хвилині життя нашого».
Не опусти нас ані на секунду і не залиши в власній силі, Тобі поручаємо ціле життя і хвилину смерти. Коли душа моя (наша) буде виходити з тіла зволь найдорожча Мати виблагати привернення першої невинності на Хресті Святім одержаної. Обмий нас в Крові Спасителя. Приодій нас заслугами Його і Твоїми чеснотами, візьми просто до неба. Оті самі ласки просимо Тебе Мати моя для дорогих моїх осіб і всіх членів Церкви Святої.
Свята Маріє М. Б....
26. Мати милосердія згадай, що Тебе Бог вивисшив і полюбив над все сотворіння.
В покорі припадаємо лицем до стіп Твоїх, зі сльозами благаємо остаточного спасення і всі ласки потрібні до спасення на суді Твого сина. Віддаємо в Твої материнські руки на віки змилосердися над всіми конаючими грішниками. Всіх їх враз з Собою, через Твоє Непорочне Серце віддаємо Серцю Ісусовому і Милосердію Божому поручаємо на віки.
Свята Маріє М. Б....
27. Заступися до Бога за священичими монашими душами, дай, щоб в них цвила карність, послух-дисципліна, зростали в чеснотах любови і згоди. А всі чесноти, щоби сталися героїчними степенями радістю Серця Ісусового. Покрий Своїм Покровом всі душі посвячені Богу. Захорони нас могучою опікою, від всіх наїздів ворожих і безнастанно заступайся за ними і випроси їм ласки освячення і спасення.
Свята Маріє М. Б....
28. О Мати наша, Ти на земській кулі вибрала Собі багато місць і опривілеювала їх багато:
Наприклад: 1. Люрд. 2. Фатіма. 3. Остро-браму. 4. Ченстохову. 5. Зарваниию. 6. Почаїв. 7. Гошів. 8. Бориничі. 9. Львів. 10. Биличі. 11. Грушів. 12. Крехів і інші на цілій земській кулі. Твоя слава розходиться по цілому світі. Твоя всемогучість милосердіє і сила безнастанно вспомагає нас і всіх, що Тебе просять. Даєш докази Своєї любови обсипаєш всіма ласками Своїми. Даєш докази Своєї любови нашому народові і цілому світові материнської любови. Нехай буде Тобі за це по всі віки нескінчена подяка. Твої діти тепер прігнічені Терпінням і горем, прибігаємо до стіп Твоїх, а складаючи Тобі славу, подяку, підданство, почесть і любов. Прагнемо слухати Тебе завжди, виповняти волю Твою, Твого Сина, жити згідно з заповідями Божими. Допоможи нам це виконувати, наша улюблена єдина Мати.
О Владичице наша, благаємо Тебе пробач нам остиглість і великі невірності наші в службі Твоїй, прости відступство від правдивої Католицької віри. Окружи нарід Божий правдивою Своєю Всемогучою опікою. Скріпи нас, піднеси з упадку виведи з блудів Святу Церкву, котра находиться в схизмі, наповнену терпіннями. Своєю мудрістю розжени хмари зла, темноти наших сердець і розуму. Дай світло, просвіти і оздорови всі людські серця і розуми, помножуй в нас чесноти, прикраси всі душі ласкою Божою, Дай нехай всі душі прийдуть до Твого Материнського Серця, і служать Тобі на віки. Владичице наша дай нехай всі стануть Твоїми рідними діточками. Благослови всіх і провадь, скріпляй Твоїх відданих, виєднай освячення і спасення і дай, щоб ми, наша родина, батьківщина і цілий світ під Твоїм проводом з'єдналися в одно стадо Христове і зацвили в Серцю Ісусовім в повній віднові Христового духа видали несчисленне число святих. Амінь.
Срята Маріє М. Б....
29. Витай Богородице Божа Непорочна Діво Маріє!
Прославляємо і почитаємо щирим серцем Твоє святе Материнство Боже. Поклін і славу
складаємо від цілого світа за всіх.
Свята Маріє М. Б....
30. Згадай Наймилосердніша Діво Маріє, що від віків нечувано що цей, що прибігає під Твій покров, Благає Тебе о поміч, чи просив Твого заступництва, був від Тебе опущений.
З цією надією удаюся до Тебе, о Діво над Діви, о Мати, Тебе благаю, до Тебе приходжу я грішник стогнучи і плачучи перед Тобою упадаю. Не відкидай о Мати слова втішного, не горди просьбами нашими, але послухай ласкаво і вислухай. Амінь. 300 днів відп., Пій X.
Свята Маріє М. Б....
31. О Пані наша, о Мати наша Тобі жертвуємося, щоб доказати наше набоженство до Тебе. Посвячуємо Тобі сьогодні очі наші, уста наші, серця наші і цілих себе на завжди. Пам'ятай, що ми Твоїми о добра Мати. Просимо стережи нас і борони нас як річі і власности Своєї. Амінь. 100 дн. відп., Пій IX.
Свята Mapіє М. Б....
32. Вспомогателько душ в чистилищі терплячих.
Неси осолоду і пільгу душам в чистилищі ув'язненим. Просимо Тебе звільнити душі чистилища Н. Н. нашу родину, знайомих і всіх тих, що поручилися нашим молитвам. Жертвуй за них Найсвятішу Кров Твого Сина і весь скарб Церкви Святої, за них дай, щоб чим найскоріше оглядали лице Бога в небі.
Свята Маріє М. Б....
33. Співболіваю з Тобою Страдальна болюча Мати.
Для того смутку, що наповнив Твоє Серце найчутливіше в хвилі пророцтва св. старця Симеона. О Мати улюблена! Через Серце Твоє так болюче благаєм Тебе випроси нам покору чесноту і дар страху Божого?
Свята Маріє М. Б....
34. Співболію з Тобою, боліюча Мати для тої тривоги, що наповняла Твоє Серце найчутливіше під час утечі до Єгипту з Ісусиком і через час перебування в Єгепті. О Мати улюблена, через Серце Твоє так затривожене благаємо Тебе випроси нам чесноту святої щирости для убогих і ближних і дар правдивої побожности.
Свята Маріє М. Б....
35. О Мати боліюча Маріє! Через цю невисказану тугу серця Твого в часі згублення Ісуса в Єрусалимській Святині. Мати улюблена через Серце Твоє болями стиснене, благаємо Тебе випроси нам чесноту чистоти і дар знань.
Свята Маріє М. Б....
36. Співболіваю з Тобою, о Мати найболісніша Маріє, через цей жаль і біль, що відчувало Твоє Материнське Серце при зустрічі на Хресній дорозі Твого Сина несучи Хрест на гору Голгофту. О Мати улюблена задля любови і болю Твого Серця благаю Тебе випроси нам чесноту терпеливости і дар сили Божої в терпінню.
Свята Маріє М. Б,...
37. Співболіваємо з Тобою о Мати болісна Маріє, Мати мучеників, задля цього болю, що відчувало Твоє мужнє серце дивилась на розп'яття і конання Ісуса на Хресті. О Мати улюблена, через Серце Твоє співконаюче благаємо Тебе випроси нам чесноту умертвлення і дар доброї ради.
Свята Маріє М. Б....
38. О Мати боліюча співболію з Тобою для цьої рани, що пробило Твоє болюче Серце під час пробиття копієм Серця Христового Лонгіном. О Мати улюблена, через Твоє Серце Пречисте благаємо Тебе, випроси нам чесноти, любови ближнього і дар второпности.
Свята Маріє М. Б....
39. Співболіємо з Тобою о Мати Страдаюча, задля цього удару і мук, що витерпіло Твоє Серце наймилосердніше в хвилинах похорону Ісуса. О Мати улюблена через Серце Твоє найбільшими муками мучене благаєм Тебе випроси нам чесноти, ревности в Християнськім житті і дар мудрости.
Свята Маріє М. Б....
40. Подяку Тобі Боже складаємо за сотворення Найсвятішої Найчеснішої Діви Марії за захоронення її від первородного гріха, що зволив її нам дати за Царицю. Дай о Боже нехай її гідно почитаєм і вихваляєм на землі і в небі на віки, вічні. Амінь.
Свята Маріє М. Б....
ПОДЯКА
Подяку складаємо Тобі Сину Божий, що зволив вибрати Собі Найсвятішу Діву за Матір. Подяку складаємо Ісусе за світлість і мудрість, що злив на Неї і нам негідним дав за Матір. Приодій нас Ісусе чеснотами Найсвятішої Діви Марії і дай нам до Неї дитинне довір'я і любов і надію на її поміч. Слава... І нині: Подяку Тобі складаємо Духу Святий Боже, що Найсвятішу Твою Обручницю захоронив в непорочнім дівицтві.
За любов, ласкавість і милосердіє обдаровуючи її цими Найсвятішими чеснотами дав нам грішним за посередничку і заступницю перед Богом. Духу Св. приодій нас її заслугами. Напозни наші душі Твоїми дарами і вчини вірними Твоїм святим натхненням. Подяку складаємо Тобі Тройце Пренайсвятіша від нас і в імені всіх сотворінь, за всі привілеї, ласки, дари і славу, що увінчав її злив на Найсв. Діву Марію Отче Небесний і Всемогучий.
Слава і нині...
ПОЖЕРТВУВАННЯ
Найдорожчий Господи Ісусику, просимо Тебе, прийми від нас цю сплетену корону з цвітів наших сердець вручи Непорочному Серцю Марії через Серце Твоє на прибільшення вічної почести, слави і радости, щастя вічного і на випрошення через її заступництво і заслуги того всього, що просимо в наших молитвах. Амінь.
 
ЛОРЕТАНСЬКА ЛІТАНІЯ ДО ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ МАРІЇ
Киріє єлейсон
Христе, єлейсон — Киріє єлейсон
Христе, послухай молитви наші
Христе, вислухай молитви наші
Отче з неба, Боже — помилуй нас.
Сину, відкупителю світу, — Боже — ...
Духу Святий, Боже — помилуй нас.
Свята Тройце, Єдиний Боже — помилуй нас.
Свята Маріє, — молися за нас.
Свята Богородице — ...
Свята Діво понад всі діви — ...
Мати Христова — ...
АЛати Божої благодати — ...
Мати Пречиста — ...
Мати Найчистіша — ...
Мати Наймиліша — ...
Мати Непорочна — ...
Мати Предивна — ...
Мати доброї ради — ...
Мати Сотворителя — ...
Мати відкупителя — ...
Мати Церкви Святої — ...
Мати Милосердя — ...
Діво второпна — ...
Діво честі достойна — ...
Діво прославлена — ...
Діво сильна — ...
Діво привітлива — ...
Діво вірна — ...
Дзеркало справедливості — ...
Престоле мудрості — ...
Причино нашої радості — ...
Посудино Духа Святого — ...
Посудино прегарна — ...
Посудино особливого богомоління — ...
Трояндо духовна — ...
Вежо Давидова — ...
Вежо з кості слонової — ...
Доме золотий — ...
Кивоте завіта — ...
Брамо Небесна — ...
Зоре рання — ...
Оздоровлення хворих — ...
Заступнице грішників — ...
Потіхо сумуючих — ...
Помоче християн — ...
Царице ангелів — ...
Царице Патріархів — ...
Царице Пророків — ...
Царице Апостолів — ...
Царице мучеників — ...
Царице ісповідників — ...
Царице Дів — ...
Царице всіх Святих — ...
Царице без первородної плями зачата — ...
Царице вервиці святої — ...
Царице миру — ...
Царице України — ...
Агнче Божий, що береш на себе гріхи світу, вислухай нас, Господи.
Агнче Божий, шо береш на себе гріхи світу, прости нам, Господи.
Агнче Божий, що береш на себе гріхи світу, помилуй нас, Господи.
Отче наш... З р. Богородице Діво... Слава і нині... Під Твою милість...


Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 11112 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Непорочне Серце Марії, літанія, година прославлення, Молитви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика