Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Вересень » 16 » Публіцистика » Подаруймо корону Матері Божій!
13:39
Подаруймо корону Матері Божій!
Мати Божа ФатімськаВервиця

Непорочне Серце Марії, візьми нас усіх
під свій материнський покров!

Вірні Св. Традиції Католицької Церкви всього світу до 25 березня 2010 року бажають запропонувати Пречистій Діві Марії букет із 12 мільйонів вервиць, як корону з багатьох зірок навколо Неї. Священиче Братство Святого Священномученика Йосафата просить усіх вірних Святої Традиції Української Греко-Католицької Церкви відмовляти вервиці з п’яти таємниць у трьох наміреннях, наведених нижче, та записати їх кількість, бо наступного року маємо скласти свої молитви з України на руки Святійшого Отця.

Перша молитовна просьба вірних св. Традиції на Заході (латинського обряду) стосувалася традиційної Меси, яка була дозволена Вікарієм Христа 14 вересня 2007 року. Новий хрестовий похід Вервиць (1 703 000 молитов на вервиці в наміренні Святійшого Отця) приніс другу ласку: 24 січня 2009 року Папа Римський Венедикт XVI відкликав екскомуніку з єпископів Братства Святого Пія Х.

Нині єпископ Феллє, Генеральний настоятель традиційного католицького Братства Святого Пія Х, у “Листі друзям та добродіям” звертається до вірних Святої Традиції у цілому світі молитися на вервиці в таких інтенціях: 1) за подолання кризи віри; 2) за посвячення Росії Непорочному Серцю Матері Божої і Його тріумф у світі.

Отець Василь Ковпак, настоятель СБССЙ, закликає вірних Святої Традиції УГКЦ додати ще одне намірення: 3) щоб церковною владою було офіційно визнано Братство Св. Свщмуч. Йосафата та традиційні сестри-василіянки Провінції Божого Милосердя.

Про намірення “за подолання кризи віри”: “…Вірні зокрема розчаровані церемоніями нових Літургій – часто досить скандальними – і простацьким проповідуванням, яке ставить моральні принципи в повну опозицію до столітнього навчання Церкви і до прикладу Святих. Батьки дуже часто переживають, бачачи, що їхні діти втрачають віру після здобуття освіти в католицьких освітніх закладах, або, маючи потребу в серйозній катехизі, шкодують їх (дітей), майже повністю ігноруючи католицьку доктрину. Незліченна кількість релігій призвела до втрати євангельського духу, особливо такого як зречення, убожество та жертва. Після ревізії їхнього змісту і пособорового перевиховання, це стало безпосередньою причиною зниження покликання настільки, що декілька орденів і конгрегацій один за одним закрили ряд жіночих монастирів, щоб вони не зникли самі по собі. Ситуація в багатьох єпархіях однаково драматична. Все це складається у пов’язане ціле і не сталося випадково, але прийшло слідом за Собором, що мав на меті перетворити і осучаснити Церкву…” 

Про намірення “за посвячення Росії Непорочному Серцю Матері Божої і Його тріумф у світі”: “…Здається, що настав час, щоб почати широкий наступ, який глибоко закорінений в об’явленні Пречистої Діви Марії з Фатіми, в якому вона обіцяла успіх, коли Її Непорочне Серце здобуде перемогу. Ми просимо в Неї для цього тріумфу тих самих засобів, яких Вона вимагала: посвяту Росії Її Непорочному Серцю Найвищим Пастирем і всіма єпископами католицького світу, і поширення набоженства до Її Скорботного та Непорочного Серця… Ми глибоко переконані, що якщо ми старанно виконаємо все те, що Вона просить нас, отримаємо набагато більше ніж все, на що ми могли коли-небудь сміти сподіватися, і особливо, що має бути забезпечене наше спасіння, бо ми отримаємо користь від ласк, які Вона нам обіцяла". 

Про намірення “щоб церковною владою було офіційно визнано Братство Св. Свщмуч. Йосафата та традиційні сестри-василіянки Провінції Божого Милосердя”. 14 листопада 2007 року отцю Василеві Ковпаку несправедливо з грубими процесуальними порушеннями було винесено вирок Великої Екскомуніки за схизму. Братство Св. Йосафата ніколи не було і не є поза Церквою. Його не можна звинуватити у схизмі, бо воно не заперечує примату Папи, не відмовляється від сопричастя з членами Церкви і не створює паралельної ієрархії. Святі Літургії та Святі Тайни, уділені священиками Братства, є важними, оскільки є збережена сукцесія (ланцюг свячень від апостолів до сьогодення). Церковна влада до і після винесення вироку упереджено ставилася до вірних Святої Традиції, які хочуть зберегти віру своїх батьків, залякуючи і переслідуючи їх, що проявилося у насильному захопленні храмів Святої Традиції в Україні. Тому ми заносимо наші молитви на святій вервиці до Матері Божої, щоби Святійший Отець визнав неважною екскомуніку, накладену на отця Василя Ковпака, та визнав канонічне існування Братства Св. Йосафата, а також традиційних сестер-василіянок Провінції Божого Милосердя, які незважаючи на складні обставини, спричинені кризою віри, дбають про те, щоби в Католицькій Церкві зберегти те, у що всюди, завжди і всі вірили.


http://www.saintjosaphat.org.ua/novyny/novyna-povnistyu/archive/2009/06/19/article/Podaruymo-koronu-Materi-Bozhiy/




Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 4389 | Додав: traducionalist | Теги: Братство Пія Х, єпископ Феллє, намірення Церкви, Божого Милосердя, Непорочне Серце Марії, Вервиця, Свщмуч. Йосафат, св. Традиція, сестри-василіянки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика