Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Червень » 17 » Московська психіатрія (МП) » На Донеччині лікарів і вчителів примушують здавати гроші на храм УПЦ МП
00:42
На Донеччині лікарів і вчителів примушують здавати гроші на храм УПЦ МП
У місті Димитрове Донецької області міська влада зобов'язує працівників підприємств "добровільно-примусово" перерахувати свій денний заробіток на будівництво в місті православного храму Московського патріархату.

Про це повідомив депутат Димитровської міської ради Віктор Трифонов, який також є головою місцевої організації Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) міст Селидове і Новогродовка.

За його словами, "зараз в місті Димитрове під девізом: "Відродимо духовність, спорудимо храм разом" розгортається будівництво храму святого великомученика Пантелеймона", і керівництво міста "проводить роботу" з керівниками підприємств, щоб працівники перерахували свій денний заробіток до фонду будівництва цього храму.

"Ну, будівництво храму – ради Бога, – ми не проти. Але ми не згодні з тими методами, якими збирають гроші на цей храм", – сказав Трифонов.

Він розповів, що, наприклад, на шахти, які входять до ДП "Красноармійськвугілля", приїжджають керівники міста разом з представниками духівництва і говорять про те, "щоб робітники, шахтарі перерахували одноденний заробіток на будівництво храму".

"Ви ж розумієте, що робиться це добровільно-примусово, щоб керівники підприємств на людей як би вплинули. Виходить, що на шахті працюють і мусульмани, і греко-католики, й іудеї – і всі мають перераховувати на будівництво православного храму Московського патріархату?", - обурився Трифонов.

При цьому він зазначив, що у "шахтах зібрати ці гроші буде важче - там дві профспілки". "А ось де легко людей "ламали" – це у лікарнях, у школах: вони ж усі бюджетники, підкоряються міському голові. Там з людьми не церемонитимуться", – сказав він.

Трифонов повідомив, що він також є заступником голови Громадської ради, створеної при міськраді Димитрова, і тому вважає, що це питання про збір коштів на будівництво згаданого храму має виноситися на обговорення ради.

"Чому це питання не винесли на розгляд Громадської ради? До неї входять і представники духівництва міста... Чому натомість по всьому місту влада лише тисне на керівників?", - заявив депутат міськради.

"Наша позиція така: ми не проти будівництва храму, але це має відбуватися цивілізовано, за бажанням. Хай би поставили пластмасову скриню, написали, для чого збираєте гроші, дали в газеті розрахунковий рахунок, і кожна людина сама прийме рішення. Багато хто розділяє цю позицію", – зазначив Трифонов.

Він також повідомив, що вже написав і зареєстрував два листи до Димитровського міського голови, в яких виклав свою позицію з цього питання.

tsn.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Московська психіатрія (МП) | Переглядів: 1619 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Україна, УПЦ МП, донецьк, МП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика