Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Вересень » 29 » Московська психіатрія (МП) » Московський патріархат звинуватив Українців у голокості
14:15
Московський патріархат звинуватив Українців у голокості

Архієпископ Тульчинський і Брацлавський Іонафан Української православної церкви Московського патріархату звинуватив козацьке військо Богдана Хмельницького в етнічних чистках і навмисному вбивстві тисяч євреїв на Правобережній Україні.

Свою точку зору на події середини XVII ст. ієрарх виклав у авторській статті "Про єврейський Голокост при гетьмані України Богдані Хмельницькому", опублікованій на його офіційному сайті.

Він пише, що Хмельницький про страшні погроми єврейського населення нібито "прекрасно знав і анітрохи не противився". "Їм був висланий 10-тисячний загін під командуванням Максима Кривоноса, який допомагав повстанцям і діяв нібито не від імені Хмельницького", - сказано в матеріалі.

До жертв спецзагону Кривоноса священик зараховує 100-300 тисяч євреїв. "Наслідки геноциду євреїв від рук козаків Хмельницького були катастрофічні, цілком порівнянні за своїми масштабами з Голокостом. Євреї польського походження відзначають геноцид Богдана Хмельницького особливим днем жалоби - постом місяця Сиван", - пише епископ.

Також він закликав свою паству до "покаяння за масовий геноцид євреїв (??) часів гетьмана України Богдана Хмельницького".

"І нам, нащадкам і спадкоємцям українських козаків, прийшла пора розкрити гнійники антисемітизму в своїй далекій тяжкої історії і попросити прощення за масовий геноцид перед єврейським народом - нащадками тих, хто був незаконно позбавлений життя на нашій землі, просити вибачення для нашого ж Очищення, щоб подібне ніколи більше не повторилося ", - заявив архієпископ Іонафан.

Архієпископ Іонафан (в миру Єлєцкіх Анатолій Івановіч) народився в 1949 році в селі Шаталовка Старооскольського району Воронезької (нині Бєлгородської) області Росії. В Україні служить з 1988 року.

У 2009 році президент Російської Федерації Дмитро Мєдвєдєв нагородив Іонафана орденом Дружби за "внесок у розвиток взаємовідносин між Росією і Україною".


Коментар редакції сайту „Бандерівець”:

Вже давно нікого не дивує московська тупість, але не перестає дивувати московське нахабство. Ми чудово усвідомлюємо, що навчання в московських т.зв. духовних навчальних закладах – це не отримання знань, а пиятика і розпуста. Тому і не дивно, що представники кримінально-олігархічної секти УПЦ МП не володіють елементарними знаннями ні з богослов’я, ні з літургіки, ні, тим більше, з української історії. Та і як може знати українську історію уродженець Росії сумнівного національного походження. Тому, мабуть, він так і переймається проблемами голокосту.

Але перш ніж звинувачувати українців в ксенофобії і антисемітизмі й закликати до покаяння, йому, як представнику московської патріархії, варто було б покаятись перед українцями за Батурин, за підступне знищення Запорізької Січі, за т.зв. громадянську війну, за три голодомори, за Крути, за церковний псевдособор в 1946 році і т.д.

Проте, ми чудово розуміємо, що імперська пиха йому не дозволить цього зробити. Але „істінноє православноє смірєніє” мало би змусити його покаятись перед російським народом за опричнину і Малюту Скуратова, за фізичне винищення „розкольників” старообрядців, за знищення інституту патріархії Петром І-м і заміну її „святєйшим синодом” на чолі з обер-прокурором. Вартувало би покаятися і за визнання РПЦ радянської влади при Сталіні, за монопольну торгівлю тютюном і алкоголем за часів Єльцина-Путіна-Мєдвєдєва, за содоміцькі шабаші серед найвищого кліру РПЦ, за обрання патріархом РПЦ Кіріла Гундяєва – агента КГД „Міхайлова” патріархом РПЦ.

Перед євреями вартувало би покаятись за „чєрту осєдлості”, за єврейські погроми чорносотенцями, за радянський антисемітизм і за створення єврейської автономної області в східному Сибіру, а також за більш ніж мільйон російських добровольців у складі Вермахту, котрі чинили єврейські погроми під час Другої світової війни.

http://www.banderivets.org.ua/



Схожі матеріали:

Категорія: Московська психіатрія (МП) | Переглядів: 1628 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: голокост, УПЦ МП, Богдан Хмельницький, московська психіатрія, Іонафан, МП | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика