Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Вересень » 29 » Масонерія і антихрист » Невтішна правда про антихристиянське масонство
07:21
Невтішна правда про антихристиянське масонство

В одній із сучасних соціальних мереж, віртуальний знайомий, якось мав дискусію у масонській групі (їх там немало), дізнався дещо цікаве... Його завжди турбувало питання: що ж насправді ховається за "Великим Архітектором?.." І от він знайшов цю потрібну відповідь − це Ваал.

Масони вступили з ним у дискусію, заявляючи, що взагалі не було такого ідола, а Ваалом навіть називали "Господа", бо в перекладі те саме слово означає "господар". У відповідь їм він показав відео і вже хотів навести ті місця зі св. Писання, де Ваал іде поряд з Астартою та й по самому змісту добре видно, що це власна назва. Його було позбавлено права бути в масонській групі, а всі повідомлення видалено...

Як стверджує хлопець, на основі досліджень, крім того, щоб стати масоном, треба визнати у "Великому Ваалові" божество, якому поклоняєшся при вступі в масонство, тобто буддисти повинні визнати його як Будду, мусульмани − як Аллаха, атеїсти − як Прогрес, язичники − як Зевса і т. Д. "Християнин", що йде в масони, має визнати в ньому (тобто в язичницькому божестві)... свого бога. Ось така "нерелігійна організація", як масони ще можуть себе називати.

Дізнаємося, що трикутник у масонів (тобто символ антибога, диявола) є замість хреста Господа, ложа − замість Божої Церкви. До слова, в журналі ложі "Великого Сходу" Італії поміщений навіть гімн сатані, який розкриває справжню суть езотеричного ордену масонів. Хто сумнівається, хай перевірить по суті діла в науковий спосіб.

Можливо, саме Ваал затаєний під "Великим Архітектором", але є ще така думка, що це є Люцифер. Одним словом, це так чи інакше точно протилежність до Триєдиного Бога (Тройці) − замаскований сатана. Християнин (католик) не може належати водночас до якоїсь масонської ложі та сповідувати вчення Спасителя: це зрада християнства як такого.

Єретичне масонство теж бере за основу езотерику (окультизм) і доктрину Нью Ейдж, що не може не насторожувати. Нью Ейдж − нова універсальна релігія антихриста, про яку мовиться в біблійних пророцтвах (книга Одкровення), що, мовляв, буде одна релігія для всіх, валюта тощо.

Історія масонства печальна. На нижчих ступенях у практиці є біла магія, на вищих − чорна. Тобто через магізм (єднання з демонами) важко грішить людина проти найпершої заповіді Всевишнього: не мати інших богів. "Не спрягайтеся з невірними в чуже ярмо! Яка бо спільність праведності з беззаконням? Що спільного між світлом та темрявою? Яка згода між Христом і Веліялом? Яка участь вірного з невірним? Які взаємини між храмом Божим та ідолами?" (2 Кор. 6: 14-16).

На жаль, не раз зустрічаємося з тим, що люди, які декларують себе християнами, можуть захоплюватися у своїй діяльності теософією (що не має нічого спільного із правдивою мудрістю Бога, пізнанням Всевишнього), некритично йогою, східними окультними практиками, тибетською медициною, ідолопоклонницьким буддизмом тощо, поєднуючи це все, певною мірою із модерними "християнськими переконаннями".

Католицька Церква в загальному є досі проти слизького вчення масонів. "Негативне судження Церкви про масонські асоціації залишається незмінним, оскільки їх принципи завжди були непримиренні з ученням Церкви, і тому приналежність до них залишається під забороною з боку Церкви. Християни, які є їх членами, перебувають у тяжкому гріху і не можуть приступати до святого Причастя..." (26 листопада 1983 "Декларація про масонські асоціації").

Рівність (з богами), свобода (від будь-яких моральних норм), братерство (з окультними потойбічними силами) − в цих трьох словах міститься все так зване франкмасонство. Масони прикриваються благими ідеалами, однак чинять темні справи з погляду християнства.

Як казав раніше Господь Ісус: "Пекельні сили не здолають Його Церкви" (пор. Мт. 16:18). Як би не старалися Божі вороги діяти, добро в кінці все-таки затріумфує! Амінь.

о. Миколай МИКОСВОСЬКИЙ, ЧСВВ / http://www.misionar.in.ua

 



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1199 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: масонство, масони, масонерія і антихрист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика