Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Вересень » 6 » Масонерія і антихрист » Таємні товариства: міфи та реальність (ХІІІ)
02:52
Таємні товариства: міфи та реальність (ХІІІ)

«НОВЕ СТОЛІТТЯ». Головним широкомасштабним рухом поборників єдиного світового уряду під керівництвом релігійного лідера є новий світовий рух «Нове століття». Текс Маррс, який досліджував нову релігію, написав дві книги на цю тему. Обидві вони є чудовими підручниками для тих, хто хоче довідатися більше про цю релігію. Ці книги вийшли під назвами «Темні секрети нового століття» і «Таємна мітка нового століття». Він писав: «Рух «Нове століття» набрав чіткої форми релігії з погодженою доктриною, священним писанням, зразком поклоніння і ритуалу, функціональною групою священиків і світських лідерів».

Іншим автором, що написав дві книги про релігію «Нове століття», що вийшли під назвою «Сховані небезпеки веселки» і «Запланований обман», є Констанція Камби. Ось що вона пише: «Рух «Нове століття» являє собою релігію з власною Біблією, молитвами і мантрами, містами-еквівалентами Ватиканом і Єрусалимом, священиками і гуру, досвідом народження заново (вони називають його відродженням), духовними законами і заповідями, медіумами і пророками і майже всіма іншими атрибутами релігії».

То що ж це за релігія «Нове століття», що буде панувати на землі принаймні 1 000 років?

Констанція Камби спробувала відповісти на це запитання у своїй книзі «Сховані небезпеки веселки». Вона визначила такі основні принципи нової релігії:

1. «План» майбутнього містить у собі запро­вадження нового світового «Месії», втілення в життя нового світового уряду і нової світової релігії під керівництвом Майтрея.

2. Буде запроваджено універсальну систему кодування людей і кредитних карт.

3. Керівники світовим провіантом будуть контролювати усі світові запаси їжі.

4. Передбачено запровадження загального податку.

5. Заплановано цілком знищити людей, які вірують у Біблію і поклоняються Богові, і цілком розтоптати Християнство.

На Заході деякі побачили ворога у вигляді Католицької церкви, але як стверджує пані Камби, ворог для них — не тільки Католицька церква, а й усе Християнство.

У хоч би що вірили представники руху «Нове століття», воно, схоже, здобуває дедалі більшу популярність. Bantam Books, одне з найбільших видавництв США, повідомило, що за останнє десятиліття кількість проданих книг «Нового століття» збільшилася вдесятеро. За повідомленням журналу «Таймс», кількість книгарень «Нового століття» за ос­танні п’ять років подвоїлося і становить 2 500.

За даними статті в журналі «Форбс», видавці підрахували, що загальний роздрібний продаж літератури про «Нове Століття» сьогодні становить 100 млн доларів.

Що ж проголошує релігія «Нове століття», кому поклоняються її послідовники? Ось що пише пані Камби у своїй книзі «Сховані небезпеки веселки»: «Вони мають намір запровадити новий світовий лад — лад, який усуває зі сцени світу Бога й проголошую владу Сатани».

Отже, якщо пані Камби та інші письменники, що досліджують цю тему, мають рацію, то рух «Нове століття» необхідно глибоко вивчити.

Нова релігія має цілу низку лідерів. Одна з них — Аліса Бейлі, яка написала дуже багато на тему релігії «Нове Століття». Вона заснувала організацію «Школа таємниці», один з її головних підрозділів — «Люцис Траст» (світла віра). У своїй книзі «Екстерналізація ієрархії» Аліса Бейлі розповіла читачу, які організації збираються поширювати у світі релігію «Нове Століття»: «Три головні канали, за якими провадиться підготовка до «Нового Століття» — церква, масонське братство й освіта».

Ще одним з основних авторів руху «Нове Століття» — Бенджамін Крим. У своїй книзі «Друге пришестя Христа і хазяїни мудрості» він визнає, що «нова релігія проявиться через організації на кшталт масонства. У масонстві основа секрету окультних таємниць».

Тому масонство приховує велику таємницю всередині своїх храмів — таємницю, що якось пов’язана з рухом «Нове століття».

Релігія «Нове століття» має свого світового лідера — Майтрею, який не заявив про себе привселюдно, але апологети «Нового століття» стверджують, що він уже на землі й оселився в азійській громаді східного Лондона в Англії в липні 1977 року. Вони вважають, що ця людина — той, кого християни називають Христом, євреї — Месією, буддисти — п’ятим Буддою, індуїсти — Кришною, а мусульмани — Імамом Магуном. Словом, всі основні релігії світу очікують на прихід цієї людини. Він сам терпляче очікує призначеної години, щоб оголосити народам світу про своє існування. Ця людина створить єдину світову релігію.

Рух «Нове Століття», що його прихильники видають за нову релігію, є повною протилежністю релігії старого століття, тобто релігії християн. Саме ця релігія спрямувала багато країн світу на щирий і справедливий шлях розвитку, проголосивши, що людству властиві такі основні права, як права людини. Християнська релігія дотримується думки про те, що родина — основний осередок суспільства в усьому світі, що кожна людина має право на приватну власність і не­від’ємне право на життя. Релігія визнає за кожною людиною право поклоніння і право вибору. Ці положення вважалися щирими і не підлягали обговоренню для авторів Американської декларації незалежності і Конституцій багатьох країн світу. Вони стали наріжними каменями й американської цивілізації. Однак сьогодні ці наріжні камені життя Америки піддано сумніву. Їх широко обговорює громадськість. Люди й організації проводять зараз дебати про право на життя, волю і власність.

Німецький філософ Фрідріх Вільгельм Ніцше, один з учителів багатьох комуністичних революціонерів світу, навів дуже короткий аргумент: «Я засуджую християнство. Я висуваю проти Християнської Церкви найжахливіше з можливих обвинувачень. Для мене це найвищий ступінь розкладу, що його тільки можна собі уявити».

Текс Маррс, автор, який виступав проти апологетів «Нового століття», писав про їхню ненависть до християн: «Віруючому «Нового Століття» говорять: «Ти зміг би стати богом одразу, якби не оточення цих жахливих християн з їхньою огидною позицією».

Цю думку проілюстровано ще одним важливим представником «Нового Століття» — Девідом Спенглером. У своїй книзі «Міркування про Христа» він писав: «Ми можемо узяти всі писання, всі скрижалі, всі закони... і зробити велике красиве багаття, бо ні на що інше вони не стануть у пригоді».

Отже, представники «Нового Століття», як і масони, мають християнство за ворога, якому потрібно протистояти не відкритими дебатами, а презирством, глузуванням, і... навіть убивством.

Якщо звернемося до історії, то знайдемо, що деякі рухи і партії брали участь у дебатах про релігію і християнство. 1911 року Соціалістична партія Великої Британії опублікувала брошуру «Соціалізм і релігія», де розкрила свій погляд на релігію: «Отже, це щира правда, що соціалізм — природний ворог релігії. Християнин-соціаліст — насправді антисоціаліст. Християнство... є антитезою соціалізму». Отож війну християнам оголосили соціалісти, адепти релігії «Нового століття» і масони. І як у будь-якій війні, ворог повинен бути повалений, навіть ціною кровопролиття, якщо виникне необхідність. Ця війна нічим не відрізняється від звичайних воєн.

Лаведі Лафферті і Бад Холловел — двоє представників «Нового Століття» — поклали початок дискусії з приводу того, чи дозволяє їхня релігія застосовувати насильство проти християнського суспільства. У своїй книзі «Вічний танець» вони пишуть: «Це час можливостей для тих, хто ними скористається (очевидно, представники «Нового Століття»). Інші (очевидно, християни), якщо земля їм не підходить (якщо вони не приймають релігію «Нового Століття»), перейдуть в інший світ».

Ще один приклад мислення «Нового Століття» узято з брошури «Космічний звіт», що продавалася в книгарні разом з іншими матеріалами про «Нове століття». Її видало «Гардіан екшн паблікейшнз» у Нью-Мексико. Там стверджується, що ці думки отримано від деякого «вищого розуму», що направив свою увагу на проблему голоду — хвороби третього світу: «Світ потрібно попередити про необхідність побоюватися хвороб, що придушувалися роками, але зненацька підняли свої огидні голови і косять кожного десятого, а населення країн третього світу вже на межі голодної смерті. Хоча ці народи, зрештою, буде замінено новою корінною расою, що ось-ось з’явиться в знову очищеному світі, проте нині це трагедія».

Ці слова розкривають неймовірний за своїм цинізмом задум: населення країн третього світу має бути цілком замінено «новою корінною расою». Це, зрештою, не буде трагедією, трагедією є те, що ці люди вмирають зараз через голод і хвороби.

Отже, у новому тисячолітті світ населятиме нова людська раса. Про це висловлювалися й інші апологети цієї релігії. Так, Руф Монтгомері писала про ці зміни: «Ті, хто переживуть цю заміну, стануть новим типом людей; вони звільняться від боротьби і ненависті і служитимуть усьому людству. Ті душі, які сприяли утвердженню хаосу нинішнього століття (очевидно, християни), відправляться в духовну сферу переглядати своє ставлення до життя».

Аби переконатися, що апологети «Нового століття» мають на увазі фізичну смерть «ворога», досить звернутися до представника цього руху Руф Монтгомері. В інтерв’ю журналу «Чарівна суміш» вона сказала: «Мільйони виживуть, а мільйони — ні. Ті, хто не виживуе, перейдуть на духовний рівень, насправді смерті не існує».

Деякі прихильники «Нового Століття» намагалися підрахувати кількість людей, яким призначено загинути. Одним з них був Джон Рандольф Прайс, якого цитував Текс Маррс у своїй книзі про «Нове Століття». Він оголосив: «Джонові Рандольфу Прайсу передано з духовного світу повідомлення про те, що близько 2,5 млрд людей загине в хаосі, що насувається».

Це приблизно половина нинішнього населення світу. Іншу кількість приречених на смерть через неприйняття нової релігії пророкує так званий «тибетський учитель» Джован Огуд. Йому нібито було повідомлено, що до 2000 року загине третина людства. Це приблизно 2 млрд людей. Як бачимо в часі, це усе вимисел.

Зв’язок з духовним світом каналами — один з дивних видів діяльності в рамках релігії «Нове століття». Деякі віруючі стверджують, що мають здатність викликати духів тих, хто залишив цей світ багато років тому. Досить часто ці духи стверджують, що вони — «вчителі, які вознеслися» у пошуку вищої істини. Однією з тих, хто заявив про свій зв’язок з «учителем», є Аліса Бейлі. Дух, який з нею спілкувався, назвався Джованом Хулом. Він, за її твердженням, пророкував: «Смерть не є нещастям, якого потрібно боятися; робота Руйнівника насправді не є жорстокою чи небажаною... Тому хранителям плану дозволено численні руйнування і зло, що їх перетворено на добро».

Про те, що являв собою цей «план», повідав світу Бенджамін Крим, ще один лідер «Нового століття». Він оприлюднив 25 квітня 1982 року в 20 газетах світу інформацію, де, зокрема, говорилося: «Що являє собою цей «план»? Він передбачає вступ на посаду нового світового уряду і запровадження нової світової релігії під пануванням Майтрея».

www.personal-plus.net



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1678 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: таємні товариства | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика