Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Жовтень » 31 » Безбожники » Тайна Halloween - що за свято?
22:10
Тайна Halloween - що за свято?
В даний час на Українські терена все більше і більше входить «свято» Halloween. Однак далеко не всім відомо, що він із себе представляє, яке його походження і сутність і чому він суперечить вченню Церкви. Церкви не дивлячись на конфесію. Я віднайшов статтю (Місіонерський Листок # 62d, Сіетл, США), що переклав і зробив деякі доповнення -вставки, що краще пояснить суть цього свята та його небезпеку.
Свято Halloween з'явився серед кельтських племен Англії, Ірландії та північної Франції (ГАЛІІ) в дохристиянську епоху. Будучи язичниками, кельти вірили у зародження життя зі смерті. Початок «нового» року, нового життя взагалі, вони відзначали глибокої осені, в ніч з 31-го жовтня на 1-е листопада, коли розпочиналася пора холоду, темряви і смерті. У цю ніч вони прославляли язичницького бога Самхаїна, шанованого ними як Повелителя Смерті. У переддень «новорічного торжества» друїди (кельтські жерці) гасили домашні вогнища, вогні, багаття, світильники. Увечері наступного дня вони запалювали величезне багаття, на якому відбувалися жертвоприношення князю темряви і смерті. Друїди вірили, що якщо Самхаїна залишиться задоволеним жертовними заплата своїх вірних, він дозволить душам померлих відвідати в цей день свої будинки. Звідси і бере початок укорінений у язичницькому світі звичай бродити в ніч на Halloween вбраними в костюми привидів, відьом і всяких інших духів, що символізують спілкування з загробним світом і нечистою силою.
ВСТАВКА:Цікаво, що Самхаїн, Має ще іншу назву Самаель. Мабуть, найбільш відомий з демонів. Слово Самаель перекладається як «сам шель ель», отрута Бога, чи злоба Бога. Вважається, що він підбив Адама і Єву на гріхопадіння (змій - всього лише тілесний прояв Самаеля). За це, як каже «Книга Адама і Хави», у нього Бог відірвав шість з колишніх раніше дванадцяти крил (у перекладі на більш зрозумілу каббалістів мову - його перевели зі світу Брія в більш низький духовний світ Іеціра). Самаель виконує три основні покладені на нього функції: він є «йецер а ра», злим початком, провокуючим людину на вчинення гріхів; «категорії», тобто ангелом обвинувачем, які представляють гріхи людини перед вищим судом, і нарешті, ангелом смерті, що приходять за людиною в його останній час. Самаель в образі «Малахіт а мавет», ангела смерті, являє собою жахливу чорну фігуру, повну очей. Ангел смерті тримає в руках зазубрений ніж, з якого стікають три краплі отрути, і приходить він тільки за грішниками. За праведниками ж приходить ангел Гавріель, тобто Гавриїл з ідеально рівним ножем у руках (забирання їм душі праведників порівнюється з «кошерної шхітой», тоді як те, що робить Самаель з грішниками, - «шхіта некошерним» ).Ця вставка отримана від - "Александра Рыбалки" ("Энциклопедия еврейской демонологии").
ПРОДОВЖЕННЯ статті:Важливою частиною язичницького культу є також і «забава» Trick-or-Treat, що представляє собою ритуалізований акт приношення темним силам, які перебувають на службі у Самхаїна чи поіншому Самаеля. Вважалося, що душі померлих, що запанували в світі темряви, холоду і смерті, в день свого відвідування світу живих відчувають невгамовний голод. Тому Кельські язичники готували гостину блукаючим у темряві ночі духам, бо вірили, що якщо вони не будуть вдоволені приношеннями, то гнів і прокльони Самхаїна обрушаться на людей.
Ось яким є справжній зміст цього язичницько-сатаністичного свята. Цілком очевидно, що православному чи католицькому християнинові неможливо брати участь у подібних «урочистостях,» бо це є пряме вираженя ідолопоклонства, зрада Господа, Бога нашого і нашої Св. Церкви. Беручи участь у ритуалі наслідування мертвим, блукаючи в темряві ночі і випрошуючи або роздаючи частування, ми проявляємо бажання увійти до спілкування з мертвими, чий король вже не Самхаїна, але сам Сатана, уукавий, повсталий проти Господа Бога. Роздаючи частування ми не просто даруємо цукерки безневинним дітям, але підносимо дар в пам'ять і честь Самхаїна, а значить і Сатані.
Є й інші звичаї, пов'язані з Наlloween, від яких нам слід відійти. Наприклад, всі можливі ворожіння, пророцтва, чаклунство і ворожба або звичай виставляти гарбуз з вирізаною на ній страшною пикою і запаленою усередині свічкою, званий «Jack O'Lantern» (Джек Лампадний). У гарбуза (а в стародавні часи використовувалися й інші овочі) приносили «новий» вогонь від священного багаття, а пика на гарбузі служила чином мертвих. Такий «священний світильник,» що горів всю ніч, є бісівським збоченням святої лампади, запаленою перед образом Спасителя і Його угодників. Навіть прикраса будинку подібної гарбузом з «веселою» пикою вже є участю в язичницькому святі смерті.
Святі Отці ранньохристиянської Церкви, яка в той час строго намагалися протистояти язичницькой традиції кельтів і встановили в цей же день християнське свято Всіх Святих (у Східній Церкві поминання Всіх Святих вчиняється у першу неділю П'ятидесятниці). Від свята Всіх Святих і походить слово Halloween - тобто Аll Hallows 'Even, що значить «переддень Всіх Святих,» яке з часом скоротилося до «Hallow E'En.» На жаль, через незнання або через невігластво людей, язичницьке святкування, що відзначається в один день з християнським святом Всіх Святих (на Заході) , стали помилково називати Halloween.
На зусилля Церкви побороти язичницьке свято антихристиянські налаштовані люди відповіли ще більшим виявом ревнощів у цей вечір. Багато обрядів відбувалися при оскверненні і знущанні над християнськими богослужіннями, вбиралися скелетами в насмішку над шануванням Церквою мощей святих, вкрадені хрести і навіть Св. Дари вживалися для блюзнірських дій. Звичай випрошування милостинь перетворився на систематичне переслідування християн, які в силу своїх переконань не могли приймати участь у святі, присвяченому князю темряви і смерті.
Прихильність західного суспільства язичницького свята свідчить про те, що спроби Західної церкви заманити язичницьке святкування християнським святом і поняттями не мали успіху. Але чому язичницький культ, вочевидь, суперечить православній вірі, так міцно укорінився серед багатьох християн? Причини всього цього кореняться насамперед у духовній апатії і млявості християн, які рясно живлять безбожництво, атеїзм і боговідступництво. Суспільство, переконуючи нас у тому, що Halloween і подібні йому свята, незважаючи на свої явні язичницькі витоки і ідолопоклонницьких сутність, нешкідливі, невинні і не мають великого значення, підриває тим самим наші духовні підвалини, сприяє поширенню мало-вір'я та атеїзму.
«Свято» Halloween підриває самі підвалини Св. Церкви, заснованої на крові мучеників, які відмовилися хоч як-небудь почитати або служити ідолам. Св. Церква зайняла сувору позицію спротиву подібних явищ, раз нам Христос Спаситель сказав, що Господь Бог нам суддя у всіх наших вчинках і переконаннях, і що наші справи можуть бути або «ЗА БОГА» або «ПРОТИ БОГА» і немає середнього «нейтрального» шляху.
Сьогодні ми є свідками зародження сатанинських культів. У ніч на 1-е листопада відбуваються сатанинські «служби», є відомості про викрадення і вбивстві служителями сатани маленьких дітей. Тепер сатаністи вже приступили і до ритуального вбивства священнослужителів, як неодноразово траплялося в штаті Каліфорнія ... Скрізь cатана простягає мережі з метою спіймати якомога більше безневинних людей. Газетні лавки повні друкованого матеріалу про спіритизм, надприродні явища, сеансах, пророцтвах і всіляких дійствах, що надихаються бісами. Всі ці справи служать сатані, бо вони виходять не від Духа Святого, але від духу сумного світу цього.
Вставка: зовсім не є секретом, що є декілька великих сатаністичних свят, а саме: день народження (Багато хто цьому зпротивиться, але в сатаністів це велике свято (Сатанинська Біблія (Антон Жандор Ла Вий,) - подає: "Чому б не подивитися правді в очі; якщо ви хочете створити бога по вашому образі, те чому б не створити його таким як ви." Усяка людина є бог, якщо він обере визнати себе таким". Таким чином, сатаніст святкує свій день народження, шануючи цей день найважливішим днем у році. Тому, християни в давнину святкували ДЕНЬ АНГЕЛА - день хрещення);Вальпургієва ніч (ніч на 1-е травня) і Халловін (переддень Дня Всіх Святих, 31 жовтня). "Свято" Halloween займає тут почесне місце, на цьому празнику завжди повинні бути людські жертвоприношення, сексуальні оргії, ворожба, спіритизм (де безпосередньо визивають демонів, що часто виглядає як гра чи забава), тощо.
Тому, якщо ви себе вважаєте християнином! Забудьте про це "свято" у своєму календарі, нехай і думка про це не приходить, бо це є відверте зло і зневага Бога в усіх його проявах, хоч виглядає досить безпечно... В чорній біблії сатани записано, що всі послідовники мають вчинити так, щоб сатану вважали безобідним і безпечним, а всі його свята і слуги є хороші, що вони "допомагають"..., але задайте собі запитання: ЗА ЯКУ ЦІНУ? Кожен християнин, повинен пам'ятати, що мовчати на зло (підтримувати його, допомогати, чи просто бути бездіяльним) - це категорія чужих гріхів, що потребують сповіді. Пам'ятайте також, що не зупинити гріх, це дозволити йому ширитись, а думка - "мене це не обходить", або "може мене" - це не виправдання, а гріх. Змовчите на гріх сьогодні, жатимуть плоди ваших наслідків діти і внуки. Гріх завжди має наслідок, ще жодного разу він не минув безслідно!!!
На інтернет сторінці "Иисус без границ". є певне свідчення, де Давид Бенуа розповідає у своїй статті про матір, яка випадково виявила особистий щоденник свого сина, який називався "Книга тіней". Зі страхом і тремтінням вона відкрила блокнот, поцяткований сатанинськими малюнками і символами. Через кілька хвилин її погляд зупинився на наступній фразі: "Минулого року на Хеллоуїн я викрав чиюсь машину і вбив дитину, переїхавши його всіма чотирма колесами. Цього року на Хеллоуїн я планую зробити те ж саме!" Слова цього сатанинського щоденника виявилися правдою. В даний час підліток відбуває свій термін у в'язниці суворого режиму за вбивство дитини в якості жертвопринесення Сатані.
Хеллоуїн - це день зла. Це свято прославляє і шанує Сатану, пропагує ідолопоклонство, розпусту, бісівські ритуали і людські жертвоприношення. Хеллоуїн не є святом, яке мені б хотілося відзначати. Я впевнений на 100%, що ми б ніколи не побачили Ісуса на вечірці в день Хеллоуїна. А святкування цього дня в церквах є гидотою і богохульством проти нашого Господа Ісуса Христа.
Біблія попереджає нас в 1 Коринтян 10:20, що "язичники, приносячи жертви, приносять, демонам, а не Богові. Але я не хочу, щоб ви спільниками для демонів стали". Саме тому я виводжу на світ істину про те, чим по-справжньому є Хеллоуїн - це день Сатани.
На цій же сторінці подано й інше свідчення: відомий дослідник релігійної течії "Нова Ера" Текс Маррс сказав про активність відьом під час Хеллоуїна: "Наші дослідження підтверджують, що в цю нечисту ніч (Хеллоуїн) відбуваються шабаші відьом, їх пиятики, танці, виверження прокльонів і заклинань, сексуальні оргії, прийняття нових членів до свого складу, а також приношення в жертву людей і тварин. (Відьми перетворилися на експертів з замітання слідів після жертвоприношень. При цьому вони використовують міні-крематорії і глибокі могили, розташовані на приватних земельних ділянках членів шабашу) ". Далі він продовжує: "Щорічно в різних частинах Америки очікується викрадення відьмами дітей напередодні Хеллоуїна. Можливо, вашим дітям це не загрожує. Однак, кожному з нас необхідно бути пильним і розсудливими".
Джек Ропер, дослідник окультизму з товариства Х.A.Ц.І.І. (Християнська Апологетика: Центр Дослідження та Інформації) сказав: "Протягом року, на яке припадає найбільша кількість сатанинських ритуалів і правопорушень, є Хеллоуїн".

Дорогий читачу! Твоя віра повинна бути розумною, вона повинна опиратись на Христа, як і дивитись на світ очима Слова Божого, бо як навчає нас Божественний Спаситель "по їхніх плодах ви пізнаєте їх!..." ( Матвія 7,16).

http://dc.lviv.ua


Схожі матеріали:

Категорія: Безбожники | Переглядів: 1472 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Сатанізм, хеловін, окультизм, язичництво, Хелоуін, безбожники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика