Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Липень » 3 » Суспільні проблеми » Актуальні публікації на 03/07/2015
13:52
Актуальні публікації на 03/07/2015
Демократична партія США напала на Архиєпископа за його відстоювання католицького віровчення

Останнім часом проти Архиєпископа Сан-Франциско, владики Сальваторе Корделіоне, провадиться серйозна кампанія через його вимогу до викладачів католицьких шкіл Архиєпархії строго дотримуватися принципів вчення Католицької Церкви.

Здається, що вершина нападів досягнена зверненням кількох конгресменів, які представляють Демократичну партію у Конгресі штату Каліфорнія. У своєму звернення конгресмени вимагають від Архиєпископа Корделіоне припинити «дискримінацію» викладачів які підтримують ЛГБТ ідеологію, або живуть у гомосексуальних партнерства. Про це повідомляє портал «LifeSiteNews».

Владика відповів на це звернення конгресменів двома питаннями: «Чи конгресмени Демократичної партії за свою передвиборчу кампанію поставили менеджера, який би боровся за політику, яка противиться принципам Демократичної партії? І чи Демократична партія поставила б менеджером своєї передвиборчої кампанії республіканця, який би прилюдно заявив, що не поборюватиме політику демократів? Якщо ваша відповідь буде на перше питання «ні», а на друге питання «так», в такому випадку між нашими позиціями немає ніякої різниці.» - звернувся Архиєпископ Корделіоне до конгресменів-демократів.

Напади на Архиєпископа Корделіоне тривають ще з березня цього року, коли після його вимоги до викладачів католицьких шкіл дотримуватись принципів вчення Церкви, група так званих католиків у газеті «San Francisco Chronicle» розмістила вимогу до Папи Франциска відкликати Архиєпископа Корделіоне з уряду.

Свою вимогу до Папи група «обґрунтувала» у наступний спосіб: «Він (Владика Корделіоне – перекладач) вимагає від працівників католицьких шкіл дотримання моральних принципів, які протилежні з індивідуальною свободою совісті й трудовим законодавством штату Каліфорнія».

В кампанію проти Архиєпископа Корделіоне також підключився і ліберальний «New York Times», який називає скандальним те, що у місті, звідки почалася боротьба за легалізацію гомосексуальних шлюбів, Архиєпископ дотримується традиційного вчення Католицької Церкви.

Різноманітні ЛГБТ організації, до яких приєдналися ліберальні католики, організували маніфестацію перед катедрою у Сан-Франциско проти Архиєпископа.

Трагічним є і той факт, що близько 80% відсотків викладачів католицьких шкіл Сан-Франциска підписалися під петицією до Архиєпископа з вимогою відкликати вимогу дотримуватись католицького віровчення.





Останнім полем битви між Господом і сатаною є життя та сім'я

27 червня споруда Білого дому в США була освітлена різними кольорами на честь узаконення одностатевих шлюбів у всіх штатах США. Таке рішення ухвалив Верховний суд країни. Президент Барак Обама назвав це великою перемогою.

Я не полінувався «погуглити» і легко найшов старе цікаве інтерв’ю кардинала Карла Каффарри (Carlo Caffara), яке він дав ще 16 лютого 2008 року для журналу «Голос отця Піо» . Частинку його перекладаю з італійської.

Запитання журналістки (Маря Пія Піккафуоко)

«Є одне пророцтво сестри Люсії дос Сантос, однієї із свідків явлінь Богородиці у Фатімі, котрої 13 лютого почався процес беатифікації, яка стосується «останньої битви між Господом і царства сатани». І полем бою є сім'я. Життя і сім'я. Не кожен знає, що Ви були тим, якому папа Іван Павло II доручив спроектувати і заснувати Папський Інститут Студій про шлюб та сім'ю, який сьогодні носить його ім'я (кард. Каффарра є його почесним професором)».

Відповідь Кардинала

«Так. На початку цієї роботи, дорученої мені Слугою Божим Іваном Павлом II, я написав сестрі Люсії з Фатіми, через одного єпископа, тому що це не можна було зробити безпосредньо. Несподівано, адже я не очікував відповіді, тому що просто просив про молитву, я отримав за кілька днів довгого листа написаного від руки - тепер він в архівах інституту - в якому написано: остання битва між Господом і царством сатани будуть сім'я і шлюб. Не бійтеся, - додала вона -  так що кожен, хто працюватиме для святості шлюбу і сім'ї завжди будуть атакуватися і штурмуватися всіма способами, тому що це вирішальний момент.

Потім вона завершила: але Богородиця вже розчавила йому голову. Ще говорячи з папою Іваном Павлом II, я зауважував, що це основний стержень, колона сотвореного, на якому базується вся істина стосунків між чоловіком і жінкою і між поколіннями. Якщо торкнутися колони, руйнується ввесь будинок, а тепер ми це бачимо, тому що ми знаємо що відбувається в даний момент».

Ось так і вчитуємося у знаки часу.

о. Теодор Мацапула, ВС
настоятель Згромадження Воплоченого Слова




Американські єзуїтський університет підтримав одностатеві «шлюби»?

У той час, коли американські єпископи протестують проти рішення Верховного суду США про легалізацію одностатевих «подруж» на усій території країни, обороняючи вчення Католицької Церкви, один американський єзуїтський університет вирішив публічно відсвяткувати це рішення Верховного суду. Про це повідомляє портал LifeSiteNews.

Єзуїтський католицький університет у Сан-Франциско, через свої офіційні профілі у Фейсбуці та Твіттері привітав рішення Верховного суду розповсюдити легалізацію одностатевих «подруж» на всю територію країни. У цей спосіб Університет увійшов у прямий конфлікт зі своєю католицькою ідентичністю та місією.

Головний директор цього Університету з питань зв’язків із ЗМІ Енн-Мері Девайн офіційно повідомила, що Університет не давав офіційної заяви стосовно рішення Верховного суду США про загальнонаціональну легалізацію одностатевих «шлюбів», але не заперечила автентичності повідомлень про підтримку Університетом цього рішення Верховного суду на офіційних профілях Університету.

Така позиція єзуїтського університету різко контрастує з позицією Єпископської конференції США.





Магомет крав і нападав, а Коран ставить його за взірець

Відповіддю на запитання про джерело насильства в ісламі є сама постать Магомета. Про це в інтерв’ю агенції Zenit сказав о. Самір Халіль Самір SJ, єгипетський ісламолог, проректор Папського Східного інституту в Римі.

Священик нагадав, що біографія Магомета налічує 60 пограбувань і нападів на каравани, скоєних за останні роки життя. До насильства і вбивства невірних, «хоч би де ви їх знайшли», спонукає також Коран (4, 89.91). Тому єгипетський єзуїт стверджує, що, посилаючись на святу книгу магометан, можна провадити війни, і не тільки оборонні, але й завойовницькі. Саме цим іслам радикально відрізняється від християнства, а Магомет — від Христа.

Говорячи на цю саму тему для Радіо Ватикану, о. Самір зазначив, що іслам нині потребує внутрішньої революції, реінтерпретації Корану та зміни ставлення до самого Магомета. Однак найближчим часом це мало імовірне. За такі зміни, окрім президента Єгипту, генерала Аль-Сісі, висловлюється тільки нечисленна групка інтелектуалів, якій протистоять мільйони імамів, що захищають дослівне розуміння Корану.

Також радикали мають у своєму розпорядженні величезні фінансові засоби. На думку о. Саміра, за джихадистськими війнами сьогодення стоять Саудівська Аравія і Катар. Вони надають не тільки зброю, яку постачають через США та Європу за посередництвом Туреччини, але й гарантують джихадистам достатній прожиток. За таких умов економічний союз із Саудівською Аравією і Катаром це ганьба для Заходу, переконаний проректор Orientale.

Єгипетський єзуїт також вважає, що зміни в сучасному ісламі йдуть і поганому напрямку, прикладом чого є відкриття джихаду для жінок у вигляді так званого сексуального джихаду. За статеву близькість із бойовиками тепер жінки можуть розраховувати на надійний шлях до раю, який досі був зарезервований для тих, хто помирає у бою з невірними. / http://catholicnews.org.ua





Єпископальна Церква США і гомосексуалісти

Єпископальна Церква США швидко відреагувала на легалізацію одностатевих «шлюбів» у цій країні.

Під час генеральної конференції у Солт-Лейк Сіті ця релігійна спільнота «дала зелене світло» уділенню церковних шлюбів одностатевим парам. «Оскільки це законодавчо дозволене, то канони дозволяють віднині УСІМ парам укладати шлюби в Церкві», — оголошено на Твіттер-акаунті цієї Церкви. Втім, дозвіл на шлюби дано загалом, а конкретні пастори можуть їх не уділяти, якщо вони проти.

Єпископальна Церква США — американська гілка англіканізму. Налічує 2,5 млн. вірних. Нині її очолює чорношкірий єпископ, уперше в її історії, — вибраний 27 червня ц.р. Майкл Каррі. / CREDO





Франклин Грэм: христиане должны приготовиться к гонениям из-за гей-«браков»


Тодд Старнс: Франклин, несколько мгновений назад  на своей странице в Фейсбук, Вы написали блистательное сообщение, которые звучит так: «При всем уважении к Верховному суду,  он никогда не определял что такое брак, и, следовательно, не вправе менять его значение». Франклин прокомментируйте сегодняшние события. 

Франклин Грэм: Тодд, конечно, я расстроен. Я расстроен из за того, что наше государство признает грех, и таким образом поощряет его.   И это то, чем является гомосексуализм – это грех против Бога, таже как и любой другой грех.  Но так чтобы суд поощрял этот грех, мне грустно за страну, потому что мы должны будем делать то, что говорит суд. Но что касается меня, я никогда не приму это своим сердцем, потому что Бог создал брак между мужчиной и женщиной, и  только такая форма и являет настоящий брак. Я не думаю что суд когда либо определял понятия брака и он не имеет право вносить правки в это понятие.  Бог дал нам брак, и на этом точка. Бог не меняет своего мнения.  

Президент Обама несколько мгновений тому назад в своем твитере написал «Сегодня мы сделали большой шаг в нашем марше к равенству. Геи и лесбиянки теперь имеют право вступать в брак, так же как и все остальные» с хэштегом #LoveWins (любовь побеждает). Кто по Вашему мнению сегодня проигравший? 

Я думаю наша страна проигравшая сегодня, потому что брак это установление которое дает Бог, поэтому  странно давать это в руки однополым парам. И кто теперь решает, что мужчина не может жениться на своей дочери? Или два мужчины не могут жениться на одной женщине? И где теперь провести эту грань?  Это и есть новый путь на который ступила наша страна, и я очень обеспокоен тем, куда мы пойдем. Я также думаю о дискриминации против церквей, против организаций, представителем которых являюсь я сам, также те, которые защищают библейское понятие брака. Мы будем дискриминированы нашим государством. 

Франклин, это очень обоснованное беспокойство, мы видели сообщение которые Вы написали в Фейсбуке, а также многие лидеры церквей разных  деноминаций обеспокоены этим. «Открывается сезон» на предпринимателей, пастырей и церкви которые не поддерживают однополые свадьбы и церемонии. Каково Ваше слово предупреждения и наставления для таковых? 

Желаю всем быть готовыми  к этому, потому что это придет. Я думаю, что будут гонения на христиан за их позицию. Я верю Библии. Бог любит нас, и это даже не  обсуждается. Когда наш президент говорит  #LoveWins (любовь побеждает), да Бог любит нас, но грех есть грех. У Бога есть стандарты, и когда мы нарушаем эти стандарты, любыми сексуальными отношениями вне брака между мужчиной и женщиной, мы грешим против Бога.  Бог простит грех, только путем покаяния. Если мы поверим в  Иисуса Христа, Он возьмёт наши грехи на крест.  Он умер и пролил свою кровь за наши грехи на кресте. Если мы признаемся, покаемся и поверим в Иисуса Христа – Он простит нам грехи. Но у нашей нации есть духовная проблема.  Нам нужно Божье прощение, нам нужно покаяться в грехах, и отвернуться от них, потому что я верю что Суд Божий сойдет на нашу нацию, так как читаем в Писании. Мы видем как Бог судил Израиль, когда они время от времени поворачивались спинами к Нему, и славили иных богов, Бог изливал свой суд на Израиль.  И я верю в то, что Бог может принести свой суд на Америку. 

Один из ваших друзей, Джек Грэм, пастор баптистской церкви в Престонвуд, и много других христианских лидеров говорят что христиане должны быть подготовлены к гражданскому неповиновению. Какие Ваши мысли по этому поводу? 

В первую очередь нам нужно подождать и посмотреть, что собою представляет это правительство, и как оно будет интерпретироваться.  Если пасторам будет велено венчать гомосексуальные пары, лично я не буду это делать, потому что таким образом я совершаю грех против Бога. Желаю ли я плохого гей-парам? Нет, не желаю. Но я хочу, чтобы они узнали правду, что они живут греховной жизнью, в греховных отношениях, и однажды Бог будет судить грех. Библия говорит, что грешники будут отделены от Бога,  в место, которое называется ад. Я люблю однополые пары, и хочу им сказать что они будут судимы Богом, и я хочу чтобы они покаялись, и поверили в Имя Господа Иисуса Христа, и таким образом они будут спасены.





В Бельгии разрешили эвтаназию страдающей от депрессии женщине


В Бельгии 24-летняя женщина по имени Лаура добилась права на эвтаназию из-за депрессии, которой страдала последние несколько лет. Об этом сообщает Newsweek.

Врачи пошли женщине навстречу, несмотря на то что у нее не было обнаружено смертельного заболевания.

По словам Лауры, ее с шести лет преследовали мысли о суициде. С 21 года она совершила несколько попыток самоубийства, став пациенткой психиатрической клиники.

«Смерть для меня — не дело выбора. Если бы могла выбирать, то предпочла бы жизнь, которую можно вынести. Я сделала все, что могла, но это оказалось безуспешным», — заявила она.

По информации Christian Examiner, страдающая от алкоголизма мать бросила Лауру, когда ей был всего год. Отец девочки также выпивал и плохо к ней относился.

Когда будет осуществлена эвтаназия, не сообщается. Однако, по словам Лауры, она уже выбрала дату и спланировала собственные похороны.

В Бельгии эвтаназию разрешили в 2002 году, при этом основанием для добровольного ухода из жизни считалась только невыносимая боль, не поддающаяся лечению, или смертельное заболевание. В 2014 году король Бельгии подписал принятый ранее парламентом законопроект, разрешающий эвтаназию для смертельно больных детей любого возраста, что стало поводом для острой критики со стороны религиозных организаций внутри страны и за рубежом.

Помимо Бельгии, эвтаназия также разрешена в Нидерландах, Люксембурге и Колумбии. / http://prochurch.info



Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1157 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ліберастія, суспільні проблеми, актуальні публікації, масонерія, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика