Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Червень » 11 » Суспільні проблеми » Актуальні публікації на 11/06/2015
08:20
Актуальні публікації на 11/06/2015
У США християнські установи будуть платити за свої переконання

Якщо Верховний суд США все ж таки вирішить прийняти одностатеві союзи, то християнські школи, університети та інші установи будуть змушені платити податки за те, що продовжують відстоювати свої християнські переконання.

Під час прес-конференції, що відбулася в цю середу, сенатори разом з членами євангельського співтовариства ВИШ-ів обговорили дану ситуацію і висловили своє занепокоєння щодо квітневої заяви суду США.

Сенатор Майк Лі пояснив, що адміністратор президента Обами генерал Дональд Верилі, який свідчив в суді на користь прийняття одностатевих «шлюбів», запитав, чи не буде закон скасовувати статус податкової свободи для конфесійних шкіл та університетів, які вирішили не визнавати одностатеві «шлюби» через свої біблійні переконання.

«Для релігійних організацій безподатковий статус був наданий для того, щоб уряд не мав справу з релігією, - продовжив сенатор Лі. - Цього дійсно не повинно бути на порядку денному. Це не повинно заважати діяльності церкви чи релігійних установ».

Лі також розповів журналістам, що планує представити законопроект під назвою «Акт уряду про недискримінацію», (Government Nondiscrimination Act,) що, по суті, запобігатиме рішенню федерального уряду вживати заходів проти установ, заснованих на вірі в те, що шлюб має бути союзом тільки між чоловіком і жінкою.

Сенатор не повідомив, коли саме він представить суду цей документ, але одне ясно напевно, в червні вирішиться, чи буде необхідним цей акт: чи прийме суд легалізацію одностатевих «шлюбів», чи ні.


«Якби вчасно звернулися представники релігій до президента про заборону гей-параду, представники міліції б не постраждали», – єпископ Широкорадюк
 

Представники церков, які одноголосно проти гей-параду мали звернутися до Петра Порошенка, щоб той заборонив проведення акції 6 червня. Сказав в ефірі Радіо Марія єпископ Станіслав Широкорадюк. 

«Я в той день не був в Києві, але коли збиралися на той парад збоченців (я інакше їх би не міг назвати), якби були звернулися представники всіх релігій і сказали: «Пане Президенте, не робіть цього – це нас дратує, це аморально, не дозволяйте таких речей», цього би не було. За що ці солдатіки постраждали? – та міліція, яка постраждала, коли закидали пітардами. Це недобре, дійсно, ця агресія, кидали. За що вони проливають кров? За кого? Там війна, гинуть люди, а вони захищають якихось, які нам пропонують аморальність. І на цьому хочуть робити рекламу. Невже всі представники релігій не можуть сказати, що це недобре», - сказав єпископ Станіслав Широкорадюк. / http://catholicnews.org.ua




В штате Техас пастор баптистской церкви покончил с собой (або як помирають єретики)

В прошлое воскресенье покончил жизнь самоубийством 69-летний Фил Линебергер, бывший президент Генеральной конвенции баптистов Техаса и пастор Шугар-Лендской баптистской церкви, сообщает Христианский Мегапортал invictory.com со ссылкой наСhristian Рost.

Зять пастора Брайан Сей рассказал изданию Baptist News, что его тесть «не выдержал депрессии и отнял у себя жизнь».

Линебергер служил пастором с 1995 года и ушел с позиции в середине марта из-за проблем со здоровьем.

«Это большая потеря для меня, — цитирует Baptist News исполнительного директора внутренней организации конвенции «Верные баптисты Техаса» (Texas Baptists Committed) Билл Джонс. — Он был мне близким и хорошим другом».

У пастора осталась жена, три взрослые дочери и 10 внуков.



Путин опоздал на встречу с Папой Римским на час и уехал с подарком

Президент РФ Владимир Путин опоздал на встречу с Папой Римским на час и десять минут, сообщает в Twitter CatholicNews.

Встреча российского президента и Папы Франциска продлилась около часа при закрытых дверях в папской библиотеке, пишет gordonua.com.

Папа Франциск в ходе переговоров призвал все стороны, имеющие отношение к украинскому конфликту, выполнять Минские договоренности.

Путин подарил Папе панно с изображением храма Христа Спасителя и несколько томов Православной энциклопедии.

В ответ Папа преподнес Путину медаль с изображением ангела-миротворца. 

Во время встречи президента РФ Владимира Путина с Папой Римским может пойти речь об украинском кризисе. Об этом заявил пресс-секретарь Путина Дмитрий Песков. 

6 июня Папа Римский Франциск заявил, что чувствует "атмосферу войны" в мире. "Многие сегодняшние конфликты в мире напоминают что-то вроде третьей мировой войны, которая разворачивается поэтапно, и в контексте глобальных коммуникаций мы ощущаем атмосферу войны", – заявил понтифик. / http://prochurch.info



Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1174 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Франциск, ліберастія, суспільні проблеми, Путін, Папа Римський, актуальні публікації, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика