Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Вересень » 11 » Масонерія і антихрист » АНТИХРИСТ ВЖЕ ПРИЙШОВ?!
09:29
АНТИХРИСТ ВЖЕ ПРИЙШОВ?!

У Москві днями відбудуться масова лекція і круглий стіл на тему взаємозв’язку Бога і президента Росії Володимира Путіна

«І вийшов інший кінь, вогнянно-червоний, і вершникові, що на ньому, дано взяти мир із землі і щоб один одного вбивали»

Одкр. Св. Івана Богослова, 6:4

За повідомленнями одразу кількох російських інтернет-сайтів цей, на перший погляд, дивний захід очікується 7-го вересня у Москві. Його ініціював громадський рух «Божа воля», на чолі з відомим у Росії т. зв. православним активістом, «експертом в області метафізичного путінізму» Дмітрієм Ентео. Насправді ж ця особа – відомий «православний» екстреміст і фундаменталіст, уславлений своїми скандальними демаршами, витівками і провокаціями «во ім’я Бога і св. православія», який має багато прихильників і покровителів в РПЦ, хоча за свій короткий вік встиг побувати в багатьох сектах.

На анонсованій лекції підніматимуться такі питання: «чи стане наш президент Володимир Путін богом по благодаті, тобто чи буде він мати все те ж, що і Творець всесвіту, окрім спілкування в Його незбагненній сутності?», «чи буде воля Володимира Володимировича з’єднана з волею Бога і досягне непохитності в добрі? Чи буде національний лідер Росії нескінченно пізнавати нескінченно досконалого Бога, проникаючи в глибини Божества?».

Також росіянам розкажуть, «чи є Володимир Путін богом по природі або він тільки може стати ним по благодаті?» і «чи можна поклонятися Володимиру Володимировичу як богу на землі?».

Після промови розпочнеться «круглий стіл» на тему ролі Владіміра Путіна в зміцненні «духовних скреп РФ», зокрема шляхом пропаганди і поширення «руского міра». Характерно, що цей неординарний захід проходитиме в Міжнародному Фонді слов’янської писемності і культури Москви.

Якби не криваве побоїще, яке розв’язала Росія поки що на Сході України, цій екстраординарній події взагалі можна було б не надавати жодного значення: мовляв, в організаторів лекції – очевидні проблеми з психікою. Але річ у тім, що на Донбасі дуже багато терористичних груп сповідують саме такі радикальні ідеї войовничого православія і також вважають очільника сусідньої держави месією «руского міра». І в ім’я цих ідей чинять криваві злочини, зрівнюючи із землею та спопеляючи міста і села, викрадаючи, катуючи й по-звірячому вбиваючи як наших військовиків, так і мирних мешканців. Та й у самій Росії рух Ентео здобуває щораз більше прихильників, особливо – серед духовенства РПЦ.

Пряму й однозначну відповідь на ці зловіщі явища і факти знаходимо в Книзі Одкровення Св. Івана Богослова: ми живемо у часи приходу антихриста. Цей дух антихриста панує у серці Росії – Москві ось вже 80 років. А саме - у мавзолеї з мумією найбільшого богоборця і найкривавішого тирана всіх часів і народів Ульянова-Лєніна. Власне з цього моторошного престолу сатани безперервно струмує пекельний дух смерті, руїни, розбою, який нині на наших очах шматує і знекровлює Україну, загрожуючи перекинутися у Європу та поглинути термоядерним мороком увесь світ. І зупинити цей дух бе­зодні й хаосу може тільки наша соборна молитва про порятунок до Бога.

Каймося зі своїх гріхів, з гріхів своїх родин і свого народу, приступаймо до св. Сповіді і Причастя, поклоняймося серцем перед Євхаристійним Ісусом, не випускаймо з рук св. Вервиці до Матері Божої – могутньої зброї проти сатани, просімо Небо про порятунок України та про навернення Росії, яке відбудеться лише після того, як впаде трон пекла, що бовваніє на Красній площі у Москві. «Амінь. Прийди, Господи Ісусе!» (Одкр. 22, 21). Врятуй Україну і світ!

 о. Ігор Пелехатий http://novazorya.if.ua


Терористи з ДНР і ЛНР будують червоно-православний проект,

– пастор Геннадій Мохненко

Хлоп'ята з ДНР і ЛНР (під чуйним керівництвом російських ідеологів та за їхніми ж словами) будують «червоний-православний проект»!!! «Православний» (у чистому імперському, кривавому і безбожному вигляді) ми вже проходили, і він привів до «червоного» ... «Червоний» змів свого прабатька і помножив кров, смерть, насильство, довівши безбожництво майже до досконалості ... Але «Червоно-Православний» – це, звичайно, щось!!! Це гримуча диявольська суміш – єресь в кубі... Це не що інше як псевдодуховна, ідеологічна, імперська агонія!!!

Хочете помилуватися цими судомами? ... Ось екземплярчик:

Мій друг пастор (зі зрозумілих причин не назву міста і його прізвища) розповів мені свою історію. Його заарештували (приїхали на богослужіння з «калашами»), привезли в підвал і почали сперечатися ... розстріляти чи ні? За те, що він не вписується, з релігійних переконань, в їхнє «світле (червоно-православне) майбутнє», смерть була б наймовірнішим варіантом. Однак вони вирішили повезти його на суд до місцевого батюшки. Той провів з пастором (з руками в наручниках і з зав'язаними скотчем очима) «спасенну» бесіду... З великої доброти душевної (після довгих вагань) цей «гуру» все ж милостиво підняв палець вгору... Я, звичайно, йому дуже вдячний за вцілілого (аргумент про чотирьох дітей пастора, мабуть, спрацював) друга, але глибина сатанізму такого «червоного-православ'я» гідна окремого осмислення.

До речі, у захоплений ДНРівцями молитовний будинок в Слов'янську теж заходили батюшки, придивлялися до нового помешкання... Вони це робили в перерві між молитвами за «гради» і освяченням підвалів (в яких катували, розпорювали животи і вбивали людей) негідника Гіркіна.

Так що всім християнам, які є прихильниками «червоно-православного» проекту, мій полум'яний привіт!!! Моліться разом з ДНРівцями за їхній бісівський експеримент, благословляйте цю «святу» рать... Але одне прохання... Назвіться (щоб у людей не було плутанини в голові) «Протестантами Московського Патріархату» і практикуйте ваш четвертий Рейх (ой, вибачте... помилка ... «Четвертий Рим», звичайно).

P.S. Справжнім православним людям і священикам, які розуміють всю чортівню, що коїться під маскою «московського православ'я» на південному сході моєї країни, щира повага... Ви мої брати у Христі, і тут немає питань...

http://catholicnews.org.ua


 



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1629 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ФСБ, московська психіатрія, Путін, НКВД, днр, Росія, лнр, масонерія і антихрист, МП, КГБ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика