Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Грудень » 28 » Московська психіатрія (МП) » РПЦ взяла на себе функції ідеологічного відділу ЦК КПРС
09:49
РПЦ взяла на себе функції ідеологічного відділу ЦК КПРС

Багато незалежних експертів раніше висловлювали недовіру Російській православній церкві, високопоставлені представники якої все частіше стали слідувати кремлівським правилам гри. Відомий публіцист Лев Рубінштейн на просторах авторитетного видання «Гордон» висловив власне ставлення до РПЦ. За його словами, дана релігійна організація професійно виконує роль повноцінної державної структури, яка за часів Радянського Союзу відповідала за ідеологічну складову цивільного населення.

Росіяни за своєю природою є дуже релігійними людьми, що прекрасно знають представники політичної еліти. Саме тому вони часто використовують церкву для переконання народу в своїй правоті, адже священик чи сам патріарх чисто візуально апріорі вселяє більшу довіру середньостатистичному православному віруючому, ніж чиновник в дорогому італійському костюмі з годинником на руках, вартість яких співставна з фаціальною річною заробітною платою пересічного громадянина.

Сам Рубінштейн є зараз учасником чергової кримінальної справи, яку було порушено Слідчим комітетом Росії щодо громадян, які не потурають у всьому Володимиру Путіну і його агресивній команді соратників.

Основною підозрюваною є дружина однодумця Олексія Навального Володимира Ашуркова. Олександру Марквей звинувачують в тому, що вона займалася розкраданням виділених московською владою коштів, які нібито були призначені для проведення літературних читань. У них якраз і повинен був брати участь письменник Лев Рубінштейн та багато інших його колег по професійній діяльності.

Сам публіцист не може спрогнозувати те, яким все-таки чином буде розвиватися надалі кримінальна справа, адже співробітники СКР в останні роки стали занадто непередбачуваними. Незважаючи на свій статус свідка, письменник не надто задоволений появою свого прізвища поруч зі словом «шахрайство», адже даний факт може мати в світогляді звичайних громадян не зовсім вірні висновки.

Рубінштейн з’явився в Слідчий комітет разом зі своїм адвокатом. Разом вони вирішили, що письменник не буде взагалі відповідати на питання правоохоронців, адже вони потім за традицією, що  склалася в Росії, можуть їх зовсім інакше інтерпретувати. На кілька конкретних питань свідкові все-таки довелося відповісти, але їх неможливо потім буде використовувати в зовсім іншому контексті. В офіційному прес-релізі вказана досить цікава інформація про те, що відразу ж після отримання повістки від СКР Борис Акунін в поспіху покинув межі Російської Федерації.

Насправді ж, відомий письменник на момент отримання відповідного документа вже перебував у від'їзді, що зайвий раз підтверджує свідому брехню, на яку йдуть слідчі для виставлення відомого прізвища зовсім не в найкращому світлі. Російська громадськість і без того на сьогоднішній день повністю погрузла в кремлівській брехні, але Лев Рубінштейн висловлює задоволення тим, що його найближче оточення складається виключно з розумних і грамотних громадян, які не піддалися на провокації і не опинилися в епіцентрі загальної інформаційної епідемії.

Імперська сутність вилізла назовні практично у всіх.

Ділове видання «Біржовий лідер» раніше приводило слова багатьох авторитетних експертів, які вважали, що після відключення телебачення в Росії люди почали б тверезо мислити, але з цим переконанням не на всі сто відсотків згоден Рубінштейн. Відомий письменник вважає, що пропаганда занадто сильно закріпилася в ідеології цивільного населення. Навіть після припинення цілодобового обману росіян у них лише будуть зняті певні найбільш гострі симптоми. Сутність члена російського суспільства все-таки містить у собі імперські амбіції, які підкріплені самою назвою і теоретичною перспективою до панування.

Шансів у РФ зайняти високу нішу в міжнародному суспільстві абсолютно точно немає і ніколи не було, але це не зупиняє політ бурхливої російської фантазії. Кремлівська влада вчасно скористалася своїм шансом на прикриття агресії націоналістичними переконаннями свого ж електорату. При цьому всьому ще й активно використовується та ж сама православна церква.

По суті, Російська Федерація на даному етапі вже остаточно погрузла в тотальній і невпинній брехні. Правди в заявах політиків, простих відомих особистостей і навіть релігійних діячів фактично не залишилося. Даний синдром традиційно конвертується в повноцінне убозтво. В першу чергу абсолютно завжди страждає економічна складова.

Нинішнє фінансове становище РФ явно не може асоціюватися зі словами «перспектива», «успіх» або «удача». Якщо в країні спостерігається серйозна криза в економіці, то це автоматично несе негатив в усі без винятку сфери діяльності. Саме тому можна навіть не сумніватися в тому, що Росія тепер на занадто тривалий проміжок часу прирекла себе на труднощі й муки. Замість вирішення нинішніх, вже помітних неозброєним поглядом проблем, влада продовжує їх посилювати, що ніяк не може призвести до позитивного результату подій.

Лев Рубінштейн / http://catholicnews.org.ua


Схожі матеріали:

Категорія: Московська психіатрія (МП) | Переглядів: 1263 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: росіяни, Пропаганда, РПЦ, московська психіатрія, маніпуляції, Росія, МП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика