Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Травень » 16 » Пророцтва, об'явлення » Фатіма - надія останніх часів
10:08
Фатіма - надія останніх часів

Щоб вивищити і прославити Свій Архитвір - Непорочну Діву Марію, Господь Бог у різний спосіб об'являє нам її, а саме - великою кількістю чудотворних, відпустових місць по цілому світі. Ля Салєт, Люрд, Гваделупа, Фатіма - це ті, найбільші та найвідоміші місця об'явлень Пресвятої Діви в різних країнах світу. Також і в Україні знаємо багато чудотворних марійських місць, де Непорочна Діва об'являлася в різний чудовий спосіб, вкотре виявляючи Свою любов до нашого народу, який впродовж віків був її народом, що любив Марію, плекав набожність до Неї і неустанно прибігав під її материнський Покров. Гошів, Зарваниця, Грушів, Почаїв та багато інших відпустових місць, де прочани потоками горнуться до своєї Небесної Заступниці і Покровительки. Зміст, суть цих об'явлень - це її прослава та возвеличення: "Віднині ублажатимуть мене всі роди". Отець Небесний прославляє Свою улюблену доньку, Божественний Спаситель прославляє Свою Матір, Дух Святий - Свою Обручницю. В цих об'явленнях підкреслюється опіка Марії над нашим народом. В них Марія ще раз засвідчує, що Вона є Матір'ю і Царицею України, бо співстраждаючи зі Своїм Сином і стоячи під хрестом, стає співвідкупителькою і Матір'ю людського роду.

Але об'явлення в Фатімі - це об'явлення останніх часів, і вони мають інше значення. Їх зміст - це застереження перед карою, попередження і середники до спасіння. Суть Фатіми - покаяння, задоситьучинення за гріхи світу, молитва і жертва. "Не ображайте більше Господа Бога, бо Він і так вже є зневажений ". Ці слова - останнє, що сказала Марія у Фатімі. Це і є зміст цих об'явлень. Досить грішити, прийшов час на покуту і молитву. Влучною є назва книги Антоніо А. Бореллі "Фатімські послання. Трагедія чи надія?". Справді: трагедія, розпач, страх чи надія на мир і спокій? Центр Христової Церкви - Пресвята Євхаристія є зневажена до краю. Як свідчать соціологічні опитування вірних країн Америки та значної частини Європи, котрі приймають Св. Причастя в руки - практично ніхто не вірить, що це живий Христос. Ісус зневажений терпить, терпить від своїх, від духовенства. Його Містичне Тіло - Церква кровоточить, бо пошматоване люттю і ненавистю своїх ворогів, та найгірше терпить Серце Спасителя, що Його священики вже не є Його, не духа жертви, самовідречення та молитви, а пройняті вони матеріалізмом, і легковажним ставленням свого покликання.

Сьогодення - це трагедія, руїна віри, моралі, упадок духа. Але Фатіма - це надія. Марія тут не тільки говорить, що чекає на світ, але й дає середники, щоб запобігти цій загладі, наголошуючи про щоденну молитву на вервиці та жертви за навернення грішників. Марія нас не опускає, бо любить своїх дітей і як середник до спасіння і витривання у доброму, дає нам своє Непорочне Серце і потішає словами, що сказала до Луції, а одночасно, і до кожного з нас: "...не втрачай мужності. Я ніколи тебе не покину. Моє Серце буде твоїм прибіжищем і шляхом, що поведе тебе до неба". Її Серце - це пристанище, утіха і лік наших душевних ран. Прибігаймо до нього і черпаймо сили, щоб витримати в цій останній боротьбі. Почитаймо це Серце і поширюймо його культ, бо як сказав Ангел Миру: "Моліться, Серця Ісуса і Марії почують голос ваших благань".

Дзвін з Фатіми 4(33),липень-серпень 2007 р.Б / http://www.saintjosaphat.org



Схожі матеріали:

Категорія: Пророцтва, об'явлення | Переглядів: 1848 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: фатімські таємниці, пророцтва, Обявлення Діви Марії, фатімські пророцтва, фатіма | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика