Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Січень » 30 » Пророцтва, об'явлення » "ЗНАК НА РУЦІ І НА ЧОЛІ" (о. Стефано Гоббі І частина)
23:44
"ЗНАК НА РУЦІ І НА ЧОЛІ" (о. Стефано Гоббі І частина)
Фатіма 13 жовтня 1985 р. Річниця останньої Появи.
ДВА  ВОРОЖІ ТАБОРИ

«Звідси, де Я появилась була, як Жінка одягнена в Сонце, Я кличу усіх вас зібратися разом   біля   вашої   небесної   Провідниці.

Це є часи великої боротьби, битви між Мною і могутньою армією, яка є під командою Червоного Дракона і Чорної Бестії. Марксистський атеїзм і масонерія керують тими силами, які збираються провадити усе людство до заперечення Бога і бунту проти Нього.

Найголовніший сам Люцифер, який ще раз повторює свій акт непослуху і хоче бути богом, і щоб усі його величали як бога. З ним є також усі демони, які тепер вирвались з пекла на землю, щоб якнайбільше число людських душ провадити на вічне прокляття в пеклі. З ними також з'єдналися усі прокляті людські душі і ті, що ще живуть на землі, які не люблять Бога, заперечують Його, богохулять і ображають Його, злі, йдуть дорогою егоїзму, ненависти і нечистоти, шукають лише власного задоволення і своїх пристрастей, вони войовничі безбожники, боряться за тріумф зла,   ненависти   і   безбожжя.

Те військо, яке Я проваджу, це всі ангели і святі в Раю під командою святого Михаїла Архангела, який є головним вождем небесної міліції.

Ця велика боротьба, яка ведеться, це перш усього духовна боротьба, боротьба духів.

Тут на землі Моє військо складається з усіх тих, що люблять Бога і величають Його згідно з ласкою, яку отримали при Хрещенню і які йдуть певною дорогою додержання Божих Заповідей. Вони послушні, тихі, скромні, щедрі й милосердні, вони втікають і оминають всі демонські примани, вони йдуть дорогою Любови, чистоти і святости. Це Моє військо складається з тих малих дітей, що скрізь у світі на мій поклик відзиваються словом «так» і ідуть тією дорогою, яку Я їм визначила.

З тим військом тепер Я здобуваю перемоги, з цею когортою Мого війська Я будую кожного дня тріумф Мого Непорочного Серця і з нею Я приготовляю дорогу, якою прийде до вас славне царювання Ісуса, царство ласки і любови, святости, справедливости і миру.

З цього місця, де Я колись появилась, Я повторюю до вас знову сьогодні мій матірний аппель: Ходіть і включайтесь якомога скоріше до цеї моєї когорти, мого війська. Бо година цеї великої і вирішальної битви вже надійшла. В тій боротьбі вживайте зброю святої Вервиці, йдіть покірно дорогою любови до Ісуса, жийте невибагливо і зневажливо до всього світового, дорогою любови, милосердя, простодушности і чистоти. І тоді ви будете готові видержати всі ті великі випробування, які незабаром  прийдуть   на  Церкву  і  на  світ.

З цього тут святого місця, Я усіх вас, разом з Папою, моїх дорогих і любих посвячених мені дітей, благословлю в ім'я Отця і Сина і Святого  Духа.  Амінь.

18 вересня Люрд. Франція. Спільна зустріч французьких священиків Марійського Священичого Руху  з  Дон   Стефано   Гоббі.

ПЕРІОД ДЕСЯТЬ РОКІВ

Сьогодні ви тут зійшлися з усіх частин Франції у стопах цієї скали, на якій Я появилась, як НЕПОРОЧНЕ ЗАЧАТТЯ, щоб тут відбути ваш молитовний Вечерник, щоб спільно порадитись і відновити акт посвячення Мойому Непорочному Серцю. Звідтіля Я благословлю Мій Рух. Звідси Я благословлю кожного з вас; звідси Я благословлю Церкву і усе людство. Ви вже ввійшли в мої часи. В сей день Я прошу вас посвятити Мені увесь час, який перед вами,   перед кінцем   цього   століття.

ЦЕ Є ПЕРІОД ДЕСЯТЬ РОКІВ. Це є десять дуже важливих років. Це є десять дуже вирішальних років. І Я прошу вас, щоб ви їх відбули і провели їх спільно зі Мною, тому що ви входите у фінальний період перед Другим Приходом, який впровадить вас до тріумфу Мого Непорочного Серця із славним приходом Мого  Сина  Ісуса.

В періоді тих десять років завершиться повнота часу, про який Я вам говорила, почавши від Ля-Саллет і у всіх слідуючих Моїх появах, і також в недавних і теперішніх Моїх появах.

В періоді тих десять років прийде до найвищого кульмінаційного пункту, очищення, яке

ви від кількох років вже проходите, і воно буде   збільшуватись   для   усіх.

В періоді тих десять років будуть найбільші лиха, нещастя, скорбота і горе, про які сказано у Святім письмі перед Другим Приходом Ісуса  Христа.

В періоді тих десять років містерія беззаконня збільшиться разом з  поширенням явної апостазії.

В періоді тих десяти років сповняться ті секрети, які Я виразила деяким Моїм дітям і відбудуться ті події, про які тобі говорила.

І тому, Я прошу вас сьогодні, щоб ви посвятили Мені увесь цей час, цей період часу, так якби це було продовження Марійського Року. Відкрийте двері до ваших фамілій, ваших парохій, до манастирів і нехай непорочне світло Моєї присутности там увійде.

Збільшуйте і множіть молитовні групи — Вечерники і жийте разом із синівським довір'ям віддайтесь Мені і не дозволяйте, щоб вас непокоїла  цікавість,  що  вас  чекає.

Нехай вода божественного милосердя очистить вас з усякого гріха і вчинить з вас нові бруньки для нової епохи ласки і святости в Моїм Непорочнім Серцю, яке Я приготовляю для   вас   кожного   дня.

З цієї найбільш шанованої Моєї святині, Я благословлю  усіх   вас».

Мадрид,   Еспанія   29   вересня   1988   р.

ДО  АНГЕЛІВ  ЦЕРКОВ

«Улюблені Мої сини, ви закінчили духовні вправи, у формі постійного молитовного Вечерника, і ви сюди прибули з усіх частин Еспанії, цеї країни, яку Я так дуже люблю і яку так дуже опутав і заманув у свою пастку мій противник. Я приймаю з подякою вашу молитовну пошану для Мене і вашу братерську любов. Я вилляла обильний дощ ласк з Мого Непорочного Серця на вас і на вірних під вашою опікою, на Церкву і на ваш рідний край.

Сатана трьома пастками пробує заманювати, щоб відтягнути вас від Ісуса і від Мене.

Перша у відношенню до вашого краю, який офіційно збочив з дороги вірності християнській традиції, а прийняв атеїстичні і матеріалістичні ідеології. І таким чином індиферентизм сприйнявся у політичнім і соціальнім життю в ім'я фальшивої свободи: розводи, аборти і всякі методи проти запліднення узаконені. Що ще осталось у вашій країні християнського? Яка колись була світлом для цілого світу, завдяки численних святих і мучеників. О, Еспаніє, навернись і іди дорогою навернення і вірности Христові!

Друга пастка у відношенню Церкви, яка живе у вашій країні. Вона просякнена секуляризмом,  який вдаряє багатьох священиків і монахів. Вона зранена глибокими поділами. Це вдаряє і пастирів, які із страху, щоб не виставляти себе на критику, мовчать і не боронять своєї пастви, яку Христос повірив.

До вас, як Ангелів Хоронителів Церков, Я звертаюсь з болючими докорами Мого Материнського Серця за брак вашої віри, завзяття і запопадливості, молитви і святості. Бо Господь запитає вас, як управляли в Його винограднику і чому ви дозволили хижим вовкам увійти як замасковані вівці, щоб вони увійшовши пожерли і розігнали пригноблених овець.

Третя пастка у відношенню життя Моїх дітей, а спеціально молоді, яка є загрожена поширенням великої неморальності. Я взиваю вас і прошу наверніться і йдіть дорогою цілковито — загального навернення до Господа, тримаючись Божих Заповідей і практикуючи християнські чесноти, а спеціально покути і милосердя. Нехай аромат вашої чистоти внесе знову ясність, спокій і безтурботність у ваше окруження, аке є повне загроз і небезпек.

Віддайте себе під опіку ваших Ангелів Хоронителів, а спеціально Архангелів, Св. Гавриїла, Рафаїла і Михаїла, яких свято ви святкуєте сьогодні. Таким чином ви будете знову одягнені у чесноту мужности, яка так дуже є потрібна сьогодні. Ви будете уздоровлені з тих глибоких ран і будете завжди мати потужного захисника, святого Михаїла, у тій великій і страшній битві, в тих останніх часах, у війні, яка тепер ведеться між Небом і землею.

І врешті ви зможете зформуватись, як частина великої і переможної армії, яку провадить ваш небесний Провідник, Жінка одягнена в Сонце, коли незабаром буде тріумф її Непорочного   Серця   у   світі.

Фатіма. (Португалія). 13 жовтня 1988 р. Сімдесять перша річниця останньої Появи в 1917 р.

Я РОЗКРИВАЮ ДЛЯ ВАС ЗАПЕЧАТАНУ КНИГУ

«Сьогодні зи закінчуєте тут у Фатімі ті Вечерники, що ви їх проводили під час Марійського Року у всіх країнах Європи, з священиками і вірними Мого Руху. Моя велика сіть любови і спасення є розтягнена на всі частини землі.

З цього тут місця, де Я колись явилась, як Жінка одягнена в Сонце, Я повідомляю вас, що час очищення осягнув найвищий пункт і ви тепер будете покликані переживати найбільш болючі моменти, які вже були провіщені вам. Господь посилає Мене до вас, щоб сповнити те завдання, яке Пресвята Тройця довірила Мені в тих останніх ваших часах.

Я ВІДКРИВАЮ ВАМ ЗАПЕЧАТАНУ КНИГУ, і ті секрети, які є у ній вже можна виявити.

Я зібрала вас з усіх частин світу і вас Я формувала і приготовляла, щоб ви були готові до тих великих подій, які вас чекають. Лише в такий спосіб ви зможете сповнити ваше завдання,  вашу  важливу  місію.

В ТІЙ ВЕЛИКІЙ АПОСТАЗІЇ — відступству, яка тепер жириться усюди, ви мусите бути міцно вкорінені в правдивій вірі і відважно свідчити   про   віру.

В ТИХ ТЯЖКИХ ТЕПЕР ЧАСАХ горя, лих і нещасть, які ви тепер переживаєте, ви мусите виявляти знаки Мойого миру і Моєї Матірньої опіки.

В ТИХ ЧАСАХ ВЕЛИКОГО ПОКАРАННЯ, яке світ тепер проходить, ви мусите допомагати усім йти дорогою довір'я, молитви, з великою надією здатися цілковито на Божу волю і Божу поміч. Моє світло буде постійно збільшуватись, щоб сповіщати прихід Ісуса, Князя миру і справедливости, Який усе відновить і перемінить.

З цієї Моєї шанованої святині, Я взиваю усіх вас прийняти Мої слова і вірити в Мої послання.

Відкрийте для Мене ваші серця і жийте в мирі  і  в   ласці   Божій.

Я є Цариця Святої Вервиці і Я благословлю вас  знаком Моєї  повної перемоги».

Загреб  (Югославія).   27 жовтня  1988  р. Духовні вправи у формі Вечерника з священиками

Марійського Руху Хорватії і Словенії.

ЦЕ  Є  ВАША  ГОДИНА

«Мої любі сини, яка Я щаслива бачити вас тут, зібраних як братів, що взаємно любляться, щоб молитись зі Мною у вечернику, який відновлює ту чудову дійсність того Вечерника у Єрусалимі. Ви також в цім домі зібрались разом зі Мною у взаємній любові, щоб молитись разом і роздумувати над вашим життям посвяченим Мойому Непорочному Серцю.

О, як багато ласк цими днями Я зіслала на Церкву для світу. Як багато з Мого Непорочного Серця Я зіслала для вас, для усього Мого Руху і для вашої країни, яка переживає момент труднощів і терпіння і тому потребує помочі   вашої   небесної  Матері.

Я є Матір'ю і Царицею вашої країни. Я люблю вас вийнятковою матірною ніжністю. Я хочу потішити і заспокоїти всіх в тім краю, якого Я так дуже люблю. З тієї потреби Я вживаю вас, священиків і дітей посвячених Мойому Непорочному   Серцю.

ЦЕ Є ВАША ГОДИНА. Це є вже година публічного   освідчення.

СВІДЧІТЬ ПРО ЛЮБОВ. Любіть ваших братів таким серцем, як Сам Ісус і з Моїм Материнським Серцем. Любіть усіх, а спеціально тих, що віддалені від Бога, найбідніших, найбільше потребуючих, які найбільше терплять. Любіть Моїм серцем грішників, які ідуть лихою дорогою відкинення Бога, дорогою атеїзму, ненависті, насильства і нечистоти. Нехай ваша любов зходить, як Моя матірня медецина на багато відкритих і кровавих ран. І таким чином ви будете творцями миру, спільноти і великого  братерства.

Свідчіть про молитву. Завжди молітеся і чимраз більше моліться. Моліться на святій Вервиці. Пропагуйте і творіть молитовні групи — Вечерники. Між священиками і між мирянами. А перш усього творіть родинні Вечерники, що буде лікарством проти тих великих лих, які грозять життю християнських родин: узаконення абортів, розводів, і засобів проти життя, проти запліднення. Вашими молитвами ви можете все одержати від Господа. Вашими молитвами разом з Моїм, вашої небесної Матери, ви можете здобути великий дар змінити людські серця і їх навернення до Бога. Кожного дня молитвою ви можете відігнати від себе і від вашого краю багато небезпек і лих.

БУДЬТЕ СВІДКАМИ МИЛОСЕРДЯ. Сьогодні ви мусите бути перш усього великою і надзвичайною ознакою божественного милосердя. Нехай ваші серця будуть подібними до Ісусового Серця: добре, терпеливе, лагідне, покірне і милосердне. Таким чином ви будете, як світло божественної любови, за яким підуть усі   дорогою  до  спасення.

Не судіть нікого. Нікого не засуджуйте. Ваш обов'язок є лише спасати надприродною силою ваших молитов, вашими терпіннями і вашим   самопожертвованням.

Чудо милосердної любови Ісуса можна буде осягнути саме тепер у вашім часі. А це буде тріумф мого Непорочного Серця в найбільшім тріумфі милосердної любови Ісуса, який змінить цілий світ і приведе вас до нової ери любови,   святости   і   миру.

З цього тут Вечерника Я благословлю усіх вас. Мій Рух, вашу батьківщину, Церкву і ціле людство.

25 листопада 1988 р. Свято священомученика Йосафата.

ВИ  БУДЕТЕ  ПЕРЕСЛІДУВАНІ

«Мої улюблені сини, тому що це є ваша година, ви будете покликані чимраз більше терпіти. Ісус кличе вас йти за Ним на Голгофу. Я бачу який це великий хрест, який ви мусите нести сьогодні і Я є близько кожного з вас з моєю  матірною   ніжністю!

Будьте мужні і не дозволяйте, щоб вас перемогло якесь лихо чи горе. Мій противник часто ранить вас і вживаючи до того часом ваших найліпших приятелів, котрим ти також може вже помагав. Часи тепер такі надійшли, про які Я вже говорила вам, коли ті священики, які шанують Мене, слухають Мене і йдуть за мною — їх висмівають, ганьблять і противляться інші священики, яких Я все одно люблю моєю особливою матірною прихильністю.

І ради того ви є покликані увійти до городу в Гетсиманії з Ісусом, вашим братом, який хоче через вас улегшити і у вас своє внутрішнє терпіння, внутрішню агонію. Ви також тоді відчуєте гіркість Його чаші, і повторяти за Ним з синівським відданням волі Божій: «Отче, не моя  але твоя  воля  хай буде».

Приготовляйте себе до невимовних терпінь і встраждань, коли вас покинуть ваші найбільш довірені приятелі, коли будуть вам противитись, відкинуті вашими настоятелями, переслідуваними тими, які підуть на компроміс зі світом і приєднаються до секретних когорт масонерії.

Не піддавайтесь знеохоті.

Це є часи коли треба мати відвагу сміливо свідчити слова Євангелії і всі правди католицької віри. Мусите здемаскувати кожне поблудження, перемогти ХИТРІ ВИТОНЧЕНІ ПАСТКИ, відкинути кожний компроміс з духом світу і давати добрий приклад вашої вірности Христові   і Церкві.

Часи надійшли, коли Ісус ро'зпятий мусить бути люблений і прославлений вами. Носіть його завжди з собою і показуйте Його усім, як єдиного Спасителя і Відкупителя. Для цього тепер зіпсутого покоління нема іншого спасіння, як одинокий Ісус Христос Розпятий.

НЕ ПІДДАВАЙТЕСЬ СТРАХОВІ. Надійшли часи, коли ви мусите жертвуватись собою. Вас будуть переслідувати. Буде навіть так, що ті що противляться вам, обмовлять вас, зневажуть вас і відіпхнуть вас, переслідувати вас, будуть думати і вірити, що роблять велику послугу, яка подобається Богові Всевишньому і Мені Непорочній Матері. Це формується тепер такий темний і похмурий час в якім ви тепер живете, тому що ви тепер входите в найбільш болючу і темну фазу очищення і незабаром Церква буде тремтіти від жахливого переслідування, нового переслідування, такого жахливого як ніколи перед тим.

Жийте з молитвою, жийте з надією. Переживайте ту дорогоцінну годину вашого священичого жертвоприношення зі Мною, з вашою ніжною і дбайливою Матір'ю, Небесному Отцеві в жертву, Йому приємну за спасення світу.

22 грудня 1988 р. Свято Непорочного Зачаття.

ОЗНАКА  НАДІЇ І  РАДОСТИ

«Гляньте усі на Мене, на вашу Непорочну Матір, злучіться усі разом з небесними хорами ангелів і святих в Небі і з усіма душами, що терплять і моляться в Чистилищі, з паломничою Церквою на землі, яка подорожує через пустиню цього світу і часу, щоб обдумувати над Мною, як ознакою вашої надії і розради.

Тому, що Я непорочна, була звільнена від усякого гріха, навіть первородного, це було можливо для моєї душі бути наповненою божественним життям, для мого ума наповненою духом Мудрости, який допоміг Мені зрозуміти божественне Слово; для Мого Серця, щоб його пристосувати до найбільш досконалої форми любови; для мого тіла, щоб його обгорнути непорочним світлом невинно-дівочої чистоти.

Глядіть на Мене, на вашу небесну Матір, на розкішно-пишну надлюдську красу і поспішайте усі збуджені цею чудовою хвилею мого аромату з раю. В тій моїй красі ви можете знайти для себе велику радість, надію і потіху.

Тому, що Я «вся прекрасна» — Я для вас ознакою надії в теперішних днях, в яких ви живете, в яких моєму Противникові вдалося усе споганити і зогидити брудом гріха і нечистоти. Ви живете під знаком його великої неволі, яка позбавляє вас роздумувати над духовною красою. Душі затемнені гріхами не бачать, яке може бути радісно-чудове життя в злуці з Богом. Гріхи і пристрасті споганили людські тіла, що вони стали звіроподібними. Цивілізація без Бога придушує людину і спотворила в ній поняття про первісну гідність. Світ затемнюється через наполегливе заперечення і відкидання Бога. Густа темрява спустилась на світ і затьмарила усе.

І це є Непорочна Матір тепер в тих часах, яка являється для вас ознакою певної надії. Тому що, це є Мій матірний обов'язок, привести душі назад до ласки, серця назад до любови, тіла назад до чистоти, людей до великої гідности дітей Божих, а увесь світ назад до ідеальної прослави Пресвятої Тройці.

Тому що, Я є «вся прекрасна» — Я є для вас також ознакою потіхи. Ви живете тепер в часах великих лих, нещасть і терпінь. Кожний переживає великі випробування, спокуси, лихі пригоди, які збільшуються кожному. Лихі далі вперто ідуть дорогою зла і гріху, не хочуть слухати моїх наполегливих закликів, щоб навернулися і примирились з Богом. Добрі стали літеплі, ніби спаралізовані нездоровою атмосферою середовища в якій живуть. Посвячені особи шукають приємностей світу, яких колись при покликанню зрікались. Священики кволі,

багато з них є злі і не мають віри і марно тратять   скарби   святої   Церкви.

Надійшла година кари Божої і тому ви тепер потребуєте більше ніж коли віддатись Мені, вашій небесній Матері, тому що Я маю завдання провадити вас дорогою добра, миру і спасення.

Я кличу вас усіх сьогодні глядіти на Мене, на вашу Непорочну Матір, як на ознаку певної надії і розради і дозволити обгорнутись Моїм світлом, щоб ви, проваджені Мною, могли йти у всі місця, щоб просвічувати ту темряву, яка окутала  землю».

21   грудня   1988  р.   Остання  ніч   Року.

МАТІР ЗАСТУПНИЦТВА І ВІДШКОДУВАННЯ

«Зберіться усі на молитву, мої любі діти, при кінці цього року, який був спеціально посвячений Мені. Я є ваша небесна Матір.

Я є Матір'ю заступництва і відшкодування. Моє матерне завдання є заступитись за вас кожного дня перед Моїм Сином Ісусом. Як дбайлива і стурбована Мати, Я прошу ласк для вас усіх, яких ви потребуєте, щоб ви могли йти дорогою добра, любови і святости.

Для моїх грішних дітей, Я випрошую ласки покаяння, поправи життя і навернення до Бога. Для моїх хворих дітей, Я отримую ласки зрозуміння  значіння  кожного терпіння,  щоб вони слухняно їх сприймали і несли хрест з довір'ям і синівським послухом піддались волі Божій. Для добрих Моїх дітей, Я отримую дар стійкости з добрім. Для Моїх священиків-синів, Я випрошую ласк, щоб вони були святі і вірні Ісусові   і   Його  Євнгелію.

Кожний новий день, що починається, відповідає новому молитовному чинові з сторони вашої небесної Матері, щоб вам помогти йти вперед крізь пустиню вашого часу, дорогою любови і вірного сповнювання волі Божої, яку мусите сповнювати з синівським послухом.

Моє матірне завдання є також пропонувати відшкодування за шкоду великого зла, яке діється скрізь на світі. Я з'єднуюсь з кожною святою Літургією, які відправляються, щоб жертвувати Небесному Отцеві дорогоцінну Кров Його Сина Ісуса, яка жертвоприноситься на всіх вівтарях світу. Лише Його божественною Кров'ю, яку Він пролляв за вас, можна змити усе те зло, гріх, ненависть, нечистоту і беззаконня, яке покрила увесь світ. Таким чином в дусі матірного відшкодування, Я приєдную до Христової Крові усі терпіння, які Я збираю  кожного дня  на  вашій дорозі.

Я приєдную до Ісусової Крові кров, яка проливається мільйонів ненароджених дітей, яких вбивають в матірних утробах і всіх жертв вбитих з ненависти, насильства  і  у війнах.

Я приєдную до Ісусової Крови всі терпіння хворих, а спеціально тих, які поражені важкими   і   принижуючими   хворобами.

Я приєдную до Ісусової Крови передсмертні муки вмираючих, терпіння убогих, нищих, малих,  експлуатованих   і   переслідуваних.

Я приєдную до Ісусової Крови кожне терпіння добрих, посвячених і священиків.

Я приєдную до Ісусової Крови цей великий хрест, який Церква мусить нести сьогодні ради спасення  людства.

На закінчення цього року, який був спеціально Мені посвячений, Я хочу вас приєднати до мого Матірного завдання, до моєї роботи, щоб заступатись і помагати усім моїм дітям.

І хоч тепер світ окутаний темрявою і холодом, Я взиваю вас, щоб ви жили в надії і довіряли Мені, бо Я завжди молюся і роблю відшкодування, щоб усі одержували мир і спасення.

15  лютого   1989  р.   Свято  Стрітення.

Я ВЕДУ ВАС ДО ІСУСА

«Мої улюблені сини, жийте в радості принесення і жертвування Дитяти Ісуса до храму у Єрусалимі і позвольте Мені взяти вас у мої матерні  рамена.

Сорок днів після народження, щоб сповнити приписаний Закон, разом з Моїм невинним подругом Йосифом, Я йду до храму в Єрусалимі, щоб жертвувати Господеві мого первородженого Сина і принести приписану жертву за його викуп. З якою любовію Я пригортала до себе Мого Ісуса! І принесений і жертвований Матір'ю Ісус входить зі славою у свій Храм. Ісус входить у Святиню в Єрусалимі, тому що це для Нього, Месії, Господа і Спасителя цей храм був збудований і посвячений. Ісус входить у пишній славі і приймає на власність своє божественне  мешкання.

Ісус, як Месія, виявляється у пишній славі свого світла для усіх народів. Про Нього було передсказано, що він буде знаком протиріччя, на спасення і загибіль багатьох в Ізраїлю. Ісус був прийнятий Симеоном, як Месія, який був очікуваний багатьма століттями, і як Спасителем   його   народу.

Про Мене було сказано: «...та й тобі самій меч прошиє душу». Тому що мій матірний обов'язок, є щоб принести Ісуса до вас і вас усіх до Ісуса. Я є дорогою по якій ви мусите подорожувати, якщо ви хочете дійти до вашого  Господа   і   Спасителя.

Я ВЕДУ ВАС ДО ІСУСА. Я приводжу вас до Ісуса, вашої Правди. Це тому, що в теперішних часах так багато покидають віру, щоб іти блудною дорогою. Я інтервенюю моїми численними і надвичайними маніфестаціями, щоб провадити усіх вас до повної правди святого Євангелія. І тому ви повинні жити так, як вчить Євангеліє, щоб собою дати світло Правді.

Я ВЕДУ ВАС ДО ІСУСА, ВАШОГО ЖИТТЯ. Це тому, що так багато тепер падають в темряву гріха і смерти. Я помагаю вам моєю великою присутністю між вами, щоб жити з ласці Божій, щоб ви жили разом з Ісусом Господом.

В тих темних часах великих лих, нещасть і горя, якщо ви не дозволите Мені з дитячою відданістю взяти вас у мої руки, то тяжко буде вам уникнути хитрих пасток Мого противника, які він наставляє на вас. Його спокуси є такі небезпечні, такі хитрі і витончені, що ледве чи хто довго зможе встоятись. Всі можуть впасти в його пастку. Священики і навіть єпископи можуть там впасти. Вірні і навіть посвячені особи можуть там впасти. Звичайні і вчені можуть впасти. Ученики і навіть учителі можуть   впасти.

Ніколи там не впадуть ті, що як малі діти посвятяться Моєму Непорочному Серцю і дозволять себе нести моїми матірними руками.

Я ВЕДУ ВАС ДО ІСУСА, ВАШОЇ ДОРОГИ. А Він веде вас до вашого Небесного Отця. Ісус є ідеально подібний до Отця; Він є його єдинородний   Син.

Міляно 3 червня 1989 р. Перша субота місяця. Свято   Непорочного   Серця   Марії.

ЗВІР, БЕСТІЯ  ЯК ЛЕОПАРД

«Мої любі сини, сьогодні ви зібрались у молитовних Вечерниках, щоб святкувати празник Непорочного Серця вашої Небесної Матері. В кожній країні світу Я кличу вас посвятитись Мойому Непорочному Серцю і ви відгукнулись із синівською любов'ю і жертвенністю. І Я зформувала для себе армію з тих дітей, які прийняли моє запрошення і слухали мого голосу.

Прийшов час, коли Моє Непорочне Серце мусить бути прославлене Церквою і усім людством, тому що в тих часах апостазії, очищення, великих лих і горя, моє Непорочне Серце є одиноким прибіжищем і дорогою, яка вас веде до Бога, спасення і миру. А передусім являється тепер знаком моєї певної перемоги у великій боротьбі, яку ведуть поклонники Великого Червоного Дракона з поклонниками Жінки одягненої в сонце.

В тій страшній битві появляється, виходить з моря до помочі Драконові звір, бестія як Леопард.

Якщо Червоний Дракон є марксистський атеїзм, то ця чорна бестія є масонерія. Дракон виявляє себе явно у своїй силі і владі, бестія зате діє скрито, в тіни і підступно, щоб пролізти усюди, він має кігті мадведя і пащу льва, тому що він діє хитро і підступно всіми засобами публичної комунікації, т. зн. пропаганда. Сім його голов означають розгалуження багатьох масонських лож, які діють усюди в підступний і  небезпечний   спосіб.

Ця чорна бестія має десять рогів, а на рогах десять корон, які є ознакою влади і гідности. Масонерія домінує і рядить крізь у світі при помочі десять рогів, (тобто труб). Ріг в біблійній мові означає голосний інструмент, сильний засіб комунікації. В такий спосіб Бог повідомив людей про свою волю, про свої закони при помочі десять рогів, знаних як Десять Заповідей. Той, хто їх приймає і їх заховує, проходить своє життя божественної волі, радости і миру. Хто сповняє волю Бога Отця, приймає слова його Сина, користає зі спасення, яке Він виконав для нас. Ісус ущасливлює ті душі своїми божественними ласками, які Він здобув своєю жертвою принесеній на Голгофі. Ті спасенні ласки передаються при помочі Сім Святих Тайн. При помочі тих ласк, вкорінюється в душі насіння надприродного життя, Божественні чесноти. Між ними найбільш важні є три Божі і чотири моральні чесноти: Віра, надія, любов, мудрість, справедливість, мужність і здержливість. Під Божественним сонцем сімох Дарів Святого Духа, ті чесноти проростають, ростуть і чимраз більше розвиваються і таким чином провадять душу світлою дорогою   любови   і   святости.

Чорна бестія, тобто масонерія, старається хитромудро, але вперто робити перешкоди, щоб душі не могли йти тією дорогою, яку вказує їм Бог Отець і Син з Святим Духом, просвічені Дари. Фактично Червоний Дракон, відкрито воює проти Бога і хоче, щоб усе людство жило без Бога, і поширює свої блуди. Масонерія не заперечує Бога, але блюзнірить і висміває Його. Висміває і блюзнірить Його Ім'я і усіх Святих в Небі. Найбільшим блюзнірством проти Бога це те, що замість почитати Бога, почитають сотворіння і навіть самого сатану. І це тому в теперішніх часах великого відступництва поширився окультизм і так звані «чорні Месси». Масонерія вживає всіх засобів, щоб робити перешкоди людям, щоб не могли спастися, і намагаються зневажити спасення, яке здобув Христос. Бог передає Свій Закон при помочі Десяти заповідей, масонерія поширює за поміччю своїх десяти рогів масс мідії закони цілком противні Божим Законам.

Перша Заповідь каже «Не будеш мати інших Богів крім мене». Людство будує собі інших богів перед якими упокорюється, плазує і величає їх.

В Заповіді «Не взивай марно імени Господа Бога твого» — масонерія різними способами

блюзнірить з Бога і його Христа різними диявольсько делікатними способами, висміва, богохулить непристойними словами, а навіть продукують богохульні фільми про життя Ісуса Христа, щоб насміхатися з Його божественної   Особи.

Заповідь «Пам'ятай день святий святкувати»— перемінили неділю на «вікенд», на спортові змагання,   день   розваги   і   забав.

Заповіді «Шануй вітця свого і матір» масони противляться новим моделем родини, навіть   співжиттям  содомістів.

Проти заповіді «Не вбивай» всюди узаконений аборт і так звана «евтаназія» (умертвіння в разі невилікованої хвороби) і таким чином вартість   людського   життя   зникла.

Заповідь «Не чужолож» — вони виправдовують, вихваляють і пропагують кожну форму нечистоти, навіть такі, що противляться природі.

Замість Заповіді «Не кради» — великі злочини, насильства, крадежі, шантажі і грабунки ширяться   чимраз   більше.

Замість Заповіді «Не свідчи ложно на твого ближнього» — вони діють так, що обман, облуда, брехня і дволичність чимраз більше пропагується.

Проти Заповідей «Не пожадай жінки ближнього твого і ніякого добра твого ближнього» — вони діють так, що совість людська вже так до глибини зіпсута, що люди не бачать різниці,   границі  добра   і   зла.

І таким чином душі ідуть злою дорогою зіпсуття і непослуху Божим Законам, загрузли затоплені в гріхах так, що не можуть піднестись,   щоб   жити   з   ласці   Божій.

Проти сімох головних чеснот, які є плодом життя з ласці Божій, масонерія противиться і поширює сім головних гріхів, які є плодом грішного   життя.

Замість Покори — гордість. Проти щедрости — захланність. Замість чистоти — нечистоту. Замість любови до ближнього — зависть. Замість уміренности — обжирство і піянство. Замість терпеливости — гнів, замість ревности — лінивство.

Хто стає жертвою тих головних гріхів, того помалу можна відтягнути від Богопоклоніння, яке Йому одному належиться, — він шукає собі інших богів і стає сатаністом.

Ця чорна бестія має сім голов, які персоніфікують   сімох   гріхів   головних.

Перша голова має блюзнірське ім'я — гордість, яка противиться чесноті віри, яка вихваляє технологію і людський розум, винаходи, зарозумілість   і   пиху.

Друга голова носить блюзнірське ім'я — пристрастної похоти, яка противиться чесноті віри і заохочує поклонятися богові нечистоти.

Третя голова зветься захланність, яка противиться чесноті щедрости, любови до ближнього і пропагує культ грошолюбства.

Четверта голова зветься гнів, яка противиться чесноті терпеливости. Це є бог сварок, незгод,   розбіжностей   і   поділів.

П'ята голова — це лінивство, яка противиться чесноті ревности, яка поширює страх перед публічною  опінією   і   експлуатацією.

Шоста голова — це зависть, яка противиться чесноті, любови ближнього і справедливості, яка пропагує поклонятися богові насильства і   війни.

Сьома голова пропагує обжирства і піянство, яка противиться чесноті умірености і вихваляє бога гелонізму, матеріалізму і тілесних насолод.

Завдання масонських лож, які роблять це хитро і проникливо, щоб довести людство усюди до зневажування і нехтування Божих Законів і все робити так, проти Десять Заповідей. І замість поклонятися Богові одному — віддавати таке поклоніння фальшивим богам яких чимраз більше всі вихваляють: розум, тіло, гроші, незгоду, панування, насильство і приємності. І так душі співпрацюють в тій неволі зла і гріха. І коли в такім стані їх застане смерть і суд Божий, то пропадають на віки з   пекольній   безодні.

І тому ви тепер зрозумієте чому в теперішних часах проти підступних і зрадницьких атак чорної бестії, тобто масонерії, моє Непорочне Серце є вашим притулком і певною дорогою, яка веде вас до Бога. В моїм Непорочнім Серцю є зображений план тактики, яку вживає ваша небесна Мати, щоб побороти і перемогти  ту підступну змову чорної бестії.

І тому Я виховую всіх моїх дітей, щоб заховували  Заповіді   і   жили  дослівно.

Ісус є Життя, тому що він дає ласки. Масонерія в Церкві старається знаходити виправдання для гріха, а показати його не як зло, а як щось вартісне і добре. І що такий гріх варто робити, щоб задоволити свою людську природу, руйнуючи в такий спосіб навіть сам корінь, з якого могло б відродитися якесь каяття, кажучи, що з такого гріху вже не треба сповідатися. З причини того злоякісного раку, що поширився по цілій Церкві, зникли усюди індивідуальні Сповіді. Заохочуться душам жити в гріхах, відкидаючи той цінний дарунок життя,   який   нам пропонує   Ісус.

Ісус є Дорогою, яка провадить до Отця за допомогою святого Євангелія. Церковна масонерія схильна інтерпретувати його в такій природній і раціоналістичній формі, додаючи літературний стиль в такий спосіб, що в кінці затрачується усе, бо в такий спосіб доходимо

до заперечення дійсности чудес, воскресіння, і зроджуються сумніви в божественність Ісуса і   його   спасительної   місії.

Зруйнувавши історичного Христа — БЕСТІЯ З ДВОМА РОГАМИ, як ягня, старається знищити містичного Христа, який є Церквою. Церква заснована Христом є одна і єдина. Вона є одна, свята, католицька і апостольська Церква, основана на скалі — Петрі. Так як Ісус, так само і Церква основана Ним у формі його містичного тіла, є Правдою, Життям і Дорогою.

Церква є Правдою, тому що Ісус довірив їй одинокій завдання берегти в чистоті всі правди віри. Він довірив єрархічній Церкві, так сказати, Папі і єпископам, з'єднаних з Ним. Масонерія в Церкві старається знищити ту реальність фальшивим ЕКУМЕНІЗМОМ, який провадить до сприйняття усіх християнських сект, заявляючи, що кожна з них має частину правди. Це робиться в плані, щоб створити одну універсальну екуменічну Церкву в яку увійшли б усі секти, а між ними і католицька Церква.

(...)



Схожі матеріали:

Категорія: Пророцтва, об'явлення | Переглядів: 6581 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: пророцтва, Пресвята Богородиця, обявлення, фатіма, Непорочне Зачаття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика