Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Лютий » 2 » Безбожники » Огляд преси: ліберастія
12:21
Огляд преси: ліберастія
Толерантність, це: Німецька "церква" дозволила пасторам-содомітам працювати і проживати зі своїми "партнерами" при "храмах"

Євангелісти-лютерани з церкви Саксонії дозволили пасторам-содомітам спільне мешкання в церковних будинках і келіях, повідомляють західні ЗМІ.

Для цього євангельським збоченцям потрібно лише зареєструвати так зване цивільне партнерство, яке є у ФРН єдиним легальним способом реєстрації одностатевого «шлюбу».

Рада євангелістів одноголосно вирішила узаконити можливість для содомітів жити в приходських будинках. Через «педантичність» питання рішення ухвалювалося на закритому засіданні церковників, присутніх в Дрездені.

Відзначимо, що розмови серед євангелістів про легалізацію церковної роботи для пасторів-содомітів велися вже давно.

Найбільш ліберальні євангелісти закликають дозволити священникам-збоченцям брати участь в місіонерській роботі на території всіх Лютеранських земельних церков.

Сьогодні одностатевий «шлюб» між содомітами в Німеччині практично повністю відповідає шлюбу між чоловіком і жінкою, за винятком можливості всиновлювати дітей. (Джерело)


"Почём опиум для народа?"


Московський сатанізм: попи-фсбешники почали випуск «православних цигарок»

У російських попів-ФСБешників — новинка. Ніжньопокровській Прихід Святих Мучеників Ієрофена Скарімського анонсує початок виробництва «Сигарет Православних». Першочергова місія всесвятейшого продукту — вигнання бісів з страждущих. Візуальна концепція знайшла своє бездоганне втілення в іконописних шедеврах минулих століть. Дизайн сигарет відображає повне упокорення і невинність перед обличчям низького бажання задовольнити свої потреби.

Міцність і смак гріха розподілені між Святою Трійцею. Споживач сам обирає, наскільки низько він готовий впасти. Super Light — «Святий Дух», Light — «Син» і Original з додаванням міцної махорки — «Отець». Кожна пачка забезпечена попереджувальним написом у відповідності із законами РФ і новим техрегламентом на тютюнову продукцію.

Тепер грішити на благо церкві стає можливим і комфортним. Споживачеві не треба думати про окрему статтю витрат на добродійність. Доходи від продажів підуть на будівництво церков і їх відновлення на просторах нашої неосяжної Батьківщини.

Особливо страждущим і ревним пропонується ексклюзивна колекція міроточачих пачок, освячених у Володарській Пресвятій обителі. Поціновувачам нової марки також пропонується взяти участь в спеціальній акції: зібрати 100 інсертів з біблійними цитатами і отримати відпущення гріхів поза чергою.

Тютюн зібраний і висушений руками ченців на полях архімандрита Всеяузського і освячений в купелі. (Джерело)


Ліберастія в дії. Американський конгресмен узаконить содомітсько-збочені відносини

71-річний Франк і 42-річний Ріді проведуть церемонію «одруження» в Массачусетсі, де одностатеві шлюби дозволені з 2004 року. Дата церемонії поки не визначена. Відносини Френка й Ріді, який працює фотографом, продовжуються вже п'ять років.

Френк представляє в Палаті представників один з округів Массачусетсу. У листопаді 2011 року він підтвердив, що в 2012 році переобиратися не планує. Як повідомляє Reuters, Френк говорив, що не хоче померти у Конгресі.

Вперше Френк був вибраний в Палату представників в 1980-му році і з тих пір кілька разів переобирався. Про свою нетрадиційну орієнтацію він оголосив в 1987 році. Френк став одним з перших американських політиків, що відкрито заявили про свою нетрадиційну орієнтацію.

У Палаті представників Френк в 2007-2011 роках обіймав посаду голови комітету з фінансових послуг. Він був автором закону про реформу фінансового регулювання в США. Його роботу високо цінував президент Барак Обама.

Раніше Френк заявляв, що хотів би написати книгу про історію руху за права педерастів. Він також має намір присвятити вільний час викладанню.

В даний момент одностатеві «шлюби» допускаються у шести штатах, а також в столичному окрузі Колумбія. Вперше вони були узаконені саме в Массачусетсі. Обама пообіцяв, що згодом такі шлюби будуть визнані по усій країні.(Джерело)


У прямому ефірі ТБ Голандії учасники шоу їли людське м’ясо


Сатанізация західного світу наростає прискореними темпами. Публічна содомія, наркоманія, проституція, злягання на очах в перехожих, сатанинські секти, інцест, що пропагується зі всіх можливих інформаційних дірок, насадження содомії дітям, руйнування сім'ї.

До цього додався публічний канібалізм. По голандському ТБ учасники шоу поїдали в прямому ефірі шматки м'яса, відрізані один в одного.

Ведучі голандського телешоу Proefkonijnen («Піддослідні свинки») Деніс Сторм і Валеріо Зено пообідали м'ясом один одного в прямому ефірі телеканалу BNN.

Перед початком передачі обидва перенесли невеличку операцію: Сторму вирізали невеличкий шматок плоті з сідниць, а в Зено — з живота, повідомляє The Daily Mail

Після цього кухар підсмажив шматочки м'яса на олії, не приправляючи їх ніякими спеціями, бо суть цього експерименту полягала в тому, щоб обидва могли відчути справжній смак людського м'яса.

В результаті Сторм і Зено скуштували один одного на смак прямого в студії. Процес дегустації проходив за накритим столом зі свічками. Проковтнувши м'ясо, обидва заявили, що в людсбкому м'ясі немає нічого особливого і що вони не шкодують про свою витівку. Проте вони відмовилися описати смак з'їденого м'яса.

Вся ця сатанинська вакханалія в прямому ефірі була організована під маркою «телешоу». Її учасники організатори заявили, що все відбувалося у відповідності з демократичними законами з взаємної згоди і ніяких правопорушень вони не вчинили.(Джерело)

Ліберальна Німеччина сьогодні: учнів німецьких шкіл переслідують за світле волосся та добру німецьку.

Німецький міністр у справах родини Крістіна Шредер виступила вчора на державному телебаченні з попередженням про те, що велика кількість дітей з родин етнічних німців піддаються приниженням та дискримінації з боку дітей іммігрантів. Вона визнала, що «німецьких дітей принижують за те, що вони німці». «Антинімецькі виступи – це форма ксенофобії та расизму» - підкреслила міністр та пояснила, що «…це дискримінація за приналежність до певної етнічної групи». Шредер додала, що це явище розповсюджено у школах та громадському транспорті

Голова уряду землі Баварія Горст Зеєгофер не задовільнився підтвердженням сумного факту дискримінації тубільного населення, та додав, під час виступу у цей самий день, що Німеччина має зачинити двері перед мусульманськими та арабськими іммігрантами.

Яка причина таких відвертих та різких висловлювань німецьких політиків?

Наприкінці минулого тижня німецька газета BILD та телеканал  Das Erste оприлюднили шокуючи матеріали про знущання та побиття німецьких дітей в деяких школах Німеччини, в яких етнічні німці виявилися меншиною

Наприклад, у школах Ессену, де біля 70% учнів є дітьми іммігрантів, панує справжня германофобія.

«З них насміхаються, часто навіть б’ють. У класі з ними ніхто не спілкується, вони забиті, постійно напоготові та рідко висловлюють власну думку. Іншими словами, вони не інтегровані у класі. Гадаєте мова йде про дітей іммігрантів у німецькій школі? Ні, ми говоримо про німецьких дітей в звичайній середній школі – 5-9 класу», - розповідає журналіст.

«Вони, звісно, не погрожують ножами кожен день, але іммігрантські діти поводять себе досить своєрідно, - розповідає директор школи в Ессені. – Наші вчительки змушені працювати з дітьми, які говорять про них до своїх однолітків: «Не розмовляй з нею, це просто німецька шльондра».  

«Під час рамадану в школі надзвичайний стан, -розповідає викладач. – В цей рамадан дійшло до того, що вони плювали в їжу товаришам по навчанню. Вважається, що дискримінують іноземців, але в нас якраз навпаки».

У відповідь німецькі діти або б’ються, або намагаються до стосуватися до обставин. На перервах вони тиснуться до кутків. «16 річний Себаст’ян відчуває постійну загрозу з боку іммігрантських дітей та часто б’ється. Юлія товаришує з набожним Салехом з Палестини. Вона запевняє, що відчуває себе мусульманкою…»

Не кращій стан справ і у Берліні. Викладачі однієї з берлінських шкіл написали доповідь у професійну спілку вчителів, у якій скаржаться на анти-німецьку поведінку учнів. З учнів знущаються, їм погрожують, а якщо доходить до бійки, на допомогу іммігрантам приходять родичі та друзі.

Вчитель фізкультури Олівер Люк каже, що приниження німецьких дітей, це звичайна справа.

15 річний Доміціан з Берліна-Шарлоттенбурга розповідає кореспонденту BILD, що від самого початку відчував себе аутсайдером у своєму класі, бо в нього світла шкіра та волосся, у нього добра німецька та він з повагою ставиться до вчителів.

В серпні його перевели до іншої школи бо він мав погані оцінки і його життя стало нестерпним. «Мені весь час дошкуляють за добру німецьку», каже хлопець.

«З 29 учнів у класі, крім мене, був ще тільки один німець, - скаржиться він. – Усі інші араби та турки».

«З першого дня почалися переслідування. Вони запитали, що мені тут треба і чому я ромовляю німецькою без акценту. Усі вони розмовляли сумішшю німецької та інших мов та вимагали цього від мене, але я хочу говорити німецькою». Хлопець почав пропускати заняття, але вчителі не могли нічого зробити. Батьки були змушені перевести його до школи, де є більше німців. (Джерело)



Схожі матеріали:

Категорія: Безбожники | Переглядів: 2485 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ісламізація, толерантність, огляд преси, ліберасти, лібералізм, толерастія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика