Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Роздуми про віру » Таємниця Євхаристії (за об’явленнями Каталіни Рівас)
08:24
Таємниця Євхаристії (за об’явленнями Каталіни Рівас)

Каталіна Рівас, жителька м. Кохабамба (Болівія). Закінчила тільки середню школу, тому коли почала записувати тексти про Муку Господа Ісуса, про Євхаристію, про Небо – це було великим дивом. Каталіна призналась, що чує голос Господа і записує тільки те, що чує від Нього.

У 1994 р., коли Каталіна молилась під Хрестом, відчула прагнення цілковитого віддання Ісусові. Побачила тоді велике світло, котре пронизало її долоні і стопи, залишаючи криваві рани. Почула голос: «Радій з приводу дару, котрим я обдарував тебе». З того моменту на її тілі появилися стигмати (на чолі, долонях, стопах і в боці), а Каталіна терпіла муку агонії, поєднуючи їх з терпінням Ісуса на Хресті. Свідком цього випадку був у першу п’ятницю січня 1996 р. лікар Рікардо Кастаньон, свідоцтво якого спричинилося до того, що пережиття Каталіни визнали за правдиві.

Каталіна Рівас записує слова, скеровані до цілого світу. Господь Ісус сказав їй: «Вічна любов шукає душі, котрі можуть сказати по-новому про старі, але добре знані істини. Хто скористається і прийме їх – допоможе й іншим черпати з них благодаті. Хто їх не розуміє, той надалі є невільником злого Духа.

 

КАТАЛІНА: В свято Благовіщення, коли я зайшла до храму, то процесія на чолі з архієпископом вже наближалася до вівтаря. Мати Божа промовила до мене своїм делікатним, солодким жіночим голосом:

Сьогодні день науки для тебе, прагну щоб ти міцно зосередилась на тому, що досвідчила, тому що будеш ділитись цим з цілим людством.

КАТАЛІНА: Перша річ, на яку я звернула увагу був хор прекрасних голосів. Звук то наближався, то віддалявся, як подув вітру. Архієпископ розпочав Святу Літургію, а коли дійшов до акту покаяння, то Марія сказала:

З глибини серця проси Господа, щоб пробачив тобі гріхи, якими Його образила, таким чином зможеш гідно прийняти участь в привілеї, котрим є участь в Святій Месі.

КАТАЛІНА: Я подумала, але ж я знаходжусь в стані освячуючої благодаті, бо тільки вчора була у сповіді. А Мати Божа відповіла:

Думаєш, що від вчорашнього дня ти не образила Господа? Дозволь, я нагадаю тобі кілька ситуацій. Коли ти входила до храму, то до тебе прийшла дівчина, котра тобі допомагає, щоб про щось тебе попросити. Ти запізнювалась та поспішала і тому відповіла їй не дуже добре. Це був не достаток любові з твоєї сторони! А говориш, що ти не образила Бога? Коли йшла сюди, твою дорогу перетнув автобус, мало тебе не збив, і ти виразилась зовсім не відповідно в адрес тієї бідної людини замість того, щоб повернутись до відмовлення своїх молитов, щоб підготуватись до Святої Літургії. Забракло тобі любові. Ти втратила спокій і терпеливість. А ти говориш, що не образила Бога? Прийшла в останню хвилину, коли вже виходила процесія до вівтаря і хочеш брати в ній повну участь без попереднього приготування? Чому ви всі приходите в останній момент. Повинні приходити раніше, щоб помолитись і попросити Господа, аби зіслав свого Святого Духа, щоб Той міг обдарувати вас миром, очистити від духа цього світу, від ваших тривог, проблем і від розсіяності. Він робить вас здібними пережити цей святий момент. Ви, однак, приходите в останні секунди, коли священик вже починає Літургію і приймаєте в ній участь так, як в якійсь звичайній! Без жодного духовного приготування. Але ж це найбільше з чудес! Ви прийшли переживати момент, коли найсвятіший Бог дає свій найбільший дар! А не вмієте цього оцінити.

КАТАЛІНА: Цього мені було достатньо. Я стала почувати себе дуже погано, з того приводу, що так мало просила у Бога пробачення. З огляду на те, що це був святковий день, у храмі зазвучало «Слава во вишніх Богу», Мати Божа сказала:

Прославляй і благословляй зі всієї своєї любові Пресвяту Трійцю, визнаючи себе за її творіння і дитину.

КАТАЛІНА: Яке ж інше було те «Слава во вишніх Богу». Раптом побачила себе у віддаленому місці, повному світла у присутності цілого престолу Господнього і я була подячною любов’ю. Потім повторювала: «Благословляємо Тебе, прославляємо Тебе, Боже Отче Всемогутній». Прийшло мені на думку батьківське обличчя, повне доброти. «Господи Сину Єдинородний Ісусе Христе, Сину Божий, Агнче Божий, котрий береш гріхи світу…» Ісус знаходився переді мною з обличчям повним милосердя і любові. «Тільки Ти є Господь, Тільки Ти Найвищий, Ісусе Христе зі Святим Духом». У тому моменті Бог предивної Любові потряс цілим моїм єством і я попросила: «Господи звільни мене повністю від духа зла, моє серце належить тобі. Господи зішли мені твій мир, щоб якнайбільше користала з цієї Євхаристії і щоб моє життя принесло якомога більше добрих плодів. Духу Святий, Боже, переміни мене, дій в мені, провадь мене. О Боже, уділи мені тих дарів, котрих потребую, щоб якнайкраще тобі служити».

 

Наступив момент Літургії Слова. Марія сказала мені повторити: «Господи, сьогодні хочу слухати Твоє слово і принести рясний плід. Прошу, щоб Твій Святий Дух очистив моє серце, щоб Твоє слово росло і розвивалося у ньому». Потім Пресвята Діва сказала:

Хочу, щоб ти була уважна під час читань і проповіді. Пам’ятай про те, що говорить Біблія: «Слово Боже не повертається, поки не принесе плід». Якщо будеш уважно слухати, то частина з того, що почуєш, залишиться в тобі. Повинна намагатися запам’ятати ті слава, котрі вразили тебе найбільше. Часом це може бути кілька речень, іншим разом цілий почутий фрагмент Євангелії, а деколи тільки одне слово, роздумуй над ним протягом цілого дня, і воно стане в тобі тілом! Бо ж такою є дорога переміни життя. Слово Боже повинно перемінювати людину. А тепер скажи Господу, що ти є тут, щоб слухати те, що Він прагне переказати твоєму серцю».

КАТАЛІНА: Я подякувала Богові, що дозволив мені слухати Його слово і попросила пробачення за те, що вчила своїх дітей ходити в неділю до храму на Святу Месу тільки тому, що так вчить Церква, а не з любові, не з потреби бути наповненим Господом, а тільки з необхідності. І сама брала участь у недільній Євхаристії тільки для того, щоб бути спасенною і взагалі не думала про те, щоб її переживати, звертати увагу на читання, на проповіді, котрі проголошує священик. Який я відчула біль з приводу такої втрати із-за моєї необізнаності. Скільки раз наша участь у Святій Месі є поверхневою. Приходимо, бо є вінчання, похорон або просто, щоб показатись людям. Яка є велика наша необізнаність і брак знань про Церкву і Таїнства. Скільки часу ми марнуємо на здобування знань важливих в очах цього світу, котрі в певному моменті можуть зникнути не залишаючи нам нічого; котрі наприкінці життя ні нащо не будуть нам потрібні, і ані хвилини не продовжать наше життя. Тим часом про те, завдяки чому здобуваємо трохи неба на землі, а потім життя вічне не знаємо нічого. А називаємося чоловіками та жінками освіченими. Хвилину пізніше наступило жертвоприношення і Мати Божа сказала:

Молись так: «Віддаюся тобі ціла, жертвую себе повністю чим я є, те що маю, те що вмію – усе це складаю у твої руки. Ти, Господи, створюй, послуговуючись моєю малістю, через заслуги Твого Сина переміни мене, Боже найвищий. Прошу Тебе за мою родину, добродіїв, за тих, хто просив мене про молитву та за усіх людей, які борються проти нас. Навчи мене кластися на землю, щоб їхня дорога не була такою твердою». Так молилися святі, хочу, щоб усі ви теж так робили.

КАТАЛІНА: І тут я зауважила, що раптом з лавок почали виходити особи, котрих я до того не бачила. Виглядало це так, нібито з кожної особи, котра знаходилась в храмі хтось виходив. Святиня наповнилась особами молодими, прекрасними. Вони були одягнені в блискучо-білі одежі, ті постаті виходили від головного входу і йшли до головного вівтаря. Мати Божа сказала:

Дивись, це ангели-охоронці кожної особи, котра знаходиться в храмі. Це власне у цей момент твій ангел-охоронець приносить твої наміри під вівтар Господній.

КАТАЛІНА: Вирази їх обличь були прекрасні, немов жіночі, однак зріст, будова тіла були чоловічі, стопи не торкались землі. Частина з них несла немов золоті посудини, котрі випромінювалися чистим золотим сяйвом. Пресвята Діва сказала:

Це ангели-охоронці тих людей, котрі жертвують Святу Месу в багатьох намірах і котрі знають, що вона означає. Вони мають що жертвувати Господу. Жертвуй себе у цьому моменті. Подаруй свої образи, біль, смуток і радість та пам’ятай, що Свята Меса має нескінченну цінність. З огляду на це будь щедра в жертвуванні себе і в проханнях.

 

КАТАЛІНА: За тими першими ангелами появились другі, котрі мали пусті руки. Мати Божа сказала:

Це ангели-охоронці тих людей, котрі тут присутні, але ніколи нічого не жертвують. Вони не зацікавленні у тому, щоб переживати кожен момент Святої Літургії і не мають дару, щоб скласти Богові на вівтар…

Далі буде…
http://www.misionar.in.ua/



Схожі матеріали:

Категорія: Роздуми про віру | Переглядів: 1193 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: обявлення, Пресвята Євхаристія, Святе Причастя, роздуми про віру | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика