rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Грибна юшка
28.11.2014, 15:34

гриби - 1кг.
картопля - 3шт.
морква - 1шт.
ріпчаста цибуля - 1шт.
перлова крупа - 1/2 склянки
рослинне масло - для смаження
сіль - за смаком

1. Перловку помийте, залийте прохолодною водою і залиште набухати на 2-3 години. Після чого відваріть.

2. Гриби помийте, обсушіть і наріжте невеликими пластинами. Після цього в підсоленій воді відваріть гриби, після цього обсмажте їх на розігрітій з рослинним маслом сковороді.

3. Ріпчасту цибулю і моркву помийте, почистіть і наріжте невеликими кубиками. Далі обсмажте окремо від грибів на олії до золотистого кольору цибулі.

4. Картоплю помийте, почистіть і наріжте кубиками. Після цього картоплю і гриби додайте в грибний відвар, тобто в бульйон, в якому варилися гриби. Поставте варити на середній вогонь.

5. Коли бульйон з грибами і картоплею закипить, додайте перловку і обсмажені овочі і дайте ще хвилин 10 покипіти. Посоліть, поперчіть і зніміть з вогню.

6. Дайте грибний юшці постояти (не в піст можна подавати її зі сметаною).



Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | | Теги: кулінарія, грибна, піст, юшка, страви, пісні, кулінарні рецепти
Переглядів: 1444 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика