rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Медовий кекс з грушею, шоколадом та горіхами
28.11.2014, 15:45

150-200 г груш
220 г борошна
125 мл води
100г цукру
70 мл олії
1 ст.л. меду
2/3 ч.л. розпушувача
30 г горіхів
25 г шоколаду гіркого

Шоколад і горіхи дрібно порубати.
Грушу порізати кубиками.
У невеликій каструльці змішати воду, цукор, мед і олію, поставити на водяну баню на середній вогонь і варити помішуючи до повного розчинення цукру. Остудити. Зняти з вогню, додати дрібно порубані горіхи.
У миску просіяти борошно з розпушувачем, додати шоколад.
До борошна влити остуджену суміш, перемішати до однорідності, при потребі додати води або муки.
Додати груші, перемішати.
Форму змастити олією, перекласти в неї тісто і поставити приблизно на 35 хвилин у духовку, пекти при 180 градусів, готовність перевірити зубочисткою.



Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | | Теги: кулінарія, піст, медовий, страви, кулінарні рецепти, груша, смачно, шоколод, пісні, КЕКС
Переглядів: 1196 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика