rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Лимонно-квасолевий пісний суп
24.02.2015, 11:29

Інгредієнти:

400 г квасолі,
3 цибулини,
3 моркви,
0,5 качана капусти,
5 стебел селери,
1 стебло цибулі-порею,
пів лимона,
1 склянка рослинної олії,
3 гілочки м'яти,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком,
2 л води.
Пісні страви в Великий піст. Лимонно-квасолевий пісний суп - приготування:

Квасолю перебери, видали погані зерна, помий і залий водою на 6-8 годин.

Ретельно промий квасолю, залий свіжою водою і вари 15-20 хвилин.

Коли квасоля стане м'якою, злий з неї воду.

Помий і почисти овочі.

Цибулю дрібно поріж.

Цибулю-порей, селеру та моркву поріж шматочками.

Капусту нашаткуй.

Відвари цибулю, селеру і моркву 15-20 хвилин.

Потім додай капусту, цибулю-порей і відварену квасолю і вари, помішуючи, ще 5-7 хвилин.

Наприкінці варіння поклади м'яту, посолити, поперчити і додай олію. При бажанні квасолевий суп можна варити без олії.

Перед подачею окремо в кожну тарілку поклади тонку часточку лимона.



Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | | Теги: кулінарія, рецепти, пісний суп, посні, страви, квасоля, кулінарні рецепти, на піст, пістні
Переглядів: 1201 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика