Інгредієнти: 400 г квасолі,
3 цибулини,
3 моркви,
0,5 качана капусти,
5 стебел селери,
1 стебло цибулі-порею,
пів лимона,
1 склянка рослинної олії,
3 гілочки м'яти,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком,
2 л води.
Пісні страви в Великий піст. Лимонно-квасолевий пісний суп - приготування:
Квасолю перебери, видали погані зерна, помий і залий водою на 6-8 годин.
Ретельно промий квасолю, залий свіжою водою і вари 15-20 хвилин.
Коли квасоля стане м'якою, злий з неї воду.
Помий і почисти овочі.
Цибулю дрібно поріж.
Цибулю-порей, селеру та моркву поріж шматочками.
Капусту нашаткуй.
Відвари цибулю, селеру і моркву 15-20 хвилин.
Потім додай капусту, цибулю-порей і відварену квасолю і вари, помішуючи, ще 5-7 хвилин.
Наприкінці варіння поклади м'яту, посолити, поперчити і додай олію. При бажанні квасолевий суп можна варити без олії.
Перед подачею окремо в кожну тарілку поклади тонку часточку лимона.
Схожі матеріали:
|