rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Картопляники
28.11.2014, 15:29

5-6 картоплин,
1 цибулина,
1 морква,
300 гр борошна,
1/2 склянки води,
рослинне масло,
зелень кропу і петрушки,
чорний мелений перець і сіль за смаком.

Приготування:
Картоплю почистити, залити холодною водою, посолити і варити до готовності.
Воду злити, потовкти картоплю.
Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти, обсмажувати на 2 ст. ложках оливкової олії.
Додати в картоплю. Добре перемішати.
У воду додати сіль, 1 ст. ложку рослинної олії і потроху додаючи борошно замісити тісто.
Добре вимісити тісто і дати відпочити 10-15 хвилин.
Тісто розкачати в пласт. Розрізати на квадрати. Виложіть начинку і загортаючи краї, защипнути.

Готувати в пароварці 15-20 хвилин. Викласти на блюдо збризкати маслом, посипати чорним меленим перцем і дрібно нашаткованою зеленню.
Смачного!



Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | | Теги: кулінарія, піст, страви, картопляники, пісні, кулінарні рецепти
Переглядів: 1321 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика