Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Лютий » 26
1.      Как вы все знаете, Священническое Братство святого Пия Х начало новый всемирный крестовый поход Розария, дабы принести миллионы Розариев Царице Небесной. Этот четвёртый Крестовый Поход Розария начался с первого января и заканчивается восьмого июня (Праздник Пятидесятницы). Традиционные католики по всему миру соединятся вместе, чтобы молиться, совершая сей Крестовый Поход Розария, и вы, традиционные католики в России, также должны участвовать в этом важном мероприятии.

2.      Какова же цель этого похода пяти миллионов Розариев? Первая цель - Испросить у Пречистог ... Читати далі »

Категорія: Традиціоналізм | Переглядів: 1702 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014

«Чи любиш ти Мене більше, ніж оці? — Так, Господи, — відрікає той йому, — ти знаєш, що люблю тебе»  (Йо.21,15).

Завданням людини в цьому житті, як вчить нас Свята Мати Церква, є Бога пізнати, Його любити і Йому служити. Ця мета стосується абсолютно кожного, одначе є люди, які покликані Божим провидінням любити Його більше, ніж усі ми. Тих людей звемо «священиками». Священики — це чоловіки, що покликані Богом служити тут, на землі, і провадити до Неба усіх нас. Св. Іван Золотоустий пише: « Я (Господь) створив Небо і Землю, а тобі, священику, довіряю, щоб ти на Землі сотворив Небо». Священик, подібно до Богородиці ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1369 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

У наш час, як і в усі часи, невиконання Божих заповідей призводить до деградації людини і до такої її поведінки, аналогів якій немає навіть у світі тварин.

Людожерство у Китаї
 
 Англомовна газета розповідає, що лікарі із китайської провінції Шензен, щоб поліпшити загальний стан організму, їдять і продають абортивний матеріал в якості «оздоровлюючої їжі» (NRL Новини, 24 квітня 1995).
 Видаючи себе за лікарів, чотири журналісти періодичного видання «Eastweek» звернулися до декількох лікарень Шензена з питанням про ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1433 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

О Любове, ніщо не може зрівнятися з тобою! Ти – сад квітучий, ти – ліс густий, ти – море безкрає. Ти не досліджена ніким і неперевершена нічим. Усе, створене Богом, – прекрасне і мудре, тож учімося жити по-Божому. І велике щастя чекає на кожного з нас!

Я недаремно почала говорити про любов, адже все в житті починається з любові. Неправильне розуміння життя на землі призводить до зачерствіння, закам’янілості серця. У світі споконвіку існує не тільки добро, але й зло. І що характерно: щоб людина стала поганою, не треба докладати особливих зусиль, але зробити людину хорошою – о, це потребує дуже великої праці.

Кожен з вас, батьків, по-сво ... Читати далі »

Категорія: Подружжя | Переглядів: 1968 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

Питання: Чи дозволяє Новий Завіт планування сім'ї?

Відповідь:  Біблійні підстави планування сім'ї ми знаходимо насамперед у Старому Завіті, де Бог в словах «Плодіться і розмножуйтеся, і наповнюйте землю і володійте нею» (Бут 1,28) висловлює Свою волю, Свій задум щодо людини, перше завдання, дане першим людям. З моменту гріхопадіння людина постійно намагається планувати по-своєму, будувати свої власні плани, що не відповідають задумам Бога, хоча часто видає їх саме за плани Божі, за волю Бога.

З іншого боку, планування саме собою зовсім не означає неодмінного порушення планів ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1146 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

Влітку 2005 року на свято Різдва Йоана Хрестителя місцевий священик після святкової Служби Божої усім іменинникам дарував образочки Матері Божої Фатімської. Я ще тоді був далеким від церкви і належав до числа тих людей, які кажуть: "Нащо ходити до тої церкви? Адже головне - жити нормально. Бог і так один! Бог добрий, Він всіх любить і все прощає!" Хоч до церкви я не ходив, та все ж відтоді той образок замешкав у моїй кімнаті. Мати моя найрідніша підійшла після Служби до отця і попросила для сина свого образок. Прийшовши додому, не сварилась зі мною, як то іноді бувало, за те, що не ходжу до церкви, а привітала мене з іменинами і подарувала образ ... Читати далі »
Категорія: Повчальні історії, притчі | Переглядів: 1577 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

Перша Божа заповідь наказує почитати Бога внутрішньо і зовнішньо. Це означає, що наша побожність має походити з серця, а назовні має виявлятися поставою тіла: ставанням навколішки, складанням рук, поважним настроєм і т. д. Внутрішньо побожність серця має той, хто прославляє Бога, дякує Йому за добродійства, покладається на Його волю, вірить Богові і Церкві, Бога любить і надіється на сповнення того всього, що Бог обіцяв.

З першим наріжним каменем, тобто вірою, тісно з'єднаний другий, яким є надія. Чим є надія в духовному житті? Християнська надія - це надприродна чеснота, дана нам Богом, силою якої ми, ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1378 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

Для одних вислів «Великого бажайте!» асоціюється передовсім з Ярославом Стецьком, для інших – із Патріархом Йосипом Сліпим. «Міряйте свої сили не реальним, але бажаним! Великого бажайте» – закликав своїх однодумців Стецько і цим ішов услід за великим проповідником волюнтаризму Дмитром Донцовим. «Великого бажайте! – Звертався до пастви Йосип Сліпий. – (...) Одушевлятися великим, високим і мати перед очима гідну мету – само собою підносить людину. (…) Людина росте зі своїми задумами і своїми планами. Високі пориви її підносять, а низькі і грішні похоті руйнують. Правда, не кожний вродився генієм і не кожному дав Бог довершувати спасенні діла і поверт ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1237 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014

Сучасній людині не так вже й важко повірити в Бога, адже Він помер. Це значною мірою пояснює імпотентність нинішніх християн, і не лише номінальних, але й практикуючих. Бога вбили давно. Можливо, ще в той час, коли народився картезіанський суб’єкт як абсолютна онтологічна величина. А в убитого Бога вірити досить легко – Він не заважає жити, зникає завжди, коли перестає бути потрібним. Коли ж Він стає необхідним, Його можна воскресити, викликати, неначе офіціанта, разом із Пресвятою Богородицею, святими, пророками, апостолами, мучениками й усім небесним воїнством. Кишеньковий Бог – чудовий елемент сфери послуг. Тим паче, Його послуги набагато дешевші, ніж візит до психоан ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1382 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014

Низка заяв і звернень Папи Франциска, а також інших сановників Католицької Церкви, дає підстави говорити про те, що Ватикан є достатньо заангажованим  щодо сирійської проблеми. Цьому можна знайти декілька пояснень. По-перше, Церква далеко не вперше говорить про мир; людство давно звикло до того, Церква виступає одним із головних пропагандистів прощення і примирення. По-друге, в ході «громадянського конфлікту» у Сирії гинуть християни, в тому числі католики, тож було б дивно, якби Католицька Церква ніяк на це не реагувала. По-третє, різку риторику Ватикану щодо подій у Сирії і ймовірного військового втручання у її справи західних держав можна вважа ... Читати далі »
Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1522 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 26.02.2014


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика