Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Жовтень » 18 » Суспільні проблеми » Справжнє обличча сексуальної революції
16:10
Справжнє обличча сексуальної революції

Дуже важко усвідомлювати, що кожен раз, коли представники консервативного крила били культурну тривогу з приводу нових проявів сексуальної революції за останні п'ятдесят років, їх зустрічали презирливим сміхом.

Їх звинувачували в «провокації моральної паніки», «застарілості» або «надмірної манірності». Слова про те, що цей шлях «веде до падіння», здавалися всього лише догматичними істериками старіючих моралістів, які слід просто ігнорувати або навіть висміювати. На жаль, недавні громадські дослідження показують, що ті, хто бив тривогу, були диваками, а пророками.

З'явилося більше 25 нових категорій захворювань, що передаються статевим шляхом (які тепер називаються «інфекціями» просто тому, що так вони сприймаються нетривалими і менш сер'езнимі). Не вірите? Перевірте.

З'явилися регулярні, спонсоровані державою розваги, що супроводжуються оголенням і сексуальною розбещеністю, що проводяться на вулицях найбільших міст. Не вірите? Перевірте (При цьому, якщо ви їх не відвідуєте, вас звинувачують у дискримінації секс-меншин).

Збільшилися випадки залежності від порнографії, які охопили більшу частину населення і створюють «нову культуру» насильства, що бере свій початок біля екрану комп'ютерів і смартфонів. Не вірите? Перевірте.

Мільйони мільйонів крихітних чоловічків висмоктують, розчленовують, обробляють і спалюють «в ім'я свободи» - ціна, яку безвинні діти платять, щоб дозволити нам злягатися без наслідків. Не вірите? Перевірте.

Хоча нам належить боротися з багатьма жахливими наслідками, не може не надихати той факт, що кількість людей, які вже зрозуміли, що сексуальна революція впарила їм купу брехні, неухильно зростає.

Цей список можна продовжувати і продовжувати. Але виникає одне питання: яким чином рух на захист життя може вплинути на культуру, яка зайшла так далеко?

Відповідь: істина в кінцевому підсумку все одно виходить назовні, я спостерігав це під час сотень особистих бесід зі старшими школярами і студентами. Є причина, по якій нинішнє гіпер-цинічне, часто нігілістичні покоління так добре відгукується на послання захисників життя, коли ми приходимо до них в школи: коли ми заявляємо їм, що їх обманювали, вони вже про це знають. Вони просто не знають, звідки.

Це покоління, яке не знає, що було до сексуальної революції. Вони не були частиною величезних культурних змін, які привели до поширення порнографії, швидкого сексу та абортів. Це було просто їм заповідано як сумнівну спадщину.

Я спеціально вживаю слово «сумнівне» Коли ви розмовляєте з дівчинкою, яка в 13 років вже зробила аборт, якій її мама чи шкільна медсестра заявили, що це «нічого страшного», вона знає, що їй збрехали. Або коли ви говорите хлопцю, який залежний від порно з десяти років і жодного разу не мав сексуальних переживань, які не визначались би цією залежністю, що йому збрехали, і що порнографія його змінила, він знає, що ви говорите йому правду.

Підліткам не подобається, коли їм брешуть дорослі, а коли ми розповідаємо їм про реальний стан речей, вони дуже швидко міркують, що більша частина з того, у що вони вірили - це всього лише провалений культурний експеримент.

Навіть основні засоби масової інформації повільно але вірно визнають, що консерватори були весь цей час мають рацію. Такі газети, як The Atlantic, The New York Times та The Daily Mail хором визнають, що порнографія спотворює сприйняття молодих людей, створюючи ситуації, в яких дівчат примушують до сексу, якого вони не хочуть, вліет на здатність хлопчиків і дівчаток формувати емоційні зв'язки, що , як не дивно, залишає багатьох молодих людей і чоловіків сексуальними імпотентами.

Анти-порнографічне рух зараз забила потужний клин між феміністками і секуляристами, які чесно визнають шкоду порнографії, і прихильниками сексуальної революції, які рішуче відстоюють будь злопідступність і надмірний прояв сексуальної «свободи». Зрештою, якщо ми визнаємо, що певні види поведінки наносять шкоду і є неправильними, то зможемо звернути назад цей жахливий експеримент.

Те ж саме стосується культури швидкого і доступного сексу. Ханна Розін (Hannah Rosin), затята прихильниця цієї культури, була змушена визнати в своїй недавно виданій книжці «Кінець чоловіків» (The End of Men), що багато «досвідчені» в сексі студенти в кінці дня просто хочуть піти на нормальне романтичне побачення - заради «експерименту», на який багато їх них так і не зважилися.

Журнал TIME недавно опублікував статтю під заголовком «Культура швидкого сексу завдає шкоди і хлопцям», негласно визнавши, що той факт, що ця культура завдає шкоди дівчатам, приймається за замовчуванням. І поки сексуальні революціонери звинувачують соціал-консерваторів у тому, що вони «проти сексу», саме їх ідеологія сильно недооцінює, принижує і руйнує цей один з найближчих і інтимних проявів людських відносин.

Насправді, коли професор Чап Кларк (Chap Clark) вирішив проаналізувати статистику сексуальних відносин в старшій школі, він прийшов в жах від тих результатів, які виявив: «Мене вразило, що більшість підлітків не бачить в сексі нічого загадкового - він став для них майже повсякденністю. Вони були змушені очікувати від сексу занадто багато чого, при цьому його надлишок їм нашкодив ... як сказав мені один студент: «секс - всього лише гра чи іграшка, нічого більш».

Актор і комік Гавін Макінніс (Gavin McInnis), наприклад, усвідомив, що все, що йому говорили про аборти, не відповідало істині, коли йому довелося бути присутнім на пологах своєї дружини. Я брав у нього недавно інтерв'ю, і він сказав мені, що він такий не один:

Я думаю, що ліберальний світ вже зрозумів, як і я у свій час, що щось тут просто не сходиться. Я думаю, що світ починає це розуміти. Можете перевірити в інтернеті, тому що це єдине місце, де ці ліберальні, або, скоріше, лібералізовані випускники спілкуються. Вони діляться цим «секретом», і втрачена логіка починає проявлятися. Я недавно був на конференції під назвою «Відновлення», на якій були присутні багато старих консерваторів, які були повні негативу і бажання опустити руки. А я продовжував їм повторювати: «Хлопці, правда виходить назовні. Діти інформаційного століття, ваші діти, вже не вірять в цю брехню». Я також відзначив, що це відбувається і з абортами. Зараз можна побачити панків, які беруть в руки плакати зі слоганами на захист життя, і почути музичні групи, такі як Flat Foot 56, які співають у своїх піснях: «Будь мужиком, не кидай її лише тому, що вона чекає дитину». Я думаю, що ситуація змінюється».

І це правда так. Коли ми сьогодні звертаємося до молоді, ми не говоримо їм, що може трапитися в результаті сексуальної революції, ми говоримо їм, що вже сталося, і як їм самим уникнути цих наслідків. Тепер ми знаємо, що утопія вільного кохання, обіцяна академіками-гедоністами і обкуреними хіпі, була такою ж ілюзією, як і їх наркотичні галюцинації. Нам потрібно лише вказати їм ситуацію двадцятого століття і поставити їм декілька запитань - запитати їх, чи робить порнографія, швидкий секс і аборти їх щасливими. Наше суспільство вже занадто довго плутає задоволення з щастям, і тепер нам потрібно гарненько придивитися до наслідків: багато людей заново відкривають для себе старі добрі істини, які були відкинуті нашою культурою за злою примхою людей, які прагнули виправдати власні похоті.

Джонатон ван Марен / http://www.family-institute.org.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1131 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: суспільні проблеми, західна культура, європа, сексуальна революція, культура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика