Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Лютий » 2 » Масонерія і антихрист » Тижневий огляд: переслідування християн
11:15
Тижневий огляд: переслідування християн

25 січня з’явилося повідомлення про те, що група атеїстів з міста Акрон штату Огайо подала позов до Федерального окружного суду США з вимогою прибрати фразу In God We Trust («На Бога уповаємо») з доларових купюр. У тому випадку, якщо суд стане на сторону позивачів, фраза повинна бути прибрана з банкнот. Даний випадок далеко не перший у судовій практиці держави. 

27 січня повідомляється, що суд присяжних у Х’юстоні вирішив не висувати проти «Planned Parenthood» жодних звинувачень, не дивлячись на те, що зібрано низку серйозних свідчень про протизаконну діяльність цієї організації, яка протизаконно торгує органами абортованих дітей. Натомість цей же ж суд висунув звинувачення проти Девіда Далейдена, який організував розслідування стосовно діяльності «Planned Parenthood». Суд висунув звинувачення проти Девіда Далейдена у тому, що він начебто планував придбати у «Planned Parenthood» органи абортованих дітей. Таке звинувачення несе за собою загрозу 20-річного тюремного ув’язнення. 

У США наростає хвиля обурення шокуючим рішенням суду в Х’юстоні на користь «Planned Parenthood», а проти pro-life активістів, які викрили протизаконну діяльність цієї організації. До голосів протесту доєдналися і четверо кандидатів на посаду Президента США.

Єпископ Калгарі Преосвященний Владика Фрідріх Генрі оприлюднив гостре послання проти державного тоталітаризму в канадській провінції Альберта. Владика наголошує на тоталітарному характері державного накидання морального релятивізму та гендерної ідеології, а також на тому, що сьогодні канадське суспільство рухається у напрямку встановлення диктатури релятивізму, який не визнає нічого окрім власного людського его і його забаганок. 

Відповідно до інформації за 28 січня читаємо, що під час прес-конференції в Києві Архієпископ Сімферопольський і Кримський УПЦ Київського Патріархату Климент заявив, що Київському Патріархату в Криму загрожує ліквідація та знищення. За словами архієрея, діючими залишилися лише ключові парафії в місті Сімферополі, Первомайському та Білогірському районі. 1 січня 2016 року завершився термін, відведений російською окупаційною владою для перереєстрації українських релігійних громад в Криму. 

Російський «арбітражний суд» Криму ухвалив рішення вилучити з власності Кримської єпархії Української православної церкви Київського патріархату належні їй приміщення. Мова йде про приміщення Кафедрального собору святих рівноапостольних князя Володимира і княгині Ольги в центрі Сімферополя. За словами архієпископа Сімферопольського і Кримського УПЦ Київського патріархату Климента, керівництво Кримської єпархії УПЦ Київського патріархату не залишить приміщення собору і продовжить боротьбу за нього.

29 січня з’явилося повідомлення про те, що в окупованому Донецьку біля Храму Покрову Пресвятої Богородиці УГКЦ провели мітинг проти сект. Близько 500 людей зібралися біля храму, деяких привезли на автобусах. Багатьом з тих, хто прийшов на мітинг,  роздавали заздалегідь підготовлені плакати. Мітингувальники заявили, що виступають проти сектантів Греко-Католицької Церкви, яка, за їх словами, нав'язує людям ідею єдності з Україною.

Згідно з інформацією за 30 січня читаємо, що посол Тайваню при Апостольському Престолі Метью Лі заявив, що немає жодного прогресу в переговорах між КНР та Апостольським Престолом стосовно долі католиків материкового Китаю. Китайська сторона продовжує наполягати, що католицькі єпископи Китаю можуть бути іменованими тільки так званою Патріотичною асоціацією й не визнає право Апостольського Престолу іменувати єпископів.  

УГКЦ в Донецьку звинуватили у підривній діяльності та у зв’язках із ЦРУ. Місцеві мешканці пікетували греко-католицький храм Покрови пресвятої Богородиці. Учасники акції звинуватили представників церкви у діяльності, що підриває цілісність сепаратистських угруповань та підбурює до війни. Представники УГКЦ заперечують звинувачення, наполягаючи, що священики, які залишились працювати у місті, є аполітичними. Водночас, відзначають активізацію інформаційної кампанії, спрямованої проти греко-католицької церкви, частиною якої може бути і акція в Донецьку.



На окупованій частині Донбасу почалася нова кампанія проти УГКЦ – о.Ігор Яців

УГКЦ в Донецьку звинуватили у підривній діяльності, у зв’язках із ЦРУ.

У Донецьку місцеві мешканці пікетували греко-католицький храм Покрови пресвятої Богородиці. Учасники акції звинуватили представників церкви у діяльності, що підриває цілісність сепаратистських угруповань та підбурює до війни. Представники УГКЦ заперечують звинувачення, наполягаючи, що священики, які залишились працювати у місті, є аполітичними. Водночас, відзначають активізацію інформаційної кампанії, спрямованої проти греко-католицької церкви, частиною якої може бути і акція в Донецьку.

​На мітинг до греко-католицького храму Покрови пресвятої Богородиці прибули близько півтисячі донеччан. Учасники акції звинувачували представників церкви у закликах до заворушень, у підривній діяльності всередині підконтрольних бойовикам районах. Мітингувальники також тримали в руках транспаранти з написати «Ні сектам у ДНР» і навіть звинувачували греко-католиків у зв’язках із ЦРУ.

Організувала акцію підконтрольна сепаратистам організація «Молода республіка». І хоч мітинг позиціонували як стихійний, керівник об’єднання Сергій Кондрикінський ще за день до його проведення пояснював місцевим журналістам причини проведення.

​«Православна віра і взагалі будь-яка інша нормальна віра – це в першу чергу об’єднання людей. А ті гасла, які зараз озвучують секти – це заклики до підриву «Донецької народної республіки» зсередини. І ми прекрасно розуміємо, що це ті цілі, які вони ставлять перед собою», – заявив сепаратист.

УГКЦ в Донецьку не займається політичною діяльністю – священик

На мітинг учасників звозили автобусами, плакати теж роздавали централізовано, розповів у коментарі Радіо Свобода священик Василь Пантелюк. Він 22 роки працював із греко-католиками у Донецьку. Виїхав з міста лише у серпні 2014-го. Коли довідався про мітинг, зв’язався з людьми, які були на місці. Очевидці й розповіли подробиці акції.

Зізнається, був здивований, коли почув про подію та звинувачення, які лунають на адресу його колег, адже впродовж всього часу своєї роботи в Донецьку, запевняє він, мав прекрасні стосунки, як з мешканцями, так і з владою. За словами Пантелюка, зараз в Донецьку, з дозволу бойовиків, працюють три греко-католицькі священики. Однак, запевняє отець, жодної агітації чи політичних заяв вони собі не дозволяють.

«Крім того, що священики там несуть слово боже, вони не займаються ніякою політичною діяльністю. Нічим, окрім благодійної діяльності. Ми хотіли зареєструвати там гуманітарну місію «Карітас», щоб десяткам тисяч людей допомогти. Щоб годувати людей, ми хотіли відкрити їдальню, щоб кожен день годувати по 200 людей», – пригадує священик.

Почалась нова хвиля нагнітання – о.Яців

Після активізації бойових дій на Донбасі у 2014-му, розповідає керівник департаменту інформації УГКЦ отець Ігор Яців, священики отримали розпорядження залишити території підконтрольні бойовикам, оскільки ніхто не міг гарантувати їхню безпеку. Однак, попри небезпеку, значна частина з них залишилась, попередньо, щоправда, евакуювавши сім’ї.

Після цього, зазначає Яців, настало відносне затишшя, коли особливих утисків греко-католицькі священики на Донбасі не відчували. Хоча, кількість функціонуючих осередків церкви й значно скоротилась. І от нещодавно, зазначає отець, греко-католицька церква знову стала об’єктом нападів. Цього разу – через засоби масової інформації.

«Почалася нова хвиля нагнітання, несприйняття УГКЦ у медійному просторі, в Російській Федерації зокрема. Наш моніторинг показав декілька публікацій, де засуджують УГКЦ за те чи інше. І напевно події в Донецьку – це частина однієї більшої інформаційної технології проти нашої церкви», – зазначає Яців.

За словами керівника департаменту інформації УГКЦ, ще у 2014 році тільки в Донецьку функціонувало дев’ять греко-католицьких парафій.

http://catholicnews.org.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1145 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: РПЦ, московська психіатрія, УГКЦ, Переслідування християн, донецьк, масонерія і антихрист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика