Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2013 » Вересень » 28 » Суспільні проблеми » Бог не буде рятувати Євросоюз
21:02
Бог не буде рятувати Євросоюз
Великий резонанс у грецькій блогосфері викликало відкрите послання архімандрита Христофора (Агелоглу) начальнику валютної стратегії Deutsche Bank Білалу Хафізу.

Приводом для написання листа стала криза на Кіпрі та заява німецького банкіра, в якому той висловив переконання, що «тільки Христос зможе врятувати Єврозону»  [1].

Публікуємо повний текст цього послання:

«Високоповажний пане Білал Хафіз, 17 березня 2013 року, Ви, коментуючи кризу в Європі, пов'язану з проблемою Кіпру, як людина в силу свого положення не з чуток знайома із справжнім станом справ заявили, що «тільки Христос зможе врятувати Єврозону». 

Архімандрит Христодул АгелоглуУ зв'язку з тим, що я по милості нашого Господа Ісуса Христа удостоєний честі бути Його служителем і знаю в чому полягає Його Свята Воля, хочу Вас запевнити, що чоловіколюбний Господь хоче спасіння всього людства (а значить і Євросоюзу). 

Але як це не сумно, Всемогутній Бог рятувати Об'єднану Європу не буде. 

Справа в тому, що (як Ви, мабуть, знаєте) Бог поважає свобідну волю людини, і не скасовує її за жодних обставин. Причина, по якій Господь наш Ісус Христос не втручається,  щоб врятувати єврозону, полягає в тому, що сама Об'єднана Європа не захотіла при складанні своєї Конституції згадати про ім'я Христа або хоча б про свої християнські витоки і спадщину. 

Якщо в Європі не хочуть навіть згадувати Ім'я Господа, Він поважає її вільний вибір і не втручається. Адже Божественна допомога була б сприйнята як «антиконституційна» і неправомірна всіма самопроголошеними «рятівниками», які заявляють, що виправлять ситуацію своїми власними людськими силами. Більш того, Євросоюз не тільки не любить Того, Кого ви вважаєте її єдино можливим Спасителем, але й ненавидить Бога, обожествивши матерію. Кредитні відсотки

Господь сказав людям «Милости хочу ...»[2]. А про Євросоюз він говорив наступне: «накладаєте на людей тягарі, які важко носити, самі ж жодним пальцем своїм не доторкнетесь до них» [3]. Згадаймо і ще одні слова Господа: «І коли позичаєте тим, від кого сподіваєтесь одержати, яка за те вам дяка? Бо і грішники позичають грішникам, щоб стільки ж одержати» [4]. Євросоюз же як найгірший лихвар всіх часів роздає кредити не «не чекаючи нічого», а щоб погубити і розтоптати своїх позичальників.

Банкіри ЛихваріХристос прийшов на землю, щоб об'єднати людей Своєю Любов'ю: «Щоб усі були єдине»[5]. Євросоюз зажадав іншої єдності - об'єднання на матеріальній основі, на базі поклоніння мамоні. І тепер Європа пожинає плоди цього. Розкладаючись і розпадаючись на частини, вона являє правоту євангельських слів «Хто не збирає зі Мною, той розкидає» [6]. Господь сказав: «Заповідь нову даю вам, щоб любили один одного» [7]. А Єдина Європа знищує народи, позбавляє людей роботи, засобів до існування, ліків, підштовхує до самогубства. Єдине що турбує цього безжального лихваря - боязнь втратити свої величезні відсотки по «кредитами». Євросоюз вигодував своїх членів в поклонінні мамоні. І навіть тепер, коли він пожинає наслідки своїх дій, з потурання Європейського Суду в європейських столицях підноситься хула і паплюження на Христа (в такій мірі і з таким цинізмом, до якого не додумалися навіть ті, хто Його розпинав). 

Випадковість чи ні, що Євросоюз душить і знищує насамперед Ірландію, Грецію, Португалію, Кіпр, Іспанію та Італію (опановує їх спершу легкими кредитами і поклонінням мамоні) - країни, народи яких відрізнялися глибокою релігійністю і багатовіковою християнською культурною спадщиною? 

Так як в умовах сьогоднішньої кризи, тільки Ви один згадали про Того,кредитне рабство Кому Єдиному під силу врятувати Європу, мій обов'язок як священнослужителя написати Вам цього листа, щоб Ваша благородна душа не сподівалася даремно на врятування Євросоюзу. Що відбувається навколо нас - ще навіть не «початок хвороб» [8]. Господь наш Ісус Христос може звернути до членів Європейського Союзу тільки наступні слова: «Але знаю вас: ви не маєте в собі любови до Бога. Я прийшов в ім'я Отця Мого, і Мене не приймаєте Коли ж прийде інший у ймення своє, того приймете»[9]

А народам країн, які входять до Євросоюзу, після їх добровільного попадання в кредитне рабство, деградації, підпорядкування контролю з боку іноземних кредиторів, електронного регулювання всіх угод понад 500 євро, пограбування банківських вкладів, відмови від національного суверенітету залишається чекати лише виконання пророцтва, даного в Апокаліпсисі: «І він зробить те, що всім, малим і великим, багатим і вбогим, вільним і рабам буде начертання на праву руку їх або на чоло їх, і що нікому не можна буде ні купувати, ні продавати, крім того, хто має це начертання, або ім’я звіра, або число імені його» [10]

З повагою, Архімандрит Христодул Агелоглу, духівник Ісіхастіріона «Фовера Простасія» (Всемилостива Заступниця).


1 «Начальник відділу валютної стратегії DeutscheBank Білал Хафіз порівняв єврозону з 14-річним підлітком, якому потрібен позитивний приклад. У своїй промові він зупинився на економічних аспектах. Хафіз вважає, що валютний блок повинен рухатися до більш тісної інтеграції, аби подолати назрілі протиріччя. Крім того, єврозоні необхідно вибирати методи роботи, які всі будуть поважати. На думку співробітника банку, зараз країнам, що використовують євро, потрібен ідеал, який можна наслідувати. «Єврозона вступила в підлітковий вік - 14 років. Її розривають внутрішні протиріччя, вона підозріло ставиться до влади», - провів паралель Хафіз. Він стверджує, що так звані «батьки» - Німеччина і Франція - не врятують Старий світ від кризи. Єдина особистість, яка об'єднує нас, - це Ісус Христос, сказав він. (http://russian.rt.com/Economics/5823).

2 Мф. 12:7.

3 Лк. 11:46.

4 Лк. 6:34.

5 Ін. 17:21.

6 Лк. 11:23.

7 Ін. 13:34.

8 Бо постане народ на народ і царство на царство; і будуть землетруси у різних місцях, і будуть голод і заворушення; це – початок хвороб.(Мк. 13:8).

9 Ін. 5:42-43.

10 Одкр. 13:16-17.




Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1505 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: суспільні проблеми, євросоюз, єс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика