Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Липень » 25 » Молитви » МАТЕРИНСЬКІ МОЛИТВИ
10:48
МАТЕРИНСЬКІ МОЛИТВИ
МОЛИТВА ПРИ ТЯЖКИХ ПОЛОГАХ

До кого взивати мені, Владичице, до кого прибігати в печалі моїй; до кого понесу сльози й зітхання мої, як не до тебе, Царице небес і землі: хто визволить мене з полону гріхів і беззаконня, як не ти, Мати життя, Заступнице і Пристане роду людського? Вислухай зітхання мої, потіш мене й помилуй у скорботі моїй, захисти в бідах і напастях, звільни від злоби й скорботи і всіляких недуг, порятуй від ворогів видимих і невидимих, присмири ворожість заздрісників і недоброзичливців, хай буду я захищена від наклепів і злоби людської; а особливо ж від ганебних звичок моєї плоті звільни мене. Покрий і осіни мене милістю твоєю, нехай віднайду я спокій, радість і від гріхів очищення. Твоєму материнському заступництву себе поручаю; стань мені матір’ю і надією, покровом, поміччю і заступництвом, радістю, потіхою і скорою у всьому помічницею.

О пречудесна Владичице Богородице! Кожен, хто приступає до тебе, без твоєї всесильної помочі не відходить; ради цього і я, недостойна, до тебе прибігаю: порятуй мене від раптової та лютої смерти, скреготу зубовного і вічних мук. Небесне Царство здобути прагну і до тебе зі зворушенням серця взиваю: Радуйся, Мати Божа, посереднице й заступнице наша ревна, на віки віків. Амінь.

 
МОЛИТВА БАТЬКІВ ЗА ДІТЕЙ

Отче небесний! Ти поблагословив мене діточками і поклав на мене обов’язок трудитися над їх вихованням. Знаю, Господи, що колись Ти вимагатимеш прозвітувати про цей складний обов’язок. Розуміючи це, вдаюся до тебе і благаю в покорі:
Просвіти мій розум, щоб я моїх діточок якнайкраще провадила згідно з Твоїми святими заповідями. Викоріни з мого серця надмірне прив’язання до них, що є виявом самолюбства, щоб я не була сліпа, і бачила всі похибки. Хорони мене, Господи, щоб я небула для нього згіршенням. Дай мені так виховати моїх дітей, щоб вони все більше Тебе пізнавали, любили і все своє життя чинили згідно з Твоєю святою волею.
Пречиста Діво Маріє, будь моїм дітям Матір’ю і заступницею. Святий Обручнику Йосифе, заопікуйся моїми діточками. Амінь.

 
МОЛИТВА ПРО МИЛІСТЬ ГОСПОДНЮ ДЛЯ ДІТЕЙ

Господи Ісусе Христе, хай зійде милість Твоя на дітей моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, вбережи їх від усякого лукавого помислу, віджени від них ворога, супротивника, розкрий їм вуха й очі серця, даруй радість і смирення серцям їхнім, і нехай буде ім’я Твоє, Господи, благословенне навіки. Амінь.

 
МОЛИТВА ЗА ЛАСКУ ДОБРОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ
 
Отче небесний! Твоїй невимовній доброті і ласкавості вручаємо діточок, якими Ти зволив нас поблагословити. Ти, Боже, утворив тіло дітей у лоні матері і сотворив безсмертну їх душу! Твій Божий Син, Господь наш Ісус Христос, відкупив їх Своєю найдорожчою Кров’ю, а Святий Дух освятив їх у святій Тайні Хрещення. Ти, Боже, зажадаєш від нас на Страшному Суді душ наших дітей; ми знаємо та й відчуваємо весь тягар відповідальності за душі наших дітей. Тому молимо Тебе, предвічний Отче: подай нам світло, силу і терпеливість, щоб ми змогли виховати дітей по Твоїй волі. Наділи нас, найліпший Отче, цією ласкою, щоб ми зуміли стерегти невинність наших дітей, учили їх власним добрим прикладом, завжди дбали про їх душевне та тілесне добро, а ще дай нам, боже, щоб ми разом з нашими дітьми славили Тебе колись у небесному царстві. Амінь.


МОЛИТВА ЗА НЕДУЖУ ДИТИНУ
 
Божественний Спасителю! Ти воскресив мертву доньку Яїра та сина вдовиці з Наїм. Оце приходжу до Тебе і зі сльозами на очах кличу: Ісусе, оздорови мою недужу дитину! Для любові Твоєї до дітей, Ісусе, для безконечних заслуг Твоєї хресної смерті, мій Спасителю, молю Тебе: змилосердися над моєю недужою дитиною, поверни їй здоров’я. Найліпший Ісусе! Не зсилай на мене цього тяжкого болю, щоб я гляділа на смерть моєї дитини, але потіш мене в тяжкім смутку й дозволь, щоб Я цю дитину виховала тобі, мій Пане і Боже, на славу, а святій Твоїй церкві на користь. Але Ісусе, нехай діється не моя, а Твоя свята воля. Якщо Ти, мій Боже, хочеш покликати мою дитину до себе, то в покорі піддаюся святій волі. Ти Ісусе, обдарував мене цією дитиною, отож, якщо бажаєш,я готова, як Авраам, Тобі її віддати. Лише молю Тебе, Ісусе, Боже мій, кріпи мене, щоб я не впала під тягарем болю, а щоб видержалатерпеливой сповняла Твою волю щодо моєї дитини. Амінь.


Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 1981 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: вагітність, молитва, за дітей, матері, Молитви, при пологах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика