Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Червень » 18 » Молитви » СЕРЦЕ ІСУСА – ДЖЕРЕЛО МИЛОСЕРДЯ І МИРУ
10:24
СЕРЦЕ ІСУСА – ДЖЕРЕЛО МИЛОСЕРДЯ І МИРУ

100 років тому, 13 червня 1915 року, на празник Пресв. Серця Христа Чоловіколюбця, Єпископ Станиславівський Блаж. Свмч. Григорій Хомишин у розпал І світової війни посвятив свою Єпархію Найсвятішому Серцю Ісуса.

Щоб ми могли чимскорше двигнутись і усвятитись, щоб ми мали тим більшу силу до виконання нашого високого післанництва, вдаймося найперше до Найсвятішого Серця Ісусового, котре є джерелом милосердя, в котрім є повнота «благодаті і істини» (Ів 1, 14), в котрім укриті скарби «премудрости і розуму» (Кол. 2, 3). Принесім перепросьбу зневаженому і наругами насиченому Серцю Ісуса. Славім Серце Ісуса, а честь Його най шириться між цілим нашим народом.

Серце Ісуса найбільше дізнає зневаги в Найсв. Євхаристії, в сій Тайні найкращої і незглибимої любови, де є утаєний цілий Ісус, а отже і Його Серце. Тому стараймося віддавати честь Найсв. Євхаристії при кожній нагоді, а головно – через достойне приймання частих святих Причасть.

Посвячення Найсвятішому Серцю Ісуса 

Найсолодший Ісусе, Спасителю роду людського, ісповідуємо живою вірою, що Ти в Найсв. Євхаристії є присутний правдиво, дійсно та істотно як Бог і чоловік, а тим самим – і з Твоїм Найсв. Серцем. Щоб однак тим сильніше бути зв’язаними з Тобою, нині посвячуємо самі себе, як також нашу батьківщину Твоєму Найсв. Серцю. Ти єдино є Дорога, Правда і Життя, тож без Тебе мир і свобода не мають місця між людьми.

Божественний Утішителю, утри сльози тим, що плачуть, а якщо видиш когось в розпуці, відчини йому притулок в Твоєму Серцю й уділи йому надію на прощення і життя вічне.

Найлюбіший Ісусе, се кривава війна нам принесла журбу, біль і смуток. Умилосердися над всіми нам близькими і кревними, що стоять в бою. Уділи їм сили і відваги, щоб вони ворогів побідили. Поверни їх знов до нас, я якщо вони вже не є між живими, дай їм в нагороду за їх жертви вічне життя в Твоїм огляданню. Скороти дні наших терпінь. Уділи всім горожанам нашої держави мир і лад, щоб з одного до другого її кінця лунав один голос: Най буде прославлене Найсв. Серце Ісуса, через котре нам прийшло спасення. Йому най буде честь і слава на віки віків! Амінь.

 

Молитва про щасливий мир

 

В тривозі і горю війни, яка загрожує існуванню нашого народу, прибігаємо, о Ісусе, до Твого повного любови Серця, як до найпевнішого нашого прибіжища. Тебе, о Боже милосердя, гаряче благаємо: відверни сей страшний бич! До Тебе, о Князю миру, кличемо сильно: дай нам вскорі пожаданий мир!

Умилосердися над матерями, котрі в тривозі і журбі про долю своїх синів; умилосердися над родинами, котрі позбавлені батьків; умилосердися над нещасним народом нашим, на котрий прийшов такий тяжкий допуст.

Колись Ти милостиво вислухав голос Апостола Петра, котрий кликав до Тебе о поміч: «Рятуй, о Господи, бо погибаємо!». І на той голос Ти втихомирив бурю на морі. Так і нині вислухай нашу молитву, повну надії, і знов приверни нашій розбурханій країні мир і спокій.

А Ти, Пресвята Діво Маріє, непорочно Зачата, як перед тим, в часах найбільшого горя, так і нині нам поможи, хорони і рятуй нас. Амінь.

† Григорій, Єпископ

Дано в Микуличині / Дня 13 червня 1915 р. Б. / http://www.novazorya.if.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 1444 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: молитва, Найсвятіше Серце Ісуса, Молитви, посвячення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика