Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Березень » 18 » Московська психіатрія (МП) » Слідчі оголосили про розкриття вбивства
21:11
Слідчі оголосили про розкриття вбивства


Слідчий комітет при прокуратурі (СКП) Росії оголосив про розкриття резонансного вбивства настоятеля московського храму апостола Фоми на Кантемировській Данила Сисоєва, яке було здійснено восени 2009 року. Про це в середу, 17 березня, повідомляють місцеві ЗМІ. СКП повідомляє, що убитий нещодавно під час затримання в Махачкалі громадянин Киргизстану відстрілювався від міліціонерів з пістолета, який використовувався при вбивстві Сисоєва. У московській патріархії в свою чергу вже заявили, що злочин розкрито не повністю, оскільки мотив вбивства, його замовників і виконавців остаточно не встановлено.

Як повідомляється на сайті СКП, чоловіка, який викликав підозри у співробітників правоохоронних органів, було доставлено на пост ДІБДР у Махачкалі "для перевірки на причетність до скоєння злочинів”.

"Затриманий чинив збройний опір – вихопив і метнув у приміщення поста гранату, після чого з пістолета відкрив стрілянину по співробітниках міліції. Вогнем у відповідь його було убито”, – уточнили у відомстві.

Обшукавши вбитого, міліціонери знайшли паспорт на ім’я 23-річного уродженця киргизького міста Ош Бексултана Карибекова і пневматичний пістолет, перероблений для стрільби бойовими патронами калібру 9 мм. "Наразі слідство отримало неспростовні докази того, що саме з цього пістолета убито Данила Сисоєва”, – повідомили в слідчому комітеті, уточнивши, що причетність Карибекова до нападу на Сисоєва перевіряється.

За даними джерела агентства Интерфакс в правоохоронних органах, докази вказують на те, що вбитий громадянин Киргизстану був виконавцем злочину.

Глава прес-служби патріархії Володимир Вигилянський закликав знайти можливих організаторів вбивства Сисоєва. "Злочин готувався, інспірувався кимось. Хтось, можливо, посилав цього вбивцю. Тут ніяких даних немає. Тому я не повністю визнаю розкриття цього вбивства”, – заявив він. Вигилянський вважає, що необхідно з’ясувати мотивацію вбивць, щоб запобігти можливості повторення таких трагедій.  ”Шкода було б, жахливо, як пишуть деякі коментатори, якщо це вбивство на релігійному ґрунті, бо православ’я з мусульманством історично жило чудово в Росії, і ніколи не було подібних конфліктів”, – зазначив священик.

Водночас, киргизькі ЗМІ з’ясували, що Бексултан Карибеков дійсно проживав у республіці. Як розповіла журналістам його мати, близько року тому він втратив свій закордонний паспорт. Отримавши новий, він виїхав з Киргизстану і зараз перебуває на навчанні за кордоном. За словами матері, час від часу син телефонує їй. Жінка впевнена, що він живий і здоровий.

Данила Сисоєва застрелили 19 листопада 2009 у Москві в храмі апостола Фоми на Кантемировській, де він служив настоятелем. Вбивця вистрілив у нього не менш ніж чотири рази, а також поранив регента Володимира Стрельбицького.

Згідно з однією з версій слідства, вбивство було скоєно за мотивами релігійної ненависті. Про вбитого священика в православній церкві казали, що він був блискуче освіченим богословом і вів полеміку з представниками екстремістських напрямків ісламу, а також був опонентом сектантства.

За словами керівника Асоціації православних експертів і друга Сисоєва Кирила Фролова, священнослужителю погрожували у зв’язку з його релігійною діяльністю. Про погрози на свою адресу Данило Сисоєв писав в інтернет-щоденнику: "Вже не боюся. Відбоявся я вже років п’ять тому. А зараз просто звик жити під постійною загрозою”.

"Мені ж і органи про цю ж мусульманську загрозу повідомляли, а не тільки самі мусульмани. А так все в руках Бога. А коли що, так відразу в рай і без митарств. Це ж чудово!” – написав священик.

http://uaoc.net/



Схожі матеріали:

Категорія: Московська психіатрія (МП) | Переглядів: 1379 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: МП, вбивство священика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика