Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Лютий » 10 » Життя у чистоті » Телегонія
15:18
Телегонія
Люди, котрі вступають у шлюб, здебільшого хочуть мати дітей саме від свого чоловіка. Діти з'являються, але іноді ... наче іншої раси, невластивого або чужого подружжю і їхнім батькам характеру і поведінки. У результаті батьки і діти відчувають себе чужими: відчувають по відношенню один до одного відчуженість, а ще гірше - ворожість. І тоді ми здригаємося від фактів дітовбивства, кількості покинутих і нікому не потрібних дітей, а потім самі стаємо жертвами підліткової злочинності і сино-дочірньої черствості чи жорстокості.

Бачимо ми часто і начебто неприродні моменти, коли у хорошого, уважного, працюючого, шанованого всіма і люблячого батька немає контакту з сином. Більше того, син більше тягнеться до матері, якою б вона не була, якою б вона образ життя не вела. Постараюся частково дати пояснення цьому явищу. Дана проблема присвячена тим, хто хоче мати СВОЇХ дітей, тому прошу вибачити мене тих читачів, які в силу біолого-генетичних причин не можуть їх мати, тому змушені використовувати інші засоби для появи у них в будинку "свого" дитини.

Рівно 150 років тому кіннозаводчика, виводили нові породи коней, вирішили схрестити коня з зеброю. Досліди не вдалися: не відбулося ні єдиного зачаття ні у коней від чоловічих особин зебр, ні у зебр-кобил від породистих жеребців.

Досліди забулися. Однак через кілька років після в'язки породистих жеребців і матерів-чистокровок, багато років тому бували під самцями-зебрами, почали народжуватися смугасті лошата. Як же могло статися, що, не завагітнівши від зебри, народивши кілька разів від породистих коней лошат після в'язки із зеброю-самцем, кобила раптом ні з того ні з сього народила чужака? Приголомшений науковий світ назвав це явище телегонією.

Досліди професора Флінта, Фелікса Ледантека та інших вчених з іншими тваринами підтвердили даний феномен. Ф. Ледантек написав книгу "Індивід, еволюція, спадковість і неодарвіністи (М., 1889), де в розділі" Телегонія, або вплив першого самця "описав проведені досліди (с.244). Тільки практики-собаківники не здивувалися, бо давним- давно знали: якщо хоча б раз породиста сука пов'яже з непородистим псом-дворнягою і якщо в результаті цього у неї від нього цуценят не буде, то в майбутньому від неї породистих псів чекати нічого. Сьогодні це знає кожен собаківник. Приголомшені сучасники стали задавати фізіологам питання : "Не поширюється ефект телегонії на людей?"

Після багаторічних численних різнобічних дослідів вчені встановили: так, ефект телегонії поширюється і на людей, причому навіть у більш вираженій формі, ніж у світі тварин!

З цього моменту з волі якихось (?!) Зацікавлених осіб досліди були припинені, результати засекречені або знищені. Таємне не може бути вічним, особливо в науці. Бурхливий розвиток в XX столітті комунікативних зв'язків між людьми, країнами і континентами з супроводжуючою їх сексуальної беспорядочностью і безпринципністю, СНІДом і народжуються мутантами, самогубствами і вбивствами на грунті появи "не своїх" (дивних) дітей знов змусили вчених згадати про телегонію.

Відомо, що після всіх міжнародних фестивалів, як наслідок культивованої нинішнім режимом наркоманії, порнографії та проституції, наші дочки через кілька років після позашлюбного зв'язку або їх онуки стали народжувати від білих генетично здорових і сучасних СВОЇХ чоловіків дітей "ні в матір, ні в батька, а в чорного молодця ". Причиною появи цих "молодців" була генетична мутація хромосомного ланцюжка від одиничної, а тим більше не одиничної позашлюбного зв'язку - винуватиці сімейних трагедій. Телегонія довела, що передаються не лише зовнішні ознаки сексуального партнера, а й внутрішні його ознаки.

Це небезпечний фактор телегонії попереджає прихильників вбивчою точки зору, що невинність зберігати не обов'язково, що з нею нібито важче вийти заміж або що невинність дружини - ознака її нібито сексуальної та іншої неповноцінності і морально-генетичної небезпеки.

Телегонія довела, що дівоча честь - поняття морально-генетичне і особливе для чоловіків і жінок, які хочуть і можуть мати і виховувати СВОГО, а не чужої дитини, які хочуть мати сина, дочку, які розуміють, що люблять свого батька і не відносяться до нього як до чужого. Результати телегонії показують, що далеко не все одно, хто і які були партнери наших дівчат і жінок по статевих відносин в їх дошлюбних, сексуальних дородових зв'язках. Сексуальний зв'язок жінки з кожним її партнером призводить до зміни її родової генетики, а, отже, і поступово змінять її і її юридично законного чоловіка родовідного і національного виду. Кожна безладне статеве зв'язок жінки, будь вона хоч одиничною, - це дубина, якою вона б'є себе, свою долю, життя своїх дочок, онучок, породжуючи сімейні трагедії, вбивства і самогубства кинутих, відчужених або ворожих батькам нащадків.

Що тут приховувати: "дівчини-дошлюбні жінки", особливо з числа численних повій, диких або організованих "ескорт-послугами"; все частіше дарують своїм "законним коханим" приховані гріхи і трагедії дошлюбних статевих зв'язків наркоманів, токсикоманів, гомосексуалістів або психічно неповноцінних придурків -дітей, в результаті хорошого виховання начебто зовні люблячих, а внутрішньо відчужених або ненавидять своїх батьків.

Дівоча честь і подружня вірність - генетична основа сімейного щастя і щасливого майбуття батьків та їхніх дітей. Вона є основа фортеці не тільки сімейних устоїв, а й генетичної спадкоємності здоров'я і благополуччя сім'ї, нації та держави. Саме тому всі провідні релігії світу не тільки дівоче, а й юнацьку, жіночу та чоловічу моральність вимагають берегти, зміцнювати в сім'ї і в державі. Згвалтування ж вважається тяжким кримінальним злочином, карається часто стратою.

Ефект телегонії був знайомий і нашим предкам, які карали блудниць, забруднивши дьогтем ворота, сікли біля ганебного стовпа, закидали камінням. Ось чому багато народів, жорстоко караючи своїх блудниць, вербують повій через работоргівців з Європи і Росії, Україні і Білорусії, до якої б національності вони не ставилися. Явище телегонії - той брусок, який повинен змусити замислитися нас, чоловіків, своєї дитини ми виховуємо і чому він нас сприймає з відчуженням або з ворожістю, навіть при нашому до нього відмінному виховно-доброзичливому відношенні. І чи не самі ми винні в тому, що при вступі в шлюб нехтуємо порядними, чистими незайманими, змушуючи цих дівчат і вірних дружин своєю неувагою до них здійснювати на нашу ж голову трагедії?

Цінуйте і бережіть дівочу честь і вірність (якщо треба, то й зі зброєю) від заїжджих любителів "малини-полунички", від работорговців "ескорт-послуг" та сутенерів, від бунтує впливу журналістів та діячів культури - сексуальних демократичних цінителів загально-людських цінностей .

Телегонія попереджає кожного з нас: моральність у статевих стосунках чоловіка і жінки - поняття генетичне, а, отже, депутати представницьких органів повинні підвести законодавчу базу щодо її зміцнення, посилення боротьби з фізичним і інформаційним сутенерством, з проституцією ...

Головний висновок, телегонії: чим більше у жінки сексуальних дородових зв'язків з різними чоловіками, тим сильніше засмічена ними її хромосомна ланцюжок, і тим менше у неї шансів народити коханому генетично його дітей. Тому "дівоча честь" - поняття морально-генетичне, а невинність - ознака генетичної чистоти при відповідних морально міцних, строгих підвалинах старших жінок родини.

vk.com/innocenceo


Схожі матеріали:

Категорія: Життя у чистоті | Переглядів: 2803 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: телегонія, мутант, розпуста, життя у чистоті, діти, секс, гріх, нечистота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика