Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Лютий » 12 » Молитви-екзорцизми » Молитви відречення від злих сил
17:03
Молитви відречення від злих сил

Молитви під час боротьби з силами темряви

Щоб успішно протистояти підступам лукавого, необхідно перебувати в благодаті Божій. А для цього потрібно часто приступати до Сповіді та Святого Причастя. Крім цього, необхідна щира смиренна молитва, вправляння в чеснотах (насамперед у вірі, надії та любові), надія на Бога, а також близькість до Святих, до яких ми можемо завжди звертатися в молитвах. Зброєю проти лукавого може стати кожна молитва.

Нижченаведені молитви може читати кожен віруючий. Вони підтримують у боротьбі, є захистом перед діянням злого духа і допомагають у щоденних протистояннях силам зла.

1. Господи Боже, помилуй мене, Твого слугу, який через надмір спокус став мов непотрібна посудина. Вирви мене з рук моїх ворогів. Прийди і відшукай мене, загубленого, вчини наново своєю власністю i ніколи не залишай. Щоб я в усьому міг подобатися Тобі, бо Ти своєю потужною силою мене відкупив. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

2. Всемогутній Боже, Ти дозволяєш покинутим мешкати в домі i повертаєш благополуччя тим, які зазнали поразки. Поглянь на мої скорботи і прийди мені на допомогу. Подолай підлого ворога, щоб я, звільнений від його настирливості, здобув мир і свободу. Щоб я міг Тобі служити в спокої та сповідувати, що гідні подиву є Твої діла, через які повертаєш силу своєму народові. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

3. Боже, Сотворителю i Захиснику людей, Ти створив людину на свій образ і через благодать Хрещення чудово відновив її гідність. Поглянь на мене, Твого слугу, i почуй моє благання. Прошу Тебе, нехай моє серце наповнить сяйво Твоєї слави. Віддали від мене всіляке на- сильство, страх і жах, щоб у спокої духа разом з моїми братами я міг прославляти Тебе у Твоїй Церкві. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

4. Боже, джерело всякого милосердя i доброти, Ти благоволив, щоб Твій Син вистраждав за нас муку на хресті i звільнив нас від насильства ворога. Прошу Тебе, подивись на мою скорботу і мій біль. Ти, який у Хрещенні обдарував мене новим життям, віддали від мене напади злого духа i наповни благодаттю свого благословення. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

5. Боже, Ти через благодать усиновлення зробив мене дитиною світла. Вчини, прошу, щоб я не впав у сатанинську пітьму, але завжди перебував у сяйві свободи, яку отримав від Тебе. Через Христа, Господа нашого. Амінь.


Господи! Ти – Бог Всемогутній, Ти – мій Отець Небесний! Прошу Тебе через заступництво й допомогу святих Твоїх Архангелів Михаїла, Гавриїла й Рафаїла про те, щоб я та мої брати й сестри були захищені від злого духа, який хоче зробити нас своїми рабами.

Всі Святі, прийдіть на допомогу!

Від неспокою, смутку, нав’язливих думок –

            Господи, просимо Тебе, захисти нас.

Від ненависті, ревності, нечистоти –

            Господи, просимо Тебе, захисти нас.

Від думок про помсту, про смерть;
від заздрості –

            Господи, просимо Тебе, захисти нас.

Від будь-якої думки про самогубство та аборт –

            Господи, просимо Тебе, захисти нас.

Від життя в розпусті тіла –

            Господи, просимо Тебе, захисти нас.

Від розриву подружжя і всякої лихої дружби –

            Господи, просимо Тебе, захисти нас.

Від усіляких форм чаклунства, напастей злого духа, прокляття, диявольської одержимості, хвороб психічних, фізичних, моральних і духовних, які виникають через дію злого духа –
            Господи, просимо Тебе, захисти нас.

Господи, Ти сказав: «Мир залишаю вам, мир Мій даю вам». Через заступництво Пречистої Діви Марії звільни нас від усього злого й дозволь нам наповнитись Твоїм Святим Духом та Його любов’ю, радістю і миром. Через Христа, Господа нашого. Амінь.


Відречення від зла й сатани

Щиро відповідаємо на кожне питання: «Відрікаюся».

Чи відрікаєшся від сатани? Чи відрікаєшся від усіх його справ і спокус? Чи відрікаєшся від окультизму, езотеризму і забобонів?

Чи відрікаєшся від магії, «цілителів», екстрасенсів?

Чи відрікаєшся від спіритизму, астрології, гороскопів, ворожіння на картах, чаклування? Чи відрікаєшся від кожного нехристиянського вчення?

Чи відрікаєшся від уживання й прикрашання себе або свого помешкання амулетами, талісманами та фігурками різних поганських божків чи магічними знаками?

Чи відрікаєшся від егоїзму, самолюбства, роздратування й злості?

Чи відрікаєшся від пожадливості, нечистоти, розпусти?

Чи відрікаєшся від самовпевненості, самонадійної пустої амбіції? Чи відрікаєшся від пихи й марнославства? Чи відрікаєшся від ненависті, неприязні й нехоті (браку любові у спілкуванні)?


Молитва про захист від злого духа

Господи Милосердний! Ти сотворив людину, щоб душею й тілом прославляла Тебе і вірно Тобі служила. Ти зробив моє тіло храмом Святого Духа й освячуєш мене кожного разу, коли в Пресвятій Тайні Євхаристії я приймаю Найсвятіші Тіло і Кров Твого Єдинородного Сина Ісуса Христа.

Дай мені, Господи, силу, щоб я міг (могла) мужньо й успішно переборювати спокуси злого духа та всі мої низькі пристрасті й пожадання. Зачини двері мого серця перед жадобою земної слави й багатства, не дай вселитися в мою душу ненависті й заздрості, віджени від мене гріховні думки й пожадання та дай силу побороти їх. Дозволь мені через щоденні перемоги віддати всі сили мого духа й тіла Тобі на службу.

Згадай, Пречиста Діво Маріє і Мати моя Небесна, що я віддався (віддалась) під Твою опіку й хочу Тобі належати. Рятуй мене в цих спокусах. Амінь.


Молитва про звільнення від злого духа до Господа Ісуса

О Спасителю Ісусе, Господи і Боже мій, котрий  через  жертву  на  хресті  відкупив  нас і переміг владу сатани, прошу Тебе, звільни мене від усякої диявольської присутності й від усякого впливу сатани.

Прошу Тебе про це в Твоє Ім’я,

Прошу Тебе про це через Твої рани,

Прошу Тебе про це через Твою кров,

Прошу Тебе про це через Твій хрест,

Прошу Тебе про це через заступництво Непорочної і Скорботної Марії.

Кров і вода, які випливають із Твого боку, нехай спливуть на мене, щоб мене очистити, спасти, зцілити. Амінь.

 

Молитва про звільнення від злого духа до Марії

О шановна Царице неба і Владичице Ангелів, Тебе, котра отримала від Бога міць і місію розчавити голову сатани, просимо покірно, зійшли нам небесне військо, щоб, за Твоїм  наказом,  знищило  злих  духів,  змагалося  з  ними  всюди,  знищило  їхню  сміливість і кинуло їх до пекла. Амінь.


Про визволення з-під влади поганої людини

Господи Боже, Ти – мій Творець і Отець. Ти знаєш, що для мене добре, i прагнеш мого щастя. Приходжу до Тебе просити допомоги. Дай мені стільки сил і відваги, щоб я не піддався впливові поганої людини. Навчи мене самостійно приймати рішення і брати за них відповідальність. Допоможи мені переконати самого себе, що зможу думати і діяти незалежно.

Нехай Дух Святий дає мені силу і світло. Обдаруй мене, Господи, мужністю, щоб, користуючись дарами, які вислужив на хресті Твій Син, – я був собою. Хочу бути підданим Тобі і тільки Тобі, бо знаю, що тільки тоді буду насправді вільним.

Довіряю Тобі, Господи, себе, моє життя. Амінь.

http://www.credo-ua.org



Схожі матеріали:

Категорія: Молитви-екзорцизми | Переглядів: 4616 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: молитва, Молитви, сил, відречення, від, нечистих, духів, екзорцизм, злих, екзорцизми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика