Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Січень » 18 » Демонологія, містицизм » Священик Джузеппе Томазеллі "Інтерв'ю з демоном". Частина 2
19:24
Священик Джузеппе Томазеллі "Інтерв'ю з демоном". Частина 2
- Меліде, я знаю, що ти маєш могутніх ворогів, і ними є ті, котрі щодня живуть в тісному зв'язку з Богом і сумлінно віддаються своєму апостольству. На жаль, ти маєш також багато друзів, а між ними є такі, котрі не вірять в твоє існування. Стверджують, що не вірять в тебе, але живуть за твоїми вказівками. Заперечують існування пекла і віддаються гріху, прагнучи лише заспокоєння власних пожадань. До іншої категорії твоїх союзників належать ті, котрі входять в стосунок із тобою через спіритичні сеанси, а в особливий спосіб ті, котрі бажають стати медіумом. Ти прагнеш того, щоб ті "викликані духів", медіуми, а також їхні допитливі друзі, викликали тебе.

Вони вірять, що в тих сеансах викликають душі померлих, а тим часом це ти, брешучи, відповідаєш на їхні запитання. В цьому твоя мета, бо бажаєш всіх людей постійно оббріхувати. Брешеш, коли говориш про реін-карнацію, про прибульців з космосу, або про блукаючі по землі душі, які очищаються. Ти добре знаєш, що, переконуючи людей про реінкарнацію, в такий спосіб ти утверджуєш їх в переконанні, що пекла не існує. Пам'ятаєш, Меліде, як одного дня я запитав тебе: "Меліде, в Ім'я Бога, відповідай! Чи правда те, що реін-карнація, в якій ти нас хочеш переконати, є твоїм фокусом?" А ти відповів: "Якщо ти знаєш, що це мій фокус, тоді навіщо питаєш? Навіть, якщо я брешу, то завжди знайдеться хтось, хто мені повірить". В такому випадку, поясни мені тепер кілька справ стосовно спіритичних сеансів. Коли медіум прикликає померлу душу і задає їй запитання, учасники сеансу переконані, що покликана душа приходить і відповідає.
Тим часом ти і твої друзі маскувалися під ті душі і заспокоювали цікавість присутніх, звісно городячи їм саму брехню. Іншого разу ви були оскаженілі. Чому? Ти багато разів говорив мені про те, що ви витворяли з учасниками сеансів. Саме в ті дні, до мене прийшов молодий хлопець, котрий весь трусився і казав: "Я повертаюся з Віченца, де з друзями ми вирішили під час сеансу викликати одного померлого: медіуму раптово стало дуже погано, з його вуст йшла піна. Образи та інші речі, що висіли на стінах, почали тремтіти. Стіл, за яким ми сиділи, піднісся на метр над підлогою і полетів до однієї із стін і прилип до неї. За мить він з гуркотом впав на землю. Я і мої друзі, нажахані, вибігли з кімнати. Ми добігли до мотоциклів, але жоден не хотів завестися".
Той хлопець також сказав мені: "Я більше ніколи не повторю такого. Як мені страшно. Під час інших спіритичних сеансів, ніколи не було чогось подібного, завжди було тихо". Скажи мені, Меліде, чому цього разу відбулося це заворушення?

- Легко можеш здогадатися про причину. Якщо навіть той, хто бере участь в сеансах, є малорелігійним, ба, навіть, чужоложить, або давно не приймає Таїнств, але, випадково, має біля себе якусь посвячену річ, яка стосується Христа або тієї Жінки, мого ворога, я кожного разу розсіюю жах поміж тими, котрі викликають померлих.

- Моє інтерв'ю з тобою ще не завершене. Тепер ти відповідатимеш на наступні питання. Кажи: "Чи всі демони мають таку саму силу?"

- Ні, Христос навчав про це, коли говорив до апостолів, безсилих перед демоном, що сидів у біснуватому: "Той вид демонів можна перемогти лише постом і молитвою". Наймогутнішими є демони, котрі схиляють до сексуальної нечистоти. Я є одним з начальників таких демонів. Я і мої піддані, зазвичай, перемагаємо у боротьбі з людиною.

- Знаю, що жінки та чоловіки мають дар свободи. Відтак, якщо ми хочемо, то можемо відбити кожну з ваших атак.

- Теоретично ти правий, але на практиці все по-іншому. Ми дуже інтелігентні, а, окрім того, ми добре знаємо людські прагнення. До кожної особи ми вміємо підійти з потрібної сторони. З допомогою нечистих пожадань ми затьмарюємо ваш розум і ламаємо вашу волю, як вогонь гне залізо. Найкращий спосіб, це ловити жінок та чоловіків на гачок "любові". Використовуючи той "сердечний" прийом, в 90 відсотках випадків ми співаємо пісню перемоги.

- Думаю, що ви, демони, натреновані в різних завданнях, подібно до солдатів на землі: одні б'ються в повітрі, інші на землі і на морі. Отож, поміж вами є такі, котрі підштовхують людей до блюзнірств з найменшого приводу, ще інші відповідно до: ненависті, атеїзму, крадіжок, тощо. Я, однак, вважаю, що оскільки більшість гріхів люди здійснюють небагато разів, бо швидко гидують ними, то з гріхом нечистоти зовсім інша справа.
Вже через декілька падінь він стає звичкою, її важко позбутися, а, окрім того, вона починає набирати вигляду добра, прикриваючись приємністю. Меліде, я неодноразово питав тебе під час екзорцизмів: "Котрий з гріхів провадить найбільше душ до пекла?" Ти завжди мені відповідав: "Не мушу тобі цього казати. Ти сам знаєш". Як на мене - це гріх нечистоти.

- Бачиш, ти, сам знаєш відповідь. Усі ті, що ув'язнені у пекельному проваллі, перебувають там за нечистоту. Вони також грішили й іншими гріхами, але завжди осуджували себе через нечистоту або теж нечистотою.

- Що ти думаєш про всіх тих, котрі живуть неморально?

- Я думаю, що вони вже внесені до реєстру проклятих і що тільки велика благодать могла б їх витерти з нього.

- Тобто, в реєстрі твоїх невільників є також розлучені чоловіки та жінки?

- Всевишній, перед котрим всі мусять бути чистими і без плями, не пустить в Своє Царство тих, котрі кожного дня живуть у гріху нечистоти. Це саме я і мої товариші переконали керівників ваших держав, щоб вони схвалили юридичне розлучення, без якого "цивілізаційний поступ", який ми пропонуємо, був би неможливий. Першими, хто заплатить за цей закон, який ти називаєш негідним, який проте є скарбом мого царства, будуть ті, що його створили, відповідальні за нечисті гріхи розлучених осіб. Покарані будуть і ті, котрі прийняли цей закон.

- Нещасні розлучені, котрі задля короткого життя у нетривких приємнощах, цілу вічність терпітимуть всі ті тортури, яким ти зараз підданий!

- Я, Мелід, переконую людей в тому, що словами Ісуса не слід собі забивати голови, а також в тому, що не слід жартувати із Всевишнім.

- А що буде з численними проститутками?

- Я тримаю їх близько свого серця, щоб жодна з них мене не покинула. їх найбільше поневолює тілесна приємність і жадання грошей. Пекло просторе і в ньому знайдеться місце для кожної з них.

- Котрі з гріхів дають тобі найбільше приємності: особисті, котрі не мають більшого впливу на людей, чи ті, котрі спричиняють скандали і підштовхують інших до зла?

- Звісно, що я волію гріхи, які розповсюджують скандали, бо з ними виникають наступні. Світ наповнений скандалами, а я і мої товариші тримаємося близько тих, котрі їх створюють. Ці люди є нашими найкращими помічниками.

- Ісус Христос сказав: "Хто йде за Мною, той не блукає в темряві... Небо і земля проминуть, але Мої слова не проминуть; не можливо щоб не прийшли спокуси; але горе тому, через кого вони приходять! Краще було б для нього, якби йому на шию повісили жорно і вкинули в море". Я питаю себе: "Як спокусники можуть жити так спокійно, коли слова Ісуса, Спасителя і Найвищого Судді, такі страшні?"

- Так відбувається завдяки моєму втручанню. Я знечулюю їх духовно, невидимо, але дійсно. Як хірург, знечуливши пацієнта, може різати і відрізати частини тіла, не завдаючи болю, так і я дію. Я чиню, що він не чує жодної відповідальності перед Творцем за свої вчинки і здається, що йому все дозволено.

- Які підступи ти використовуєш, коли зустрічаєшся з особами, які ведуть неморальний спосіб життя?

- Я спотворюю в їхньому розумі заповіді Творця, Який дав людям тіло як інструмент передавання життя. Працюючи в їхній уяві, я чиню так, що сексуальна стриманість видається їм чимось неможливим до реалізації в житті. Втовкмачивши їм в голову це переконання, далі я підсуваю їм різноманітні спокуси, в залежності від того жінка це чи чоловік, від їхнього віку, а також обставин, в яких перебувають.

- Які обставини ти маєш на увазі?

- Надмірна і нерозсудлива фамільярність між жінками та чоловіками, а також різноманітні розваги, які розпалюють пожадання.

- Думаю, що телебачення є одним з найдієвіших засобів, які ти використовуєш у своїй диявольській праці. Коли його використовувати для благої мети, воно може бути джерелом добра, але якщо його використовувати погано, воно може стати причиною багатьох злочинів. В пізні вечірні години показують непристойні і розгнуздані сцени.

-Я збуджую цікавість дорослих, молоді, ба, навіть дітей, і заспокоюю їхні неморальні пожадання.

- Пізніше, вони будуть змушені звітувати перед Богом, Справедливим Суддею, всі автори тих підступних трансляцій, власники телебачення, а також ті, котрі оглядають ті неморальні програми. Колись школа зла найчастіше загрожувала дітям поза родинним вогнищем, а тепер, разом з телебаченням, увійшла під дахи їхніх домівок. Що можна сказати про погані фільми? Безліч телевізорів наповнюється розпустою, а ви, злочинні демони, тримаєте їх у своїх пекельних тенетах і підштовхуєте їх не лише до нечистих думок і поглядів, але набагато далі.

- Всі вони, як це ти добре висловив, знаходяться в моїх тенетах, але не усвідомлюють того, бо одурманені нечистими приємностями. Вони зауважать їх, коли опиняться у вічно палаючому вогні. Думаєш, попе, що телевізори і фільми являються єдиним знаряддям, які я використовую для наповнення пекла? Як пастух радіє видом лугів, щедро порослих свіжою травою, так і я тішуся, а, можливо, й біль-ше, дивлячись на маси жінок, котрі біжать за сучасною модою, особливо на пляжах. З нетерпінням, ми, демони розпусти, чекаємо літнього періоду, щоб ще більше людей сплутати нашими сітями нечистоти.

- Меліде, Ісус чітко сказав: "Якщо хтось дивиться на жінку з пожаданням, то вже согрішив з нею у своєму серці". Нещасні, нерозсудливі жінки! Пам'ятайте, що є нечистота тіла, але й думок: хто порахує грішні думки та прагнення, котрі розбуджує в розгнузданих чоловіках ваша безсоромна мода, особливо на вулицях та на пляжах, по котрих невпинно ширяють натовпи демонів? Ви поводитеся так на пляжах, змиваючи водою ваші тіла, але, одночасно, забруднюючи ваші душі, і тих, котрі безсоромно на вас дивляться. Хочете остудитися в морі в ті спекотні дні, але одночасно готуєте для себе жар вічного вогню! Чуючи про вічний вогонь, ви іронічно смієтеся, але ті, котрі випередили вас у смерті, вже не роблять того, плачучи за свої провини разом з іншими засудженими!

- Я дуже спритний; щоб осягнути свою мету в світі, я послаблюю авторитет батьків, котрі найперші відповідають за непристойний спосіб вдягання їхніх доньок. Жінок, які безсоромно ганяють, я утверджую в переконанні, що вони не роблять нічого поганого, бо сьогодні майже всі так вдягаються. Використовуючи відсутність обмежень на пляжах, я розбуджую в тих жінках приємність від того, що на них дивляться і ними захоплюються. А тепер, попе, я скажу тобі те, чого ти ще не знаєш. В пеклі зараз перебувають найвродливіші жінки світу, ті котрі в своєму земному житті використовували свою фізичну вроду з метою спокушування чоловіків.

- Але чому ті жінки, безсоромні у вдяганні, не пам'ятають про те, що потрібно буде померти і що їхнє тіло стане харчем для хробаків?

- Ну, бо я, Мелід, віддаляю від них ті думки, які могли б відлучити їх від мене. В подібний спосіб я використовую тих, котрі знаходять насолоду в танцях, вечірках і дискотеках.

- Безперечно твої інтриги поміж любителями танцю приносять плоди нечистоти, бо пристрасна музика і рухи в сучасних танцях розраховані на те, щоб викликати сексуальне пожадання. Прикро, але й ті особи належать до твого диявольського царства. Я переконаний, що так само і література та порнографічна преса є отрутою, яку ти, зазвичай, використовуєш для знищення душ.

- Звісно! Книжки, які розпалюють пожадання, і розбещені фотографії є моєю могутньою зброєю, і я часто її використовую. Відриваю людей від здорової літератури, викликаючи в них огиду до неї, та одночасно розбуджую в них потяг до нечистих речей. Письменники знають про те, знають вподобання людей і, бажаючи вигоди, розкидають на сторінках своїх повістей та ілюстрованих часописів насіння нечистоти, яке самі носять в серцях. Такого типу читання збуджує відчуття і прагнення приємності в читачів, і таким чином, кількість моїх жертв постійно збільшується.

- А тепер кажи мені, Меліде, про тактику, яку ти застосовуєш, працюючи над спотворенням людських сумлінь, змінюючи в гіршу сторону характери дітей, котрі підростають в сім'ях. В перші роки життя хлопці і дівчатка загалом добрі, слухняні, старанні в навчанні, ходять з батьками до церкви, охоче спілкуються, але, коли тільки проминає період дитинства, в міру зростання, вони відходять від Таїнств, легковажать молитву, відчувають відразу, ба, навіть, ненависть до всього, що релігійне.

- Невже ти, попе, не можеш збагнути усіх тих змін? В період дитинства, різноманітні пристрасті зазвичай ще слабкі, неначе приспані. Та, як тільки минає період дитинства, входячи в період дозрівання, людина починає відчувати розбудження пожадання. Аби переможно вийти з того періоду і пережити його без падінь, потрібна Божа Благодать, котра приходить разом з молитвою, чуванням, стриманістю і доброю волею.
На щастя, не всі користуються тими засобами, а коли я розпочинаю мої інтриги, вони легко піддаються їм і потрапляють у залежність, наприклад, наркотиків, а коли це зроблять кілька разів, то потреба продовжувати це є такою сильною, що вони не можуть їй опиратися. Ще краще, коли вони скуштують наркотиків нечистоти, і тоді вони, майже завжди, мої. Падають, підводяться, знову падають і, в такий спосіб, поступово стають безвільними і безсилими переді мною.
Якщо до того долучаться ще й інші чинники, то вони часто підлягають під вплив шизофренії, якої медицина не може вилікувати.
Скільки ж то осіб, а особливо чоловіків, шаленіє через манію нечистоти і, внаслідок цього, мусить покинути роботу чи навчання. Шизофренію не завжди спричиняють зловживання в сексуальній сфері, але це одна з її найважливіших причин. Врешті той, хто в основному керується тілесними пожаданнями, раніше чи пізніше збунтується проти Бога, Який проте, казав вам панувати над власними пожаданнями.

- Меліде, недавно я запитав тебе: "Що скажеш про юнаків?" А ти радісно відповів: "Ех, теперішні юнаки, шукають проституток!" (замість "проституток" диявол вжив більш непристойне слово ). "А що скажеш про дівчат?" Тоді ти ще веселіше відказав: "Вони чинять набагато гірше від їхніх ровесників хлопців". Сучасна молодь здебільшого спустошена сексом. "А що скажеш про сім'ї?" Подружжя - це Таїнство і лише життя у союзі, дійсно укладеному перед Богом, може бути носієм добра.

- У сім'ях я втручаюся в тисячу різних способів. Ти, попику, добре це знаєш. Скільки моральних зловживань дарують мені молоді люди у своєму передшлюбному житті! Досягнути це допомагають мені також їхні батьки, які дозволяють перебувати молодим людям наодинці, залишаючи їх без жодного нагляду, особливо у вечірніх годинах, коли молоді люди виходять на прогулянки, або виїжджають кудись автомобілем. Саме тоді, я використовую ту мить, щоб спокушати їх і змусити до падіння. Зазвичай, батьки зацікавлені лише в тому, щоб в день шлюбу їхня донька мала на собі білу сукню. Я використовую слабкість і незнання батьків, які дозволяють донькам виходити вечорами з дому і повертатися о будь-якій годині. Кількість молодих, самотні матерів збільшується кожного дня, а саме тому, що я дуже сумлінний і спритний у вигадуванні та підсуванні спокус. Також і в укладених no-Божому сім'ях я невпинно дію: часто мені вдасться вчинити так, що батьки не бажають прийняти нових дітей і вбивають їх до того, як вони вийдуть з лона матері. Скільки-то разів вдається мені через різні підступи послабити почуття поміж чоловіком та дружиною і звернути серце чоловіка до іншої, заміжньої жінки, або ж краще - серце жінки до іншого одруженого чоловіка. В такий, отже, спосіб, я, підсуваючи нечисті пожадання, доводжу подружжя до розлучень та сепарацій, вбиваючи на тому шляху природну любов батьків до своїх дітей.

- Якими ще аргументами ти розпоряджаєшся?

- Я переконую людей, що подружня сепарація лише колись давно вважалася чимось поганим, але тепер, поряд з прогресом, вона необхідна, бо ж серцю не накажеш, а особиста свобода не може бути обмежена ніким. Плоди моєї диявольської праці направду величезні. Завдяки нечистоті, збуджуючи людські пристрасті, я веду чоловіків та жінок, куди мені лише заманеться.

- Тобто, ти ведеш їх в пекло?

- Звісно ж! Як тільки вони помруть, то ділитимуть мій уділ, там, де вічний плач, докори сумління і скрегіт зубів.

- А тепер, Меліде, я вимагаю від тебе відповіді на моє останнє запитання. Знаю, що ти не хочеш цього робити, але я тобі наказую.

- А хто ж ти такий, попе, щоб мені наказувати?

- Я - жалюгідне створіння, але є, одночасно, Священиком і представником Бога; Авторитетом Бога, який походить з мого священства, я наказую тобі сказати правду. З твоїх відповідей можна було б зробити висновок, що увесь світ через неморальні вчинки перебуває у твоєму володінні. Та, однак, у світі, окрім твого царства, є Боже Царство. Зло створює більше галасу, аніж добро, але скільки ж добра знаходиться у світі сьогодні. Не злічити усіх тих душ, котрі через урочисто або приватно складену присягу, обіцяли жити в чистоті! Скільки жінок та чоловіків готові радше віддати життя, аніж згрішити гріхом нечистоти. Скільки ж сімей дотримується слушної стриманості! Яку велику хвалу віддають в такий спосіб усі ті душі своєму Творцеві. Стосовно тих добрих, переможних в спокусах, скажи мені, чого ти найбільше в них боїшся і ненавидиш?

- Двох речей: молитви і втечі від злих нагод.

- А чому ти так сильно боїшся молитви?

- "Бо вона - перший крок до Бога, і здобуває численні благодаті. Важко мені притягнути до себе когось, хто багато і тривало молиться. Усі ті, що зараз знаходяться в пеклі, не молилися або молилися мало і недбало. В особливий спосіб я ненавиджу молитви, звернені до тієї Жінки, Імені Котрої ми, демони, ніколи не вимовляємо. Друга справа, яку я ненавиджу, це втеча від злих нагод. Мої невільники через нечистоту не лише не уникають спокус та злих нагод, але самі їх шукають і з завзяттям створюють все нові нагоди.

Релігійне видавництво "Добра книжка", 2010


Схожі матеріали:

Категорія: Демонологія, містицизм | Переглядів: 5909 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Демон, Джузеппе Томазеллі, Демонологія, Інтерв'ю з демоном, спіритизм, МІСТИКА, екзорцизм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика