Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Грудень » 1 » Масонерія і антихрист » "Демократичні цінності": християнам, які не схвалюють гомосексуалізм, відмовляють у праві виховувати дітей
21:29
"Демократичні цінності": християнам, які не схвалюють гомосексуалізм, відмовляють у праві виховувати дітей
Справа темношкірої подружньої пари Юніс і Оуена Джонс, котрим було відмовлено в праві виховувати дітей, що залишилися без батьківського піклування, отримає подальший розвиток і розглядатиметься Верховним судом у Ноттінгемі.
За повідомленням британських ЗМІ, причиною відмови стали релігійні переконання християнського подружжя Джонс, котре входить до п'ятидесятницької церкви невеликого англійського містечка Дербі.
У праві на виховання дітей їм було відмовлено через те, що в ході співбесіди християни-п'ятидесятники заявили, що відповідно до своїх релігійних переконань гомосексуальні відносини для них неприйнятні.
У міській Раді Дербі на питання про те, чи розуміє Оуен, що він повинен говорити дітям, що бути гомосексуалістом це нормально, Джонс відповів відмовою, пояснивши, що не може цього зробити, оскільки його християнські переконання не дозволяють йому так робити, що він не може так вчинити ні з моральної, ні з духовної точок зору.
Цей правовий конфлікт отримав у Великобританії широкого розголосу, оскільки закони про захист прав сексуальних меншин увійшли в протиріччя із законами про свободу совісті та релігійних переконань.
На захист дискримінованої в правах подружньої пари п'ятидесятників, яка публічно висловилася проти одностатевих шлюбів і гомосексуалізму, виступили багато священиків Англіканської Церкви, у тому числі колишній архієпископ Кентерберійський лорд Кері.
Якщо рішення буде не на користь християн, то, на думку пасторів, наслідки цього можуть бути руйнівними для християн Великобританії, які можуть позбутися можливості публічно висловлювати свої релігійні переконання.
У своєму відкритому листі, підписаному лордом Кері, єпископами Вінчестера, Честера і колишнім єпископом Рочестера, священики-протестанти висловлюють побоювання, що лейбористські закони про рівноправність поставили права гомосексуалістів вище інших прав підданих, навіть при тому, що за статистичними даними у Великобританії кожен 66-й житель - гомосексуаліст.
Міська рада Дербі відмовила подружжю Джонс у опікунстві, оскільки вони ніколи не скажуть дітям, що гомосексуальний спосіб життя є прийнятним. На думку Ради, ці погляди суперечать політиці рівноправності відповідно до закону про сексуальну орієнтацію. Саме проти цих переконань виступають і прихильники прав гомосексуалістів, стверджуючи, що слід враховувати інтереси дітей, а не забобони батьків та опікунів.
За інформацією Християнського юридичного центру п'ятидесятницька сім'я, яка раніше вже взяла на виховання близько 20 дітей, не відрізняється гомофобські настроями. Правда, вони висловлюються проти статевих стосунків до вступу в шлюб і проти одностатевих шлюбів.
На думку Християнського юридичного центру, наслідки рішення суду будуть мати серйозні наслідки. Без перебільшення можна говорити, що майбутнє християнського опікунства та прийомних батьків-християн буде визначатися рішенням Верховного суду у даній справі.
pravdyvo.org.ua


Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1611 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: гомосексуалізм, право, виховання дітей, демократія, Захід, християни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика