Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Липень » 25 » Масонерія і антихрист » ЮВЕНАЛЬНА ЮСТИЦІЯ — УЗАКОНЕНЕ РУЙНУВАННЯ ІНСТИТУТУ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ
23:17
ЮВЕНАЛЬНА ЮСТИЦІЯ — УЗАКОНЕНЕ РУЙНУВАННЯ ІНСТИТУТУ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ
Ювенальна система — це рекомендації, у яких пропонується на базі комісій по справах неповнолітніх створити систему контролю над сім’єю, відповідальну за виконання Конвенції ООН про права дитини.

Контроль за ситуацією у сім’ях намагаються передати якимсь недержавним організаціям, що існують на кошти західних грантів.

Зараз у ряді країн поступово вводять "обов’язкове сексуальне виховання". Його суть зводиться до того, що не існує ніякої норми, що "гомосексуалізм
" — це один з варіантів людського вибору. Тобто, все це ті речі, які наносять прямий удар по демографії та моралі. І ювенальна юстиція це лише один з моментів із загального комплексу таких "революційних" потрясінь для загальнолюдської моралі. Ювенальна юстиція — це не лише спеціалізований суд для розгляду карних справ неповнолітніх, але і ціла армія чиновників, яка буде смоктати величезні кошти з бюджету країни.

Права дитини називаються пріоритетними перед правами батьків. При цьому ювенальна юстиція декларує, що оскільки дитина є неповнолітньою, то вона не може повноцінно захистити свої права, а значить державний орган ювенальної юстиції краще може це зробити. Цю концепцію представники іноземних недержавних організацій активно впроваджують в українську законодавчу практику вже не один рік через відповідальних за цього роду геноцид чиновників, в той час, як на даний момент діє практика, яка опирається на пріоритет прав сім’ї.

Права людини існують у єдиному вигляді. Тобто людині від народження дані певні права. Причому потрібно розуміти, що права у дитини та права у дорослого — цілком різні. Адже батьки повинні якось оберігати дитину від небезпек зовнішнього світу. Ніхто явно не дозволить дитині гратися з електроприладами, не дасть якусь розтліваючу інформацію. Нормальні батьки будуть намагатися огородити свою дитину, щонайменше, від порнопродукції. Все це накладає певні обмеження прав дитини для її ж блага, щоб їй не нашкодити. І зараз батькам фактично заважають реалізовувати своє право на виховання дитини.

Ювенальна система не дала ефекту ніде у світі, у жодній країні. Ніде вона не призвела ні до зниження молодіжної злочинності, ні до зниження насилля супроти дітей. Навпаки, молодіжна злочинність у всіх країнах з ювенальною юстицією росте у рази швидше дорослої злочинності.

За кордоном злочинні угруповання дорослих охоче використовують малолітніх для поширення наркотиків та скоєння інших правопорушень, оскільки вони перебувають під захистом ювенальною юстиції: не чіпайте дітей, вони ще не досягли віку відповідальності за свої вчинки.

Сім’ю ювенальна юстиція буде не захищати, а руйнувати, оскільки з’явиться можливість впливати на батьків через дитину. Під приводом перевірки вмісту холодильника, наприклад, можна буде втрутитися у життя будь-якої сім’ї, забрати дитину, передати її на виховання у притулок, іншу сім’ю, в тому числі і закордонну, в тому числі і сім’ю "гомосексуалістів".

Проект цієї юстиції названий антихристиянським, який порушує Заповідь Божу про шанування дітьми батьків, служить юридичною основою для руйнування багатовікових традиційних сімейних цінностей суспільства та державності України, суперечить Конституції, яка гарантує батькам переважне право на виховання своїх дітей. Реалізована система фактично позбавляє батьків їх природного права виховувати дітей та переважного права на визначення системи та пріоритетів їх виховання. У рамках цієї системи стають нормою судові "розборки" дітей зі своїми батьками, які "пригнічують їх права".

У першу чергу права дитини має захищати сама сім’я. Система ж ювенальної юстиції впроваджує захист дитини від власної сім’ї! Це абсурд. У здоровому суспільстві такого бути просто не може. Звичайно є такі сім’ї, від яких дійсно потрібно дитину захистити, наприклад, сім’ї алкоголіків та наркоманів. Але на даний час існує достатньо механізмів для вилучення дітей з такої сім’ї та позбавлення батьківських прав. Але чому через них мають страждати, наприклад, багатодітні сім’ї, де батьки при низькому рівні достатку дають дітям правильне, повноцінне виховання, хоча їх холодильник не ломиться від їжі, як того вимагає ювенальна юстиція, і комп’ютера у їхній сім’ї немає, але є набагато більше — теплота й повнота сімейних стосунків, вміння спілкуватися та враховувати інтереси та потреби один одного, повага до старших, допомога та взаємовиручка.

Якщо до байдужості нашої держави стосовно проблем пияцтва, наркоманії, байдужості до зла, насилля, жорстокості, хабарництва добавиться корумпована система ювенальної юстиції, то ситуація у нашій країні буде справді катастрофічною.

Органи опіки можуть відбирати дітей за скаргою сусідів через претензію на кімнату, або для комерційної пропозиції по усиновленню. У одному випадку органи опіки сказали: на ваших близнюків вже є замовлення. Також можуть прийти додому через те, що матір не взяла довідку з пологового будинку, не зробила щеплення дитині, затримується у відвідуванні поліклініки. Це відбирання має назву акції милосердя, надання дитині допомоги у тому, в чому батьки не можуть її забезпечити. Неблагополучною вважається будь-яка сім’я, де немає або батька, або матері, і це може служити достатнім приводом до встановлення прискіпливого контролю над приватним життям цієї сім’ї. Навіть у цілком благополучних сімей, згідно українського рівня життя, діти виховуються у неприпустимих умовах, якщо порівняти з європейськими нормами, з яких дослівно списаний законопроект. Спроба примусити дитину, наприклад, допомогти по дому або навіть просто зробити домашнє завдання, може обернутися звинуваченням батьків у насиллі над особистістю. Дітей будуть заохочувати доносити на своїх батьків тим самим руйнуючи будь-яку довіру між дітьми та батьками.

Введення ювенальної юстиції приведе до погіршення демографічної ситуації, оскільки, як показує досвід західних країн, ювенальна юстиція мотивує людей на відмову від дітонародження, розвал освіти, оскільки директор та вчителі шкіл позбавляться можливості впливати на учня, як би негативно та зухвало він себе не поводив. Також це потягне за собою розквіт корупції, як наслідок практично безмежної та безконтрольної влади над сім’ями ювенальних судів та соціальних служб, і розквіт злочинності, оскільки психологія неповнолітнього злочинця така, що, відчуваючи безкарність, яка гарантується цією порочною системою, він ще більше стає некерованим. У той же час, існуюча система Українського законодавства цілком достатня як для захисту дітей від насилля з боку дорослих, так і у відношенні прав неповнолітніх злочинців. До того ж існуюча юридична система вже злагоджена, логічна та перевірена часом.


Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1185 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: гендерна політика, гендерна ідеологія, масонерія і антихрист, ювенальна юстиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика