Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Січень » 20 » Масонерія і антихрист » Тижневий огляд: переслідування християн (11.01-17.01)
18:23
Тижневий огляд: переслідування християн (11.01-17.01)

11 січня повідомляється, що в Південному Судані п'ять озброєних чоловіків пограбували католицьких монахинь. Грабіжники забрали у черниць, які працюють в школі для підготовки вчителів в Ямбіо, комп'ютери, стільникові телефони та готівку. Суданська Католицька Радіомережа також повідомила, що одну з черниць грабіжники згвалтували.

Асія Бібі напередодні Різдва змогла побачитися з сім'єю. Під час зустрічі з близькими у в'язниці для жінок Асія Бібі сказала їм, що прощає владі, яка звинуватила її, незважаючи на очевидний наклеп, адже Різдво Господа - це свято милосердя. Також Асія просила всіх християн світу про молитву, щоб Верховний суд, де знаходиться її апеляція, звільнив її від висунутого обвинувачення.

У річницю вбивства у Парижі ісламськими терористами працівників редакції «Charlie Hebdo»  на обкладинці цього сатиричного журналу розмістили малюнок, що зображає Бога з автоматом Калашникова за спиною, в закривавленому одязі й з підписом «Вбивця досі на волі». На малюнку дивує найбільше те, що Бог має над головою трикутник із зіницею ока в середині, що чітко вказує, що це Бог християн. Деякі коментатори вважають, що «Charlie Hebdo» навмисно образив християн замість мусульман, щоб таким чином уникнути бурхливої реакції останніх.

На хвилі атак ісламістів, які відбулися торік у Франції, щораз чіткішим стає там постулат радикальної секуляризації. Голова Єпископату Архиєпископ Жорж Понтьє говорить про глибокі зміни, які відбуваються у зв'язку з цим у французькому суспільстві. Радикалізація антирелігійних настроїв є певною мірою результатом ігнорування і плутанини, що панують у помислах багатьох французів. Ця плутанина посилюється через позицію деяких представників християнського світу, які після нападів припускалися апології ісламу як релігії миру, не беручи до уваги думки релігієзнавців. Антирелігійні упередження є ще сильнішими. Церква повинна протистояти їм.

Відповідно до інформації за 13 січня читаємо, що по всьому світу значно збільшилися випадки переслідування християн. Країною з найгіршим ставленням до християн залишається КНДР, при цьому велика кількість загиблих за свої релігійні переконання християн - в Нігерії. Про це йдеться в щорічній доповіді міжнародної організації із захисту християн від переслідувань Open Doors. Також в доповіді сказано, що «існує реальна загроза християнству через переслідування по всьому світу».

Минулого тижня невідомі вандали осквернили кладовище Бейт-Джамаль, що розташоване на захід від Єрусалиму. У зв'язку з подією прес-служба Латинського патріархату Єрусалиму опублікувала заяву патріарха Фуада Туаля, звернене до світової громадськості - і, зокрема, ізраїльської влади. Засуджуючи згаданий вище акт вандалізму, єпископ висловив своє обурення бездіяльністю правоохоронних органів Ізраїлю, де-факто ось уже кілька років залишають злочинців без належного покарання.

14 січня з’явилося повідомлення про те, що у ніч з 12 на 13 січня 2016 року біля церкви на Аскольдовій могилі у Києві двоє невідомих вчинили акт вандалізму і облили зеленою рідиною білу меморіальну дошку знаної та шанованої у світі видатної української громадської та політичної діячки, Голови ОУН(р), Президента Антибільшовицького Блоку Народів, народного депутата ВР України трьох скликань, засновниці Конгресу Українських Націоналістів Слави Стецько.

Згідно з інформацією за 15 січня читаємо, що в Іраку осквернили християнські могили. Делегація представників християнських і мусульманських спільнот побувала на християнському кладовищі в Кіркуку, де був здійснений акт вандалізму. Усі засудили осквернення могил як «сектантські дії». Вони сказали, що мета цих дій у тому, щоб підірвати мирне співіснування різних етнічних груп і релігійних спільнот у Кіркуку.

У німецьких таборах для біженців мусульмани переслідують християн. Масштаби цих переслідувань настільки великі, що багато християнських біженців воліють повернутися на батьківщину, охоплену війною, аніж жити в таких умовах. У найгіршому становищі є колишні мусульмани, які охрестилися. Для мусульман вони відступники і не мають права жити.

Християни Гамбії стали піддаватися різним обмеженням після того, як місяць тому президент Яйя Джамме проголосив свою країну «ісламською державою». Зокрема, християнок тепер змушують носити мусульманські головні убори. Нещодавно в Гамбії була створена ісламська поліція, у функції якої, зокрема, входять облави на жінок, що не покривають свою голову належним чином. Держслужбовців, які не дотримують ісламський дрес-код, карають.

Франклін Грем, президент Євангельської Асоціації Біллі Грема, заявив, що церква в США зазнала невдачі. За його словами, Верховний Суд уже змінив юридичне визначення шлюбу. Країна стала полігоном вбивств для ісламських радикалів, і християни перетворилися на мішень нападів тільки за те, що реалізують своє право, гарантоване Першою Поправкою. Грем наголосив, що Америка - нація в біді, і тільки Бог може виправити це.

У 2015 році кількість випадків переслідувань християн зростала – повідомляє щорічне дослідження «Індекс переслідувань» Міжнародної Християнської Ініціативи «Open Doors». Основною причиною у 35 з 50 країн був радикальний іслам. Іншими чинниками були: релігійний націоналізм, диктаторські режими, посткомуністичний атеїзм, внутрішні етнічні конфлікти і організована злочинність. З цих причин 100 млн. визнавців Христа минулого року переслідували за їх віру по всьому світу. Чотирнадцятий рік підряд на першому місці за кількістю випадків знаходиться Північна Корея, далі йдуть Ірак, Еритрея, Афганістан, Сирія, Пакистан, Сомалі, Судан, Іран і Лівія. Загалом дослідники зафіксували зростання тиску переслідувань на 2,8 пункти відносно попереднього року.

Церква у світі є знаком спротиву! Що більше Вона проголошує Того, Хто є «Дорогою, Істиною і Життям» (Ів. 14, 6), то більше її відкидають – йдеться в посланні префекта ватиканської Конгрегація у справах богослужіння і дисципліни таїнств після брутального осквернення і підпалу історичної церкви у Фонтенбло, неподалік від Парижа. У Франції осквернення християнських місць поклоніння стало справжнім лихом. За статистикою, щодня поліцію повідомляють про два випадки таких злочинів.

http://catholicnews.org.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1025 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: християнофобія, ісламізація, мусульманство проти християнства, Переслідування християн, масонерія і антихрист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика