Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Червень » 1 » Масонерія і антихрист » Про загальну брехню ліберальної демократії і про тенденції фемінізму
08:38
Про загальну брехню ліберальної демократії і про тенденції фемінізму
«Відкинувши всяку гуманістичну і демократичну риторику, можна сказати:

те, що ідеологія рівності силкується представити як "справедливість", є справжнісінькою несправедливістю.

Це визнавали ще в свої роки Цицерон та Аристотель...»
Юліус Евола

Дійсно, якщо ми подивимося на історію, ми побачимо багато несправедливих режимів, багато кривавих політичних режимів, які часом знищували в людині все людське, але не один з них не знищував людину як особистість і народ як такий, цим знищенням зараз займається сучасна ліберальна демократія. Як би ліберали не плювалися своїми спотвореними думками про загальну рівність, істина була, є і буде залишатися істиною. Нерівність була і буде завжди між людьми: нерівність на роботі, коли робітник підпорядковується роботодавцю, нерівність в будинку, нерівність у дружбі, нерівність у фізичних та розумових здібностях між людьми і звичайно ж соціальне і політичне нерівність.

Озираючись далеко в глиб людської історії, потрібно розуміти, що наші предки були далеко не дурніші за нас, а в деяких питаннях набагато розумніші так як вони могли зберегти монолітну свідомість і мудрість минулих поколінь. Ніхто з них подумати не міг, що голос, якого-небудь вченого чоловіка, видатного лікаря чи воїна в даний час будуть всіма силами прирівнювати до голосу якого-небудь м'ясника або вантажника. Що який небудь африканський дикун або дикий гірський відлюдник буде за своїми правами дорівнювати цивілізованій людині з освітою.

Саме така тенденція породжує в нашому світі найвищу несправедливість у всій людській історії. При цьому ідеї загальної рівності підтримуються всією "гуманною світовою спільнотою" і яро намагається звести нанівець мудрість і життя наших предків, ллють бруд на церкву Христову. Загальна рівність яро суперечить усім законам земної і людської природи. Така тенденція в підсумку породжує те, що знищує цілі народи і призводить до неминучого краху інституту сім'ї в будь-якій державі - це явище називається "фемінізм" або "сексизм".

Фемінізм поширюється світом, так як поширювалася колись бубонна чума, і заразом із тілом ця нова отрута знищує розум і свідомість народів. Подібну тенденцію ми зараз добре бачимо в постсовєцьких країнах, особливо в Україні, Молдові та РФ. Саме сьогодні ми бачимо як багато дівчат, виховані своїми матерями в дусі комуністичного фемінізму (від Клари Цеткін і Рози Люксембург до Наді Крупской) та рівності, мають нахабство командувати над чоловіками, і яро не хочуть підкорятися чоловікам. Тому коли подібні дівчата виходять заміж у сім'ях починаються чвари і скандали, вони розпадаються, а народжена дитина росте у неповній сім'ї адже батько найчастіше спивається у такій ситуації. З цих причин у країнах, в яких процвітає фемінізм, алкоголізм і самотність є епідеміями, а демографічна катастрофа - нерозв'язною проблемою.

Повертаючись до Священного Писання, ми бачимо головну істину - Господь Бог створив чоловіка першим, а жінку створив з ребра чоловіка. Думаю, всі знають, що Біблія написана на стародавній мові образів і притч і ребро згадано не випадково. Ребро є єдиною кісткою в організмі, яка не має мозку. Саме тут ми бачимо вказівку на те, що чоловік за всіма параметрами перевершує жінку. Жінка за своєю природою сама влаштована так, що повинна підкорятися чоловікові «Дружини, коріться своїм чоловікам, як Господеві, бо чоловік голова дружини» (Ефесянам 5:22-23). Біблія і Священне Євангеліє яро засуджують будь-які зачатки фемінізму і каже жінкам про те, що чоловік рано чи пізно піде до більш слухняної жінки: «Цнотлива дружина (...) уста вона відкриває на мудрість, і милостива наука у неї на язиці» (Притчі 31:26), «сварлива дружина - стічна труба» (Притчі 19:13), «ліпше жити в куті на даху, ніж з сварливою жінкою в спільному домі» (Притчі 21: 9; 25:24), «краще жити в землі пустельній, ніж з дружиною сварливою і сердитою» (Притчі 21:19).

Дорогі брати і сестри у Христі, у своїй статті ми не прагнули заявити, що від жінок у світі всі проблеми, зовсім навпаки. Це звернення до братів-християн із думкою про те, що саме на нас чоловіках лежить основне навантаження і основні труднощі світу, а ніяк не перекладати несправедливість і страждання на плаче жінок. Саме тому ми повинні бути сильними, саме тому ми повинні бути мудрими і жити за християнськими заповідями. Саме ми, християни, повинні удосконалюватися, щоб показувати жінці свою перевагу у справах, у любові і у турботі, як це і личить справжньому доброму християнину, і славному лицареві. Засуджуючи фемінізм, Біблія дає нам модель ідеальних відносин і вчить нас по справжньому любити наших прекрасних дам: «Чоловіки, любіть своїх дружин і не будьте суворі до них» (Колосянам 3:19).
Сучасний ліберальний демократичний світ, вчить нас забувати минуле, а наші предки і Сам Господь Бог - вчитися на своїх помилках, щоб будувати велике майбутнє. З цієї причини ми кидаємо виклик і готові бути відважними перед обличчям загальної брехні і мороку погибельної ліберальної демократії. З нами правда, а значить разом із нами Сам Господь Бог і за нами перемога!

Григорій СТРУЦЬКИЙ / http://sichovyk.com.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1233 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ліберастія, фемінізм, суспільні проблеми, масонерія і антихрист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика