Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Травень » 20 » Масонерія і антихрист » Занепад антихриста. Навернення народів
20:43
Занепад антихриста. Навернення народів
Про занепад антихриста маємо багато згадок і у св. Письмі, і в церковному Переданні (особливо в творах св. Отців), і в приватних об'явленнях.
Збираючи те все разом, можемо той занепад ось так переповісти: Антихрист збере своїх прихильників на Оливну гору в Єрусалимі, щоб у їхній присутності мавпувати Господнє Вознесення. Зібраному народові він заявить, що піднесеться аж до неба. При допомозі диявольської сили він підніметься дуже високо вгору, де раптово у нього вдарить грім, і він з надзвичайним розмахом упаде на землю й сконає. Присутні з великим жахом побачать, як під його трупом відкриється земля, й він упаде в безодню. Страшний сморід наповнить землю. Тоді всі будуть утікати від того страшного місця Божої кари і пізнають, що антихрист їх обманув. З великим жалем визнаватимуть свою вину й благатимуть прощення від Бога. Ще й інших приводитимуть до Бога (св. Гільдеґарда).

Преподобний Гольцгавзер каже, що під час занепаду антихриста настане землетрус в Єрусалимі й згине багато людей. В пророцтві цариці Михальди оповідається, що своє вознесення антихрист назначить за 15 днів, бо схоче доказати, що він - правдивий Бог і правдивий месія. Громом уб'є його за Божим дорученням св. архангел Михаїл. Сестра Nativitas каже, що антихрист у своїй гордості схоче піднестися аж до Найвищого престолу в оточенні цілого полку дияволів. Побачивши св. Михаїла, пекельна сила надзвичайно перелякається. Вона почує при цьому його грізні слова: "Куди, прокляті? Завертайте й летіть аж на дно пекла!" Як тільки вдарить грім, антихрист і його оточення, наче блискавка, полетить стрімголов у відкриту пекельну безодню з таким гуком, що аж затремтять пекельні основи. На землі настане темрява, а сильний землетрус надзвичайно знищить багато осель із їхніми жителями. Море буде таке розбурхане й піднесене, що загрожуватиме своїми водами суші.

Діонисій із Люценбурґу каже, що вознесення обох пророків антихрист перед своїми прихильниками приписуватиме чарівництву. Тому він піднесеться до неба, щоб скинути їх звідтіля, бо він - пан неба й землі! При вознесенні антихриста нарід впаде на землю й віддасть йому Божу честь.Всі очікуватимуть тої хвилі, коли антихрист скине з неба пророків. Але, почувши гук грому, побачать, як антихрист закрутиться в повітрі й стрімголов впаде на Оливну гору. Там земля розпадеться, й труп антихриста впаде в вогняну безодню. З антихристом упаде в безодню також і фальшивий пророк (предтеча антихриста), що саме тоді буде присутній на Оливній горі й промовлятиме до народу. "І спіймано звіра, а з ним і фальшивого пророка, що чинив перед ним знаки... їх обох живими вкинено у вогняне озеро, що горить сіркою" (Об'явл. 19, 20).

Годиться тут згадати, що подібний кінець спіткав уже Симона-чарівника з Самарії, що при допомозі диявола чинив великі знаки (фальшиві чуда). Люди шанували його якнайвищого Бога (Діян. 8, 9). Одного дня він заявив, що піднесеться до неба і, справді, він піднісся високо вгору, але,за наказом св. Ап. Петра, впав і марно згинув.

Антихриста, подібно як Симона-чарівника, стріне доля викиненого з неба диявола: "Я бачив сатану,що спадав із неба, як блискавка" (Лк. 10, 18). Діон. з Люценбурґу здогадується, що антихрист побачить у повітрі Христа Спасителя на білому коні (nop. Об'явл. 19, 11), як гнівного й страшного свого Суддю. "Господь Ісус уб'є духом своїх уст і знищить явленням свого приходу того, що прийде при допомозі сатани з усякою силою й знаками фальшивими судами і усяким обманом неправди"(II Сол. 2, 8). "Антихрист буде стертий, але не рукою" (Дан. 8, 25), а невидимим мечем архангела Михаїла.

Після смерті антихриста (як здогадується Діон.з Люц., читаючи 38 і 39 главу пророка Єзехиїла), нападе на Палестину могутній північний цар (Маґоґ), щоб пограбувати навернених жидів і забрати для себе св. Землю. Але землетрус, напади жидів і незгода в самому його війську викличе в армії таке замішання, що одні частини будуть нападати на інші, а сам цар згине біля Тиверядського моря. Трупів буде так багато, що вони лежатимуть непоховані цілими місяцями. Це пророцтво Єзехиїла таке незрозуміле, що зможе пояснити його, мабуть, аж саме сповнення того ж пророцтва.

2. Прихід Еноха та Ілії, занепад антихриста,будуть ознакою недалекого другого приходу на світ Христа Спасителя. На основі слів пророка Даниїла:"Щасливий, хто витриває й перебуде 1335 днів", здогадується св. Єронім, що кінець світу наступить за 45 днів по смерті антихриста, який пануватиме 1290 днів. Однак годі на це пояснення згодитися, тому що "ніхто не знає ні дня, ні години, коли Син чоловічий прийде" (Мт. 24, 36). Сестра Nativitas каже, що на другий прихід Христа доведеться чекати ще дуже багато літ. Той час буде призначений на те, щоб прихильники антихриста навернулися, вірні зміцніли, а всі щоб приготувалися до години страшного суду. Св. Дух дасть ласку, щоб ті, які вшановували антихриста, пізнали правдивого Бога. (Діонісій Картуз каже, що не всі прихильники антихриста навернуться) Багато навернеться також і жидів, так що справді буде одне стадо й один Пастир (Йо. 10, 16).

Після навернення народів має настати новий світлий період в історії Церкви (св. Гільдеґарда). Сповняться, отже, слова Христа Спасителя: "І пекельні ворота не переможуть її" (Мт. 16, 18), бо Церква переможно вийде з переслідування антихриста. І в тому буде Вона подібна до Христа Спасителя, що, хоч і замучений ворогами, воскрес світло по 3-х днях.Через те, що всі очікуватимуть близького приходу Христа, щезне між людьми заздрість і ненависть, а їхнє місце займе мир і любов. Але,на жаль, по якомусь часі та ревність знову остигне, й люди повернуть до грішного життя, аж поки не прийде несподівано година страшного суду. Отже, прийде знову час, що дуже мало буде праведних, а багато нерозкаяних і запеклих грішників. Чимало буде й таких, що не визнаватимуть над собою ніякого Бога, бо казатимуть, що й без Бога їм добре. На них сповниться те, що передбачив св. Апостол Павло: "Коли вони скажуть: радість і безпека, то несподівано впаде на них погибель".

Франц ШПІРАҐО
"Антихрист"



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 15827 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: пророцтва, Безбожник, Антихрист, шпіраго, пророк Ілля, обявлення, кінець світу, жиди, масонерія і антихрист | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика