Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Листопад » 24 » Апокрифи » Невідомий нотатник невідомого католика - апокрифічні записки, цитати, пророцтва
16:58
Невідомий нотатник невідомого католика - апокрифічні записки, цитати, пророцтва

Знамення часів

«…за зробленою системою «зручних карток» комп’ютерної безпеки ховається всесвітня диктатура, поневолення антихристу.

Після картки і посвідчення особи, «комп’ютерного досьє», щоб обманом підвести справу до печатки, будуть постійно говорити про те, що хтось взяв чиюсь картку і забрали його гроші з банку, тому будуть рекламувати печатку на руку або на чоло лазерними променями, непомітну зовні, з числом 666 – імям антихриста».

«Останні часи наступають. Незабаром буде екуменічний собор під назвою «святий». На ньому всі віри поєднаються в одну. Потім будуть скасовані всі пости, чернецтво буде повністю знищено, єпископи будуть одружені. Новостильний календар буде введений Вселенською церквою. Будьте пильні. Намагайтеся відвідувати Божі храми, поки вони ще наші. Незабаром не можна буде ходити туди, все зміниться. Тільки вибрані побачать це. Людей будуть змушувати ходити до церкви, але ми не повинні будемо ходити туди ні в якому випадку…»

«Ті, що носитимуть цей знак (тавро), виглядатимуть як навіжені. Вони не матимуть спокою ні вдень, ні вночі, але тільки про те й думатимуть, щоб усіх, хто ще не має того тавра, повбивати або заморити голодом.

Цей знак буде пекельною карикатурою хрещення тому, що через нього буде людина назначена як прихильник антихриста. А тому – як прихильник сатани і тим самим вона піддасться під диявольський вплив. Хто не носитиме на собі цього тавра, тому зітнуть голову, також ніхто не зможе нічого ні купити, ні продати. Тавро буде одночасно членським посвідченням всесвітньої спілки споживачів товарів.

Християнам залишиться тільки вибір між смертю й скорою втечею у пустиню. Бо хто не схоче носити тавра антихриста, того негайно чекає смерть.

 

Антихрист

Мати антихриста твердитиме, що вона зачала свого сина в надприродній спосіб.

Антихрист вестиме до 30 року приховане життя і аж тоді виступить як учитель релігії.

Творитиме чуда, вдаватиме, що помер і воскрес.

Військо антихриста буде північним народом.

Можливі імена антихриста: Сотер, Тейтан, Маометіс (Магомет) – всі імена означають 666.

Матиме всю силу сатани, проте не буде одночасно і людиною і дияволом, це не буде втілений диявол, це буде одна людина.

Перед приходом антихриста поганські і язичницькі народи навернуться.

Проповідуватиме цілковиту свободу, вільну від Божих і церковних заповідей.

Знищить в Єрусалимі та на Святій Землі будь-яку згадку про Христа (Господній Гріб, ін..), заборонить священикам проповідувати про Христа, спалить святі книги, хто добровільно віддасть святі книги антихристу, отримає багато грошей від нього.

Через три з половиною років антихрист стане всесвітнім царем і під карою смерті заборонить уділяти св.. Тайни і відправляти Служби Божі.

Накаже у християнських храмах знищити престоли, хрести та ікони порозбивати, священиків і монахів виженуть з їхніх домів.

Буде глумитися над святим посудом.

Проти християн застосовуватиме насильство, підкуп і облуду, жорстоко переслідуватиме.

Антихрист накаже монахині на ім’я Nativitas вбити Папу, який помре смертю на хресті, як св.. ап..Петро (можливо це буде Папа Петро ІІ).

Матір’ю антихриста буде жирівка з околиць Вавилону, яка вестиме аморальне життя, але вдаватиме святу.

Антихрист походитиме з жидівського покоління Дана.

Мати антихриста житиме у пустелі. В дитинстві її батьки її загублять і вона виросте в компанії ледачих чоловіків, не знатиме, хто є батьком антихриста. Буде переконана, що їй явився ангел і дозволив вести таке погане життя. Своє розпусне життя вважатиме за богоугодне діло. Твердитиме, що Бог наділив її дитиною у надприродній спосіб, обдурений народ вважатиме її святою. Твердитиме, що стала матірю без участі чоловіка.

Від моменту зачаття сатана матиме вплив на антихриста, але не буде знущатися над ним, як над одержимим, буде кермувати ним спокійно, так, що кожний, побачивши антихриста, відчуватиме симпатію до нього.

Батько антихриста буде найманцем.

Антихрист знатиме багато мов, концепції релігій і філософії, мистецтво і науку, буде красномовним і розумним.

Спершу проповідуватиме іудаїзм, потім свободу від Божих законів і свободу пристрастей.

Коли антихристу буде 20 років, вже тоді весь світ відпаде від віри.

Наприкінці світу відбудеться велика битва з антихристом біля міста Mageddo в північній палестині.

У своїй молодості антихрист укладе союз із дияволом, який зміцнить присягою (як чарівники) – тоді Ангел-Хоронитель його покине, таким чином не відчуватиме докорів совісті, буде жорстоким і безсердечним.

Його жінка буде жирівкою і він матиме багато наложниць, особливо царських дочок.

Буде облудно показувати святість і добрі чесноти, щоб привернути довір’я людей доти, поки не стане царем – тоді виявлятиме свою жорстокість і гордість.

Лжепророком антихриста буде єпископ-відступник, який проголосить себе папою (ще один варіант: великий ворог Церви й предтеча антихриста прийме титул «спаситель». Біля нього зберуться багато єретиків, що поширюватимуть стосовно Церкви ворожі науки мечем, а їхня хитрість буде така велика, що багато праведних зведуться, один чи два єпископи підуть за ними).

Спочатку антихрист матиме свою столицю у Вавилоні, де житиме у царській палаті і збиратиме військо.

Першими повірять у нього жиди і поклонятимуться йому, тоді він заволодіє Єрусалимом.

Віру у своє божество вимушуватиме силою і погрозою смерті.

У церквах, на престолах буде образ антихриста, його прихильники будуть клякати, приносити перед  образом кадило і молитимуться до нього, а образ буде промовляти слова, хвалячи поклонників.    

Апостоли антихриста будуть одночасно проповідувати науку Божих заповідей і свободу пристрастей, вільну любов. Дозволять у християн грабувати їхнє майно, а їх самих убивати.

Антихрист нападе з військом на папську територію, останнього Папу уб’є й сам займе престіл св.. Петра.

Коли жиди в ньому розчаруються, зазнають більших мук, ніж християни.

Диявол покаже антихристу всі невідкриті ще скарби.

Антихрист літатиме у повітрі, оточений сильним сяйвом.

Викликатиме вогонь, град, страшні буревії. Він буде чарівником.

Він повторюватиме усі чуда Христа, пророків і старозавітних святих.

Диявол промовлятиме устами немовлят, визнаючи божество антихриста. Діти робитимуть своїм батькам докори, що незважаючи на численні чуда антихриста, батьки й далі залишаються закам’янілими і «безбожними». Це буде мука батькам.

Маючи 30 років, антихрист почне свою кар’єру як військовий і проповідник на Сході. Антихрист житиме 55,5 років, тобто 666 місяців.

 

Останні часи

По папі Бенедикті 15 мало наступити ще 8 Пап (св.. Малахія).

Різні явища на сонці, місяці, зорях, на воді та інших силах природи вказуватимуть на наближення кінця.

Перед антихристом постануть побожні проповідники, апостоли, які навертатимуть людей і проповідуватимуть про наближення антихриста. Релігійне життя трохи піднесеться, - Чин хрестоносців (матимуть на своїх прапорах Хрест). Цей чин матиме 3 групи: озброєних їздців, священиків і братів-помічників. Хрестоносці навертатимуть до Христа магометан, єретиків і злих християн. Це буде останній Чин, який постане у Церкві. Певним людям уже було передано правила для апостолів Чину і правила для сиротинці, в яких виховуватимуться ці хрестоносці.

Буде розвиватися Чин проповідників (носитимуть подвійну одежу: спідню білу, а верхню – червону з поясом, носитимуть довге волосся і бороду, ходитимуть босо, окрім в мороз, тоді носитимуть червоні сандалі з білими шнурками, не матимуть своїх помешкань, всюди будуть як у гостях, не матимуть жодної власності. Кожен з них носитиме у руках палицю, помальовану на біло й червоно з поперечною ручкою вгорі. На одному боці палиці будуть представлені Христові муки, на другому – Його Вознесіння. Ту палицю завжди носитимуть перед собою як Хрест. Не їстимуть м’яса. Якщо їм не дадуть хліба, то вони повинні покірно просити. Не вільно буде їм затримуватись в якоїсь вдови. Ніхто з них не може мати віку менше, як 24 роки. Повинні бути здорові і мати закінчені вищі студії; повинні бути священиками, сповідниками і добрими проповідниками. Всюди матимуть владу відправляти Службу Божу. 50 років вони спокійно працюватимуть, аж тоді прийде антихрист. Чимало людей, які жили у дружніх відносинах з апостолами, антихрист покарає мученицькою смертю.

Слуги антихриста, зустрівши апостолів, вбиватимуть їх, а тіла показуватимуть людям.

Прихильників святих апостолів будуть арештовувати, зав’яжуть їм очі й будуть бичувати, опісля відрубають їм голови, а їхні тіла кинуть у воду, або будуть мучити їх у полі.

Римську Церкву роздере страшна схизма так, що до приходу антихриста все буде приготоване.

Наприкінці світу Рим відпаде від Католицької Церкви, повернеться до стародавнього поганства, цісарської величі й могутності, Папу прожене, Церкву буде люто переслідувати та з великою жорстокістю проливатиме кров мучеників. Нарешті Рим буде зруйнований і спалений за кару, що він пролив стільки крові мучеників.

Папа Петро ІІ виконуватиме свій уряд пастирський серед різних терпінь, а після того місто, що лежить на семи горбках, буде зруйноване. Рим також буде зруйновано землетрусом.

Рим буде осідком антихриста, а Єрусалим – осередком його царства.

Хто не прийме клейма антихриста, буде приречений на смерть: або від голоду вмиратимуть, або тікатимуть у пустелю. В пустелю антихрист час-від-часу висилатиме каральні експедиції, але Господь в чудесний спосіб збереже багатьох священиків, щоб вони, коли скінчиться переслідування, могли працювати над наверненням народу.

Чимало християн, хоч і заховають слабеньку свою віру, та будуть боятися, щоб не втратити ласки антихриста й тому будуть чинити те, що він скаже. І люди почнуть сумніватися, чи Христова наука є правдива.

Кожного, хто сумніватиметься у божестві антихриста, вважатимуть безбожником.

Диявол чинитиме спокуси на християн у надприродній спосіб:

«Коли якийсь побожний християнин благатиме у своїй кімнаті перед Хрестом помочі від Бога, диявол переверне йому молитву й налякає його – вчинить таке, що з Хреста залунає голос: « - чому ти кличеш мене, коли я не в силі допомогти тобі? Я не є ніякий Бог, ані Відлкупитель світу, я швидше був чарівником, демагогом, зводити лем людей та фальшивим пророком і тому я є засуджений на пекельні муки…»

Коли хтось буде молитися перед іконою Пречистої, тоді також почує звідтіля голос: «Залиши вже остаточно свої звертання, бо я не є ніяка Божа Мати й нічого не в силі вдіяти перед Богом. Я – тільки нужденне створіння. Благай опіки у правдивої матері найвищого, науку якого проповідують тепер у вас».

Подібно будуть відзиватися ікони святих.

Мало хто здогадається, що це сам диявол промовляв до них. Багато знітяться і прибіжать до апостолів антихриста, щоб прийняти нову віру.

Насамперед, різні технічні катастрофи – створена людиною система існування, по суті, сатанинська, бо у всьому суперечить законам Божим, почне руйнуватися. Будуть падати літаки, тонути кораблі, вибухати атомні станції, хімічні заводи. І все це буде на тлі страшних природніх явищ, що відбуватимуться по всій землі, але особливо в Америці. Це урагани небаченої сили, землетруси, найжорстокіші посухи і навпаки потопоподібні зливи. Зникне з лиця землі страхітливий монстр, сучасний Содом – Нью-Йорк.

Буде війна, і де вона пройде, там людей не буде. А перед тим Господь пошле слабким людям невеликі хвороби й вони помруть. Третя світова війна буде вже не для покаяння, а для винищування.

Лжепророк

Деякі здогадуються, що він буде визначним достойником церкви, що стане відступником від неї, можливо він проголосить ся папою й спричинить велике замішання у церкві.

Два роги (Одкр. 13:11) – означатимуть церковну і світську владу.

Предтеча антихриста не буде ні князем, ні царем, тільки визначним відступником-єпископом.

«Предтеча» виступить у країні, що знаходиться близько до моря. Він звіщатиме жидам усього світу про прихід їхнього месії й закликатиме їх, щоб вони поїхали до нього. Фальшивий пророк вишле чимало апостолів у світ. Фальшиві вчителі поширюватимуть брехливу науку антихриста явно і вільно. Тоді в християнстві запанує таке велике невігластво щодо віри, що люди навіть не знатимуть, кого мають визнати за Бога.

 

В розділі "апокрифи" друкую рукописні записки з чиєгось записника. Рукопис мені підкинули. Два роки він валявся у мене на книжковій полиці. Тепер чомусь вирішив надрукувати дещо. Маю через це багато клопоту, від часу самої ідеї передрукувати рукопис, - болячки, незрозуміла ненависть моїх близьких, колег, неприязнь друзів, болячки рідних, неприємності на роботі, вдома, на вулиці і навіть в автобусі чи магазині. Усе це звалилося буквально в тижні часу... Якесь прокляття. Прошу читачів (бажано священиків) залишати коментарі після публікацій, чи можна їх читати людям чи видалити їх геть і більше не публікувати. Дякую за розуміння і допомогу, бо і надрукувати якби бажання велике, два роки його не було!



Схожі матеріали:

Категорія: Апокрифи | Переглядів: 2221 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: пророцтва, Антихрист, лжепророк, часи, обявлення, Останні, апокаліпсис, апокриф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика