Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Січень » 30 » Масонерія і антихрист » Антихрист впродовж трьох з половиною років буде всесвітнім володарем. Тоді він найбільше лютуватиме проти християн
14:36
Антихрист впродовж трьох з половиною років буде всесвітнім володарем. Тоді він найбільше лютуватиме проти християн
Антихрист буде царем усього світу. "І дано йому владу над усіма племенами й народами, й язиками, й націями" (Об'явл. 13, 7). Ляктанцій натякає, мабуть, саме на всесвітнє царство антихриста, коли пише: "Володіння обійме знову Азія. Схід буде знову панувати, а Захід лежатиме під його стопами" (7, 15). Християнські царі й королі титулували себе "з Божої ласки", а антихрист зможе хіба затитулувати себе "з ласки диявола". Перед заснуванням всесвітньої монархії антихрист ще воюватиме з 10 володарями тих країн, що належали колись до римської держави. Насамперед поконає він три держави: Єгипет, Лівію й Етіопію. Це пророк Даниїл (7, 7, 8, 20-24; 11, 15; 40, 43) й св. Євангеліст Йоан (Об'явл. 17, 12, 13). Даниїл бачить звіра, що має 10 рогів (здогадуються, що це безбожне людство наприкінці світу, що займатиме 10 держав). Крім тих 10 рогів, Даниїл побачив ще один маленький ріг, що показався й опісля вирвав три перші роги. На думку св. Отців, цей маленький ріг - це антихрист, якого Даниїл називає "царем півночі", або північним царем (11, 15. 40). У св. Письмі, звичайно, він має назву північного царя, вавилонського царя (св. Єронім). "З кінцем віків воюватиме з ним південний цар, і, наче буря, нападе на його області північний цар із возами, наїзниками та численними кораблями, заволодіє ними й перейде їх. І простягне свою руку на різні країни; не спасеться і єгипетська земля. І заволодіє скарбами золота й срібла, й різних єгипетських дорогоцінностей. Лівійці й Етіопи підуть за ним" (Дан. 11, 40-43). Після того він нападе на св. Землю, здобуде Єрусалим і побудує там для себе резиденцію. (Натяку Дан. 44-45). Жителі св. Землі піддадуться йому без опору (св. Ірин., Adv. haer. 5). Аж тоді огорне страх інших володарів, бо вже зрозуміють, що мають справу з антихристом. Вони почнуть висилати війська до св. Землі, які, однак, антихрист порозбиває. Катерина Еммеріх (Гл. Вгеп- tano, стор. 62) згадує про боротьбу проти антихриста біля Магеддо в півн. Палестині (західна частина долини Єзраель). Після тієї битви сім інших частин, зі страху перед антихристом, самохіть піддадуться йому й таким способом промостять йому дорогу до всесвітньої монархії. "Антихрист володітиме цілим світом" (св. Єр., In Dan. 11) й посідатиме таку силу й таку владу, якої не мав ще ніякий цар на землі.

Те, що влада над цілим світом може опинитися в руках однієї особи, ми бачили, нпр., на особі ВІльсона, що якийсь час був свого роду всесвітнім диктатором. Ним частково був також Наполеон. Сучасна техніка полегшила комунікацію між людьми цілого світу. Тому утримувати владу над цілим світом буде досить легко. Що один жид буде паном світу, це нічого дивного, коли зважимо, що жиди вже тепер мають дуже велику владу у світі. В їхніх руках знаходиться майже вся всесвітня торгівля, майже вся світова преса й провід робітничих мас. У багатьох державах найчільніші державні уряди є також у жидівських руках. Що жиди прямують до опанування цілого світу, цього хіба вже ніхто тепер не може заперечити.

Антихрист буде всесвітнім володарем впродовж трьох із половиною років, отже, більш-менш так довго, як довго тривала прилюдна діяльність Христа Спасителя. Він розпочне надзвичайно жорстоке переслідування Церкви в цілому світі, а християни "будуть віддані в його руки до кінця року з двома роками й півроком" (Дан. 7, 25; nop. Дан. 12, 14). Св. Йоан каже, що невіста (Церква) втече у пустиню й перебуватиме там 1260 днів, а святе місто (Церкву) топтатимуть погани 42 місяці (Об'явл. 12, 6; 11, 2); звір дістане владу також на 42 місяці (Об'явл. 13, 5). "Від часу скасування щоденної жертви й настання гидоти запустіння мине 1290 днів" (Дан. 12, 11). Бог об'явив той час так докладно, мабуть, тому, щоб вірні не втратили надії, що він безупинно буде тривати, щоб знали, як довго вони повинні ховатися. Переслідування буде таке жорстоке, що "коли не вкоротились би ті дні, не спаслось би ніяке тіло, але для вибраних вкоротяться ті дні" (Мт. 24, 22), тобто: якщо переслідування тривало б довше, ніж 3 1/2 Р°КУ> тоді не залишивсь би при житті ніякий християнин (Св. Григорій В. і св. Августин кажуть: ніхто не міг би осягнути вічного щастя). "Бо тоді буде велика туга, якої не було від початку світу аж досі, ані не буде" (Мт. 24, 21). Бо тоді диявол учинить останній наступ на Боже царство. Він "матиме великий гнів, знаючи, що має короткий час" (Об'явл. 12, 12). "Антихрист проливатиме кров християн, особливо церковних настоятелів, як воду в околицях Єрусалиму. Християнські громади втікатимуть у пустині, у відлюдні місця, у ліси, в гори й вертепи і там будуть переховуватися" (Гольцгавзер).

Франц ШПІРАҐО
"Антихрист"


Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 2893 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: пророцтва, Безбожник, Антихрист, шпіраго, останні часи, обявлення, масонерія і антихрист, кінець світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика