Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Серпень » 23 » Публіцистика » Актуальні публікації на 23/08/2015
07:37
Актуальні публікації на 23/08/2015
ООН вимагає від Хорватії фінансувати аборти грошима платників податків

Комісія ООН з питань усунення усіх форм дискримінації (CEDAW) вимагає від Республіки Хорватія прив’язати до витрати медичного страхування також аборти та контрацепцію. Це є фактично вимогою з кишені платників податків оплачувати вбивство ненароджених  дітей. Про це інформує сайт «Zdravstveni (pre)odgoj».

На щастя, ці вимоги не є обов’язковими до виконання. CEDAW уже «уславився» тим, що в червні цього року вимагав від Хорватії змінити міжнародні договори між Державою Ватикан і Республікою Хорватія. 




Філадельфійський єпископ назвав діяльність «Planned Parenthood» жахливою

«Потрібно захистити право на життя – фундаментальне право людини, яке є фундаментом усіх інших прав» – відзначив Архиєпископ Філадельфії (США) владика Чальз Чепат у своїй статті, опублікованій на офіційному сайті Філадельфійської Архиєпархії.

«Навмисне вбивство невинної людини є особливо злий чин, це зло у собі, яке не може бути виправданим у жодний спосіб» – відзначив Філадельфійський  Архиєпископ.

У своїй статті владика Чепат особливо відзначив страхітливу діяльність «Planned Parenthood» - мережі абортивних клінік, яка торгує тілами абортованих дітей. Звертаючись до відео, які розкривають злочинну діяльність «Planned Parenthood» назвав її діяльність жахливою, а їхню схему торгівлі тілами абортованих дітей – жахливою і жорстокою.

«Йдеться про дітей, яких немилосердно вбивається. Мільйони дітей. І їх потрібно захистити. Це те, що робить людина – захищає своїх і чужих дітей. Це означає бути людиною» - закінчує свою статтю Архиєпископ американської Філадельфії. 




Дослідники ембріонів вирізають серця у ще живих немовлят, – вчений по стовбурових клітинах

Компанію «Planned Parenthood» звинуватили у проведенні незаконних абортів, після яких  витягують органи з ненароджених дітей, які залишаються ще живими. За словами видатного вченого стовбурових клітин, інші лікарі, ймовірно, також вбивають дітей після їх народження заради отримання органів.

"Біомедичним компаніям потрібні серцеві м'язи з гестаційним віком більше 20 тижнів",– говорить доктор Тереза Дейшер Брейтбарт. "Я читаю їх публікації, тому завжди підозрювала, що інколи діти були живими доти, поки їх серця не вирізали".

"Якщо ви читали наукові публікації, де описується використання ембріональної матерії для деяких досліджень, зокрема, серцево-судинних або досліджень нервових клітин, то в таких випадках, для отримання найкращих результатів, потрібно зберігати тканини в буферному розчині впродовж п'яти хвилин",-  додає вона.

Дейшер, яка має докторський ступінь у галузі молекулярної і клітинної фізіології Стенфордського університету, засновник фармацевтичного інституту Sound Choice та генеральний директор АВМ біотехнології, сказала, що впродовж п'яти хвилин після смерті ненародженої дитини важко зберегти її органи діючими.

"Тому впродовж п'яти хвилин після смерті ви повинні відділити серце, промити його від крові, очистити від зайвих тканин і покласти серце в рідину з ферментами, які переварять сполучну тканину та розслаблять м'язові клітини".  

"Іноді використовуються пристрої, до яких підключають серце, а тоді пропускають через нього певну рідину, щоб підтримувати серце живим",– продовжує  Дейшер.– "І для такої процедури потрібно тільки живе серце, а не мертве."

Як інформує LifeSiteNews, Дейшер ствердила, що не треба мати pro-life погляди, щоб протистояти збору органів таким способом. "Незалежно від того, чи хтось підтримує права жінки на аборт, чи ні - це просто щось, що цивілізоване суспільство не має дозволяти, потурати або підтримувати".

"Не думаю, що будь-який американець може собі повністю уявити те, що відбувається в цих клініках", – вважає Дейшер. "І краще, щоб кожен побачив таке на власні очі, адже важливо, щоб люди побачили цю реальність. Це – варварство”. 

"Ми навіть не дозволяємо, щоб ув'язнених, засуджених до смерті, використовували як донорів, бо це неетично",– додає Дейшер. "Як суспільство, ми знаємо, що це неправильно, у нас навіть є закони проти цього, а в цей же час кажемо, що діти помруть в будь-якому випадку, адже їх все одно абортують, тому ми, як суспільство, повинні визнати, що абсолютно неетично користуватися залишками цієї дитини".




В Нігерії вбили ще одного католицького священика

15 серпня в Нігерії вбито ще одного католицького священика. Вбито отця Дениса Осуаґву – єромонаха, члена монашого Чину Синів Непорочного Серця Марії, відомих також під назвою кларетинців. Кларетинцями членів цього Чину називають від імені засновника цього Чину св. Антонія Кларі.

Про це повідомляє агенство «Fides». Для цього агенства настоятелі отця Осуаґви заявили, що, поки що, не мають достовірної інформації про обставини смерті о. Осуаґви.

У той час нігерійські ЗМІ повідомляють, що отець потрапив у засідку і був убитий на дорозі Нікід Аву. Отець Осуаґву вершив служіння місіонера в митрополії Оверр у південній частині Нігерії та був співробітником Аймо Політехнічної Школи в Інверімі.   

Чому центр «планування батьківства» не може обійтись без абортивної клініки?

Відомий американський блогер та журналіст Нью-Йорк Таймс Росс Доутат, відомий своїми консервативними поглядами, засуджує найпоширеніші методи планування батьківства у бізнес‑імперії «Planned Parenthood» («Плановане батьківство»). Аргумент, що його Доутат засуджує, полягає у тому, що люди, які виступають проти абортів, повинні підтримувати планування сім’ї у «Planned Parenthood», бо нібито переважна частина діяльності цієї організації включає у себе поширення різноманітних засобів контрацепції, а це допомагає зменшити попит на аборт. «Все у цій аргументації є брехнею. Більшість американців, на жаль, звикли вважати контрацепцію корисною, але вони помиляються», — написав Росс Доутат. Чимало людей — можливо, більшість — також обирають сторону «P.P», вважаючи, що доступ до контрацепції допоможе вберегти від незаплановані вагітності, і, таким чином, зменшити потребу абортів. Вони теж не мають рації, пише блогер. Статистичні дані ясно ілюструють, що кількість абортів зростає, коли контрацепція доступніша. Ось чому абортивні клініки раді роздавати презервативи та пігулки. Вони знають, що рано чи пізно презерватив порветься, або таблетки забудуть прийняти вчасно, і підлітки повернуться у клініку.
Для тих, хто робить аборти і заробляє на цьому, роздача і поширення контрацептивів — це просто інвестиція у високоприбутковий бізнес. «Planned Parenthood» стверджує, що вони некомерційна організація. (Це правильно у тому сенсі, що немає акціонерів, які отримують дивіденди, але якби ви перевірили зарплати топ-менеджерів компанії, ви б мали більш скептичний погляд.) Тому Доутат запитує, чому це так важливо — об’єднати абортивний бізнес із бізнесом поширення контрацептивів. Якщо запустити некомерційну організацію, не мотивуючись міркуваннями про прибутки та збитки, вам потрібно лише зібрати достатньо грошей, щоб виконувалися ваші програми. На жаль, для «Planned Parenthood» доволі легко підняти сотні мільйонів доларів для підтримки послуг із контрацепції.
Але не зовсім просто зробити те саме для проведення абортів, враховуючи суспільний опір. Як зазначає Доутат, не існує жоних причин, чому «Planned Parenthood» надають обидві послуги під одним дахом. Абортивний бізнес приносить мільйони доларів: кошти стягуються з жінок, які хочуть зробити аборт, із їхніх страхових компаній, та зі спекулянтів, що торгують органами розчленованих немовлят. Це бізнес, який потребує декларації доходів, а поширення контрацепції має державну підтримку. То чому би «Planned Parenthood» не розділити ці два види діяльності на дві різні юридичні особи: одна займається абортами та декларує свій дохід, а інша роздає контрацептиви, спираючись на підтримку уряду? Це було б очевидним рішенням, якщо ця імперія насправді є тим, чим вона є за їхніми ствердженнями.
Але правда полягає у тому, що «Planned Parenthood» це абортивний бізнес, на сьогоднішній день — найбільший бізнес такого роду у світі. Контрацепція, в кращому разі, становить маленьку гілку діяльності, лише для замилювання очей, а в гіршому — цинічну інвестицію в майбутні ділові перспективи. / http://www.credo-ua.org
 





Словаччина відмовилась приймати біженців-мусульман

Влада Словаччини заявила, що пустить в країну біженців із Сирії, але тільки християн або атеїстів, передає Бі-бі-сі.

Представник словацького міністерства внутрішніх справ Іван Метик заявив, що Братислава не прийме біженців-мусульман, оскільки "вони не зможуть відчувати себе тут як вдома". За його словами, це робиться для того, щоб не порушувати гармонію у відносинах між різними громадами, що живуть в країні. 

Представник МВС Словаччини сказав: "Ми по-справжньому хочемо допомогти Європі у вирішенні проблеми мігрантів, але для біженців ми лише країна транзиту, вони не хочуть залишатися у нас жити. Ми могли б прийняти 800 мусульман, але в нашій країні немає жодної мечеті. Як же мусульмани будуть інтегруватися, якщо їм не може тут подобатися?".

Відповідно до плану Євросоюзу з розподілу 40 тис. прибулих в Європу мігрантів, Словаччина повинна прийняти 200 чоловік з таборів тимчасового утримання в Туреччині, Італії та Греції./ http://risu.org.ua
 




 
 


Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1186 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: суспільні проблеми, публіцистика, актуальні публікації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика